Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Perfekta julklappar

Min dag har gått åt att hämta hem dom mest fantastiska bilderna på vår lilla dotter. För någon vecka sen besökte vi Elin på Klick kids inne i Vasastan. Hon har arbetat med barnfotografering länge och var otroligt proffsig. Jag har alltid trott att jag är allergisk mot foto i studio. Jag hade en bild av att det var så stelt och aldrig gav någon känsla som foton i vardagen gör. Tänk vad fel jag hade! Det var inget fel med att leverera en känsla. Molly i sig som är vild och sprallig tyckte det var fantastiskt kul.

Jag och Elin bestämde att om någon läsare vill göra samma sak med sina barn så får ni 10% rabatt på hela köpet av foton. Uppge ”Paula” vid bokning.  Vill ni läsa mer om Klick kids så hittar ni hemsidan här. Vill du komma i kontakt eller boka en plåtning så är deras mail:[email protected]

En fotografering kostar 50 kr. Då ingår det en bild. Sen kan du välja att beställa fler foton men det är inget tvång, du bestämmer! =)

En litet smakprov på Mollys foton. Ni kommer tuppa av när jag lägger upp julfotona!

Mamma och dotter bus

Mammas pärla

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Hej Paula och tack för en grym blogg. Har följt dig sen ni fick Molly och den lilla tjejen är så fiin! 🙂 Jag har själv en 1åring och vill nu ha tips på hur ni gör när ni åker till badhus. Allt från att komma dit tills man åkt därifrån 🙂 ha det bäst!

  2. Anna

    Hur har du det med sysselsättning? Du har pratat en del om att du ska börja plugga, blir det något? Och om inte, har du tänkt söka arbete?

  3. annasvarld

    ååå så fina bilder =)) Hon är supergullig din dotter!
    Vi har fått en fotografering som vi inte bokat ännu men ska verkligen ta tag i det nu…känner inspo för det nu när jag ser era fina bilder =)
    kram
    annasvarld.vimedbarn.se

  4. Ida

    Jätte fina bilder. Perfekt julklapp till typ farmor/mormor som är nära. Tänk bara på att folk som inte riktigt är så nära släktingar eller vänner i allmänhet inte vill ha inramade foton/kalendrar/muggar med barn på. Speciellt inte om man inte har barn själv och förstår ”det fina i det”.

  5. DeMarkey

    helt underbara bilder, ni är så vackra, ni har samma smile. Det där kommer att bli kanonfina julklappar. Måste absolut prova fotograferingen för jag har velat göra det så länge!

stats