Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Mitt liv

Genom dig har jag funnit mig själv. Du är vägen till mitt hjärta och det jag håller kärt. Du är den bättre delen av mig. Den delen som gör mig till din mamma. Den delen som gör att jag dagligen kliver upp och har ditt välmående som min största uppgift här i livet. Du är en sol som sprider en sådan otrolig värme, som ser saker med humor och lockar alla du möter till skratt.

Att du valde mig. Att du blev min dotter. Det är nog det lyckligaste som hänt mig. Du kommer alltid att vara min nummer 1. Mina egna behov kommer inte ha något betydande om du vill annorlunda. Min lilla älskade Molly. Du är min ledstjärna här i livet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vende

    Alltså, jag har tre äldre systrar jag alla har helt underbara ungar som dem älskar otroligt högt (såklart) och det är underbart att se! Det sjuka är, att jag genom dina fina inlägg, bilder och ORD blir tårögd för man känner hur mycket du älskar molly och du beskriver det så fint… Jag har inte själv barn, men när jag läser och ser dina inlägg får jag faktiskt moderskänslor. Haha helt underbart Stor kram till er

  2. Sabina

    Jag har läst din blogg länge, sedan du var gravid, och har alltid förundrats över hur otroligt mycket du älskar Molly. Vilken stor inspirationskälla hon är för dig. Jag har läst och fascinerats, avundats(även om jag inte skulle tänka så då, jag skulle ju inte ha barn). Och nu har jag en egen dotter på två månader och jag förstår verkligen precis allt in i minsta detalj. Så jävla fantastiskt.

  3. Anne

    Åh vilket fint inlägg. Man smälter! Du och Hugo verkar vara GRYMMA föräldrar. Är imponerade av er som verkar tackla föräldrarollen så bra, trots att ni liksom blev inkastade i det (ganska nytt förhållande och oplanerad graviditet). Det är bara wow!

    Jag väntar mitt första barn nu och ser så mycket fram emot att få se vilken bebis vi får. Jag gillar tanken på att föräldrarna blir valda av bebisen. :’) Ser så mycket fram e mot att få träffa min egen don/dotter.

  4. Anette Starby

    Fint skrivet av dig & sådär känner alla mammor för barnen blir ens liv som du beskriver. Jag har jättesvårt att förstå att jag har levt ett liv utan mina barn? Det känns som mitt riktiga liv startade när mina barn kom ut i världen. Fina bilder på er & ha en trevlig dag!
    Mvh Anette Starby

  5. Anna

    Så HIMLA vackert skrivet och ni är så fina!! All kärlek lyser igenom varenda bild, Paula du är en fantastisk mamma! Kraaam

  6. lotta

    Ljuvlig text, underbara kärleksladdade bilder <3 NI ÄR EN SÅ SJUKT UNDERBAR FAMILJ!
    Hörrdu, va hände egentligen med jobbet du skulle börja på, eller har du gjort det och jag har missat? 🙂

  7. Sam

    Åh man blir nästan tårögd av ert kärlek! Vilken UNDERBAR mamma du är! Hoppas man själv får uppleva det också! Kramis

stats