Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Ouija

Vem har missat att en ny skräckis har släppts på bio? Det hade inte min lillasyster gjort i lördags när jag, Natalia, pappa och pappas tjej Mia skulle gå. Jag och Natalia tycker det är kul att se när pappa blir rädd bara det att vi själva blir ännu räddare! För någon vecka sedan tittade jag på ”Annabelle” med två vänner och jag kan säga att ”Ouija” var ännu läskigare!

Jag har egna minnen från när jag var liten när jag och mina kompisar satt i någons garderob och spelade anden i glaset. Frågorna var oskyldiga som ”Vem kommer jag att gifta mig med” men det kom tillfällen där alla kände sig rädda. Vem flyttade på glaset när alla nekade? ”Ouija” tog spelet till en ny nivå! Usch vad många gånger jag hoppade till. Filmen hade en riktigt bra spökhistoria som gjorde en rädd. Om du gillar skräckfilmer så rekommenderar jag dig verkligen till att se filmen. Med andra ord så är detta ingenting för dig min älskade Hugo =)

”En grupp vänner hittar ett uråldrigt s.k. Ouija bräde. Genom att använda detta väcker de mörka krafter till liv igen och står plötsligt inför fasansfulla händelser.”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CheeseDoodle

    Googla på Penn och Teller. Dom förklarar hur Anden inte glaset går till 🙂 http://m.youtube.com/watch?v=ykvd__Wv9po

    Nyare skräckfilmer är inte i min smak. Inget skryt men jag blir bara inte rädd och förutser vad som kommer hända 🙁 Både sett Sinister och The Conjuring. Sinister hade däremot en bra plot. Även lätt att vila ögonen på Ethan Hawke 😀

  2. D. DeMarkey

    Nä usch jag kan inte kolla på såna filmer längre, ganska tråkigt faktiskt för jag älskade skräckisar förr. Att bli så rädd och spänd, så härligt på något sjukt sätt. Men numera kan jag verkligen inte längre, jag blir sååå rädd att jag psykar mig själv i verkligheten i flera veckor !!! Jättetråkigt för jag vill verkligen sen Annabelle.

stats