Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Det bästa var när Hugo sa att han inte finns utan mig =)

Hugos blogg hittar ni här: Hugorosas.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Hej paula! Intervjun var väldigt fin, gillar att jag inte känner mig lika ensam i mina problem i mitt förhållande t.ex när man går och tickar som en bomb och sen exploderar så står killen där som ett frågetecken och undrar vad som händer! Den negativa delen av intervjun var faktiskt att allt riktades mot hugo, han har ett vanligt personlighetsdrag som många andra har, egenskaper som han är född med. Det är så himla lätt att säga att någon som är väldigt hajpad och har 100 bollar i luften har adhd, jag personligen tror inte att adhd existerar pga att det är enklare för en läkare att konstatera att en person med sk hyperaktiv hjärna ska ha en diagnos än att bara inse att det är egenskaper och personlighetsdrag, jag vet inte men det såg ut som att du faktiskt fick en aning skuldkänslor när du la handen på hugo när ”kbt:arn” började lägga ord mot hugo om hans personlighet och kroppspråket på hugo så ut som han tyckte snubben var helt pantad. Jag vill bara säga att ni verkar ha ett väldigt sunt och fint och ”normalt” förhållande och ni behöver inte oroa er. Fortsätt som ni gjort så kommer ni leva livet i 100 år till tillsammans 🙂

  2. Josefine

    Hej paula! Intervjun var väldigt fin, gillar att jag inte känner mig lika ensam i mina problem i mitt förhållande t.ex när man går och tickar som en bomb och sen exploderar så står killen där som ett frågetecken och undrar vad som händer! Den negativa delen av intervjun var faktiskt att allt riktades mot hugo, han har ett vanligt personlighetsdrag som många andra har, egenskaper som han är född med. Det är så himla lätt att säga att någon som är väldigt hajpad och har 100 bollar i luften har adhd, jag personligen tror inte att adhd existerar pga att det är enklare för en läkare att konstatera att en person med sk hyperaktiv hjärna ska ha en diagnos än att bara inse att det är egenskaper och personlighetsdrag, jag vet inte men det såg ut som att du faktiskt fick en aning skuldkänslor när du la handen på hugo när ”kbt:arn” började lägga ord mot hugo om hans personlighet och kroppspråket på hugo så ut som han tyckte snubben var helt pantad. Jag vill bara säga att ni verkar ha ett väldigt sunt och fint och ”normalt” förhållande och ni behöver inte tips och r

  3. Sandra

    Paula, vilken lugn och ödmjuk person du framstår som i rutan! Vältalig, och man förstår exakt vad du menar med allt du säger. Jag kom på mig själv med att sitta och nicka flera gånger medan du pratade. Även om jag beundrat dig tidigare beundrar jag dig ännu mer nu!

  4. essa

    Alltså åh vad du är fin! Älskar sättet du pratar och ser så trygg och lycklig ut i dig själv. VÄRLDENS FINASTE PAULA <3 så himla äkta

  5. Christel Kristoffersson

    Hej Paula!
    Det var väldigt intressant att lyssna på dig och Hugo! Tycker er ”relation” är väldig snarlik min och min sambos relation, Jimmy (Adhdpappan).Man kompenserar varandra i många lägen ”speciellt människor med adhd” nu säger jag inte att det är så att han har det men jag ser att det finns många lika drag.(Vi båda har tidigare bloggat på vimedbarn.) Väldigt fina är ni ihop 🙂 kram

  6. Christel Kristoffersson

    Hej Paula!
    Det var väldigt intressant att lyssna på dig och Hugo! Tycker er ”relation” är väldig snarlik min och min sambos relation, Jimmy (Adhdpappan).Man kompenserar varandra i många lägen ”speciellt människor med adhd” nu säger jag inte att det är så att han har det men jag ser att det finns många lika drag.(Vi båda har tidigare bloggat på vimedbarn.) Väldigt fina är ni ihop 🙂 kram

  7. hm

    Hej! Tyckte du såg väldigt annorlunda ut jämfört med på dina bilder. Vilken fångar ditt utseende mest tycker du? Du är vacker både på film och bild dock!

  8. Elisabeth

    Gud vad kul att se er! Ni båda två var som två lugna filbunkar i rutan, jag har aldrig sett eller hört er live innan och det var verkligen kul att se. Så himla fina ihop! Dock störde jag mig ordentligt på både Malou och den där psykologen eller vad det var för någon. Malou avbryter HELA TIDEN och allt kom att kretsa till någon eventuell diagnos som Hugo kanske skulle ha (som han redan från börjat uttryckte att han inte var intresserad av att kolla upp), vilket kändes väldigt stämplande och tråkigt. Dessutom kändes det som fokus låg hårt på eventuella ”svåra” eller negativa sidor som det skulle föra med sig, jag tyckte verkligen synd om Hugo i intervjun för det talades så mycket om det och hur man skulle lösa sådana problem. Paulas morgonhumör verkade tex. inte vara ”lika farligt”. Tyckte det var väldigt fint att se hur du la handen på Hugo… ni såg så samspelta och fina ut 🙂 Hade gärna sett er i ett friare format som inte försöker stöpa in er i de där frågorna som de ställde och där ni hade fått tala till punkt. Och GUD VAD lugn Hugo är i tv sådär! Jag hade en mycket spralligare bild i huvudet av er båda. Kram på er! Ni är superfina 🙂

  9. Frida

    Åh så fina ni är!! Letade upp klippet direkt när jag fick tid i eftermiddags hihi, så härligt att se er kärlek till varandra!

  10. Cattis

    Åh så gulliga ni är! Det var så fint att se kärleken i dina ögon när du tittade på Hugo. Ni passar så bra ihop. Du verkar så go och jordnära Paula och du är så vacker!

  11. Sandra

    Blev så otroligt glad när jag såg klippet med dig och Hugo.
    Jag hoppas innerligt att ni har den kärleken för varandra som ni utstrålar och verkar ha. Både för eran skull och för Mollys. Tänk vilken kärleksbubbla att växa upp i!
    Ni är så på riktigt, på något vis. Inga fasader och inget skryt eller hittepå. Utan verkligen på riktig, både i det jobbiga och i det bra.
    Det ger mig hopp och längtan efter min egen lilla kärlekssaga och kärleksbarn. Så TACK, tack, tack tack! För att ni båda två är så öppenhjärtiga och härliga människor.

  12. Elin

    Jättekul att se denna filmsnutt.
    Tänkte bara på att det handlade väldigt mycket om hugo och att den här psykologen ”antar” att han har adhd. Tycker det är lite tråkigt för det tar nästan över samtalsämnet och det gjorde mig lite besviken.
    Men det är kul att se er ”live” tillsammans. Ni är riktigt fina tillsammans och Molly är ju helt underbar!
    Kram

  13. K

    Tack så mycket för att ni gjorde den här intervjun. Jag har helt ändrat uppfattning om min pojkväns beteende nu när Hugo gick ut med varför han gör som han gör. Och att det inte alltid är med flit. Idag släpper jag min ilska och försöker istället förstå.
    När jag har sett hur stark du är i detta med barn så ser jag verkligen upp till dig och ska försöka vara lika stark jag med!

  14. Felicia

    ni är super fina och vet att ni älskar varandra sjukt mycket men de kändes lite som de va ”hata” på hugo.. att de är bara hugo som har fel.

  15. Jennie

    Du är så himla vacker Paula! Tyckte ni gjorde jättebra ifrån er, så fina tillsammans. Men fy vad jag inte gillar Malou, vet inte om du märkte det själv men hon avbryter alltid!! I varenda intervju hon gör..

  16. Klara

    Paula och Hugo, så himla bra program! Ni verkar så ödmjuka, jordnära och kära! Måste bara säga att jag önskar mitt framtida förhållande bli som ert. Kram från en 18-åring

  17. Sandra

    Jag är också en av dom som grät under eran intervju haha. Men ni kändes så ärliga på något sett och det var intressant att höra om era problem och se att bakom den här bloggfasaden som ändå finns så är ni bara människor med vardagsbråk precis som oss andra. Inte för att jag inte visste det förut men du förstår vad jag menar:)
    Jättebra intervju och eran kärlek för varandra kom verkligen fram genom tven

  18. Rebecka

    Ni är så jäkla goa! Började gråta två gånger när jag såg klippet, haha!
    Ni är så ärliga och härliga! Ni har era problem och berättar om dom, ni är verkligen precis lika härliga som ni verkar i era bloggar. Och sättet ni kollar på varandra, ni älskar verkligen varann, det syns! Kram på er 🙂

  19. Therese

    Alltsåå. 1. Så jävla fina ni är, så kära. 2. Du är helt sinnessjukt vacker. 3. Du verkar som en så himla varm person, sund och klok. Blev helt berörd av detta hahaa och då gillar jag inte ens malou.

  20. F

    Hej, kände att jag var tvungen att kommentera. Jag ser verkligen upp till dig Paula, för mig är du en sån fin människa och ni två tillsammans gör mig verkligen rörd. Det tog precis slut mellan mig och min pojkvän efter 3år, men han gav inte mig det jag behövde i ett förhållande. Jag är ändå 20år och det vi hade fanns det ingen framtid på.. Och jag bara längrar tills min egna Hugo hittar mig för ni får mig att tro på kärleken, att det finns någon där för alla och att man kan bli lycklig med någon. Tack

  21. Erika

    Hej,

    Ni är så otroligt fina ihop, jag blev tårögd när jag såg klippet 🙂 Jag känner verkligen igen mig i de ni pratar om. Ibland kan ja känna att man är helt dum i huvudet som man reagerar på allt men efter att ha sett er så känner man sig inte ensam som att de inte är konstigt utan helt ”normalt” . Jag å min sambo försöker skaffa barn å jag längtar så efter att få vara där ni är i dag. Ni i eran familj är så otroligt stora förebilder!:)

  22. Annica

    Åh, ja ni var verkligen ärliga, verklighets”trogna” och så.. äkta mot varandra och mot övriga världen också. Såhär har vi det och såhär löser vi det…

    Själv har jag och min dotter ett syndom, det är det jag skrivit om i bloggen idag. I det syndromet är väldigt många tjejer infertila när de föds. Jag var det inte, jag har fått två tjejer på naturlig väg. MEN, jag ska tydligen inte kunna det.. :p Även doktorer är fundersamma.

  23. Lisa-Marie

    Ni är så himla fint par! ni är verkligen ett ideal par! blir typ avundsjuk när jag ser hur fina ni är med varandra, drömmen är verkligen att hitta kärleken som ni har!

    All lycka till er! 🙂

  24. O.

    Men ni är ju för himla goa! Jaa, det var jättefint sagt! <3
    Ni verkar verkligen lika härliga in real som i era bloggar.

    Stor kram på er!

  25. bruna cristina

    paula sou a bruna tudo bem? olha eu quero ver seu vidio mas sou brasileira e gostaria de saber se pode ser traduzido para eu poder saber melhor como foi a entrevista paula 🙂 mas n sei se ´traduz para portugues ??? por favor me fala se da ou nao assim vejo assim mesmomo ok vou espera resposta PAULAAAAAAA bjos bruna

stats