Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

För andra gången

Det är inte dåligt att ha hunnit med två pepparkaksbak innan det ens är första advent! Det kändes lite lustigt att sitta och lyssna på julmusik mitt i november månad. Molly tyckte att det var kul i 5 minuter. Sen var mjölen mer intressant. Gud vad man donar och har sig för ens barn. Tror att hon ska tycka det är jätteroligt men i själva verkat har hon roligare med en kökshandduk. Med den kan hon gömma sig och bädda om sina gosedjur. Goda peppisar blev det iallafall! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    håller med mia! vilket fantastiskt jobb du verkar göra med molly! så himla engagerad och mån om henne och hittar på roliga aktiviteter och verkligen tar hand om. du verkar alltid sätta henne i första rummet. det är synd att det oftast är mamman som gör det och inte pappan!

  2. Mia

    Jag måste bara säga att jag tycker du verkar vara en helt fantastisk mamma. Har läst din blogg länge men är mycket dålig på att lämna kommentarer.. Verkligen så blir jag lycklig över att se hur (ändå en ung mamma som du är) du går in för och entusiasmerar i mollys tillvaro. Du vet redan att du är världens bästa mamma till henne men jag ville bara slänga iväg en kommentar nu när jag såg de så talande bilderna 🙂 kram!

stats