Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Seg i huvudet

Hej på er, jag har precis kommit hem från TMT och ska snart hoppa in i en dusch. Molly har varit sjuk mycket på senaste tiden så hennes ett årskontroll har blivit uppskjuten hela tiden pga sjukdom. Idag har vi en tid. Molly ska vägas, mätas och få en vaccinationsspruta. Efter en spruta kan man lätt få feber och känna sig hängig så vi ska ha en hemmadag idag. Bara ta det lugnt. Hugos föräldrar kommer hem till oss ikväll för att äta middag med oss så vi får hoppas att deras sällskap roar Molly tillräckligt. Jag känner mig otroligt seg idag, jag vet inte om det är det skumma vädret som påverkar mig men jag har ingen energi. Jag kände så redan imorse när jag tränade med Bea, jag hade ingen ork att träna och ingen pepp från huvudet. Hmm konstigt.

En uppblåsbar pool väntar här hemma på Molly och det fina vädret. Så fort det blir lite varmare ute tänkte jag blåsa upp den ute på balkongen och låta Molly få bada. Det ser inte ut som att det kommer att ske idag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Igår hann vi bada lite på mammas framsida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Maria: Alla har inte den teorin att man ska skydda människor 100 % från sol. Sol gör oss till stor del FRISKA. Bullshit att man ska skyddas från sol till 100 %. Det enda man inte ska göra är att BRÄNNA sig, det är DE som är farligt. Folk har sån snedvriden bild av dedär… Tvärtom, i framtiden kommer man, om man inte vänjer sig vid sol som barn, bli känsligare mot sol och reagera starkare när man väl är i den sen…!

  2. Matilda

    Jag är själv superkänslig för dåligt väder/lågtryck. Blir hängig och sämre energi helt enkelt. Man känner sig som en gammal tant men det är så det är bara. 🙂 Ta hand om dig!

  3. sara

    hur snygg är inte du?????????
    äter du husmanskost?
    hur många mål om dagen?
    fyfan vilken vältränad o snygg o frisk kropp du har!
    hur många ggr i v tränar du?

    snälllaaa svara

    /sara

stats