Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

”Numret du ringer finns inte”

Usch vad jag är ledsen. Jag hade en jättetrevlig kväll igår. Min vän Lana hade födelsedagsfest och bjöd på hur supergod mat. Jag hade lovat Hugo att komma hem i hyfsad tid för han hade en tävling på gymmet idag. Påväg hem pratade jag med en annan vän och stannade förbi stan för att möta upp henne. Då upptäcker jag att min mobil är borta. Min nya iphone 6 som jag hämtat ut dagen innan. Alltså, hur är det möjligt? Vart tog den vägen? Blev den kvar i taxin? Alla bilder…

Som tur är så är den säkerhetskopierad. Och jag tog försäkring på telefonen så imorgon blir det att ringa polisen, gå till telenor och lösa allting. Men man känner sig lagom handikappad utan telefon måste jag säga. Min första tanke var ”Jag måste ringa Hugo och säga att telefonen är borta”. Men jag hade ju ingen telefon.

Det blev en utgång istället. Jag var arg på mig själv och ville dansa för att bli glad igen. Vi hade kul trotts allt. Annars har vi haft en bra helg här hemma. Jag och Molly hade egentid med varandra på Skansen i fredags. Vi satt och tittade på babianerna i säkert 20 minuter, det tyckte Molly var allra roligast. Oj vad hon skrattade när en liten apa stod precis framför henne och kissade. Idag har vi varit hemma hos en vän till Hugo och hans familj. Där bodde en liten Leon och var några månader yngre än Molly. Det märks att hon går på förskolan, hon drog allt ur händerna på stackars Leon som inte förstod någonting. Jag kan faktiskt tycka att det är riktigt jobbigt när Molly tar saker ifrån andra. Det är svårt just för att hon inte förstår. Samsas och dela med sig, det längtar jag till att hon lär sig!

Jag, Ramin och Lana.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Fina. Åh så sött av Molly ändå. Barnen lär sig av varandra. Vad alla bloggare verkar bli av med mobilerna hela tiden? Jag fattar inte riktigt det… Hoppas du får igen din.

  2. Angie

    Ufff fy vad tråkigt! Värsta som finns att bli av med grejer typ eller få saker förstörda som har mycket minnen i sig. Foton, filmer… Blääää

  3. annasvarld

    fy vad tråkigt =( Har lyckats ha bort många telefoner i mina dagar å vet hur det känns…
    annasvarld.vimedbarn.se

  4. J

    Kul å se dig igår! De va jag som kom fram å vifta med telefonen för å visa videon jag fick på dig. Stoppar ner den i väskan medan jag pratar med dig. Då plockar någon ur den från min väska. Så ja, blev också av med min. High five! Du va super fin igår btw. Hoppas du hade en trevlig kväll!

  5. sofia

    Kan ”trösta” dig med att barn inte tar saker ur händerna på andra för att vara elaka eller egoistiska. Utan barn tar saker från andra för att lära sig, de är nyfikna och upptäcker saker genom att härma andra barn. Just därför tar de leksakerna ur händerna från andra för att de vill göra samma sak och lära sig vad det andra barnet kan.

    De vet ju inte att man kan härma andra fast med egna, likadana leksaker. Men det kommer ju med tiden 😀

    Läser till förskollärare, så jag är ingen besserwisser! haha

stats