Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Torsdag

Godmorgon på er gudingar! Sovit gott? Inte jag, låg och vände och vred på mig och vid kl 5 var jag klarvaken. Gick upp och drack vatten och satte mig för att kolla instagram. Instagram är farligt. Det får en att sitta och titta på en massa bilder och gör att man tappar fokus om annat. Eftersom att både jag och Hugo bloggar så blir det mycket datorer framme efter att Molly har gått och lagt sig. Det är inte okej att man är helt inne i sociala medier att man glömmer bort att umgås i det verkliga livet. Det har hänt mycket dom senaste åren och jag är glad att jag växte upp i en värld där inte spel, datorer och smartphones fanns. Vi har pratat om att köpa en kista där vi lägger ner våra telefoner en viss tid. Mest för att markera för oss själva att ”nu är det irl”. Det vi är duktiga på här hemma är att inte använda telefon eller dator när Molly är vaken, inte ska hon behöva kämpa för att få uppmärksamhet. Hur gör ni där hemma? Märker ni av ett spelberoende hos era barn eller att man själv kan sitta lite för länge med telefonen?

Idag ska jag till Spalt PR för att titta lite på deras klänningar. Jag är på jakt efter en klänning till Finest awards men även en till Mellofesten nu på lördag. Idag kommer tävlingen upp, tävlingen om vem som kommer att få ha en mellofest nästa lördag när den stora finalen är! Håll utkik så att du ej missar tävlingen! =)

Jag som liten

20140227-092846.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia lundgren

    Jag är också glad att jag växte upp utan smartphones/paddor m.m, man lekte med varandra och nu för tiden vet barnen inte vad det ska göra om de inte får spela på paddorna.

  2. CheeseCake

    Alla ni föräldrar. Uppmana era barn att vara aktiva. Köp hem spel (bräd å sällskapsspel) 😉 bollar, pussel, lera, lego, böcker. Aktiva leksaker för inne och utomhuslek. När barnen blir lite äldre kan man vara snabb att promota sparkcyklar, vattenpistoler, bygga kojor, bygga sandslott, leka tjuv och polis. Dagis och småskolor bör egentligen bannlysa surfplattor.

    Som Hugo och Paula gör. Låt inte barnen se er sitta framför surfplattan eller datorn på kvällarna. Vänta tills barnen lagt sig. Då kanske suget kan förebygga 🙂

  3. Hilma

    Hej Paula! Jag har en fråga som jag skulle uppskatta jätte mycket om du svarade på!
    Jag undrar vad molly har för matrutiner om dagarna, vilka tider hon äter samt vad hon äter vid de olika tidpunkterna.
    Jag har en dotter på 8 månader som jag försöker få in matrutinerna med då jag vill sluta amma pga att jag går ner så fruktansvärt mycket i vikt pga amningen och nästan håller på att försvinna hehe så är nyfiken på hur du och Molly gör 🙂
    Underbar blogg! Kram

stats