Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Efter tio med Malou

Jag nämnde att ni skulle kunna se mig och Hugo i rutan denna vecka så tänkte bara tala om när var och hur. På torsdag förmiddag kommer vi att sitta i tv4 huset tillsammans med Malou och medverkar i ”Efter tio med Malou”. Med oss kommer vi att ha en psykoterapeut som vi kommer att diskutera relationer med. Ni kommer att få se en mer mänsklig sida hos mig och Hugo där vi pratar om omställningen till att bli föräldrar, offentligheten, brister hos oss själva, vad vi kan göra för att inte falla ner i fallgropar under årens gång och så vidare. Jag är supertaggad och ser fram emot torsdag. Lite nervös eftersom att det går live. Tänk om jag säger fel? Uttrycker mig konstigt? Haha min nervositet när det handlar om att prata inför människor (ännu värre i tv) kommer aldrig att försvinna! =)

Nu vet ni. Torsdag förmiddag. Kanal 4. ”Efter tio med Malou”. Där ser ni oss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej!
    Jag har tyvärr aldrig läst din eller hugos blogg men såg er på malou efter tio nyss och kände att jag bara måste skriva till dig.
    Jag lever med mina 2 barn noah snart 3 och sienna 6 år och man som fått adhd diagnos under vårt förhållande. Jag har senaste åren förstått att jag behöver dela med mig av mina känslor av hur det är att leva med en partner med adhd och även höra andra som upplever saker som jag gör, från min sida av saken. Du får gärna höra av dig till mig. Kändes meningen att jag skulle se er på tv idag på nått sätt 🙂
    / Jessica

  2. Jeanette

    Har precis kollat på er och ni e så fina 🙂
    Känns som att man känner er, eftersom att jag följer er båda.
    Va så kul när ni sa om det med skötväskan, att du kollar igenom den efter att Hugo har packat. Då skratta jag för mig själv, för jag gör exakt likadant 🙂 Man känner igen sig mycket i er.

  3. Malin

    Ser jag fram emot att titta på imorgon!
    Roligt att få se dig och hugo prata om föräldrar rollen under andra sätt än bara genom att läsa era bloggar.
    Ha så kul imorgon i TV4 huset!

  4. Frida

    Vad kul! 🙂 går det att se på nätet någonstans? Bor i Finland och har inte svenska tv-kanaler, men är ändå väldigt intresserad av att se detta!
    Kram

stats