Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Resultat

Imorse så tränade jag med Bea redan kl 7! Fy vad mörkt det var ute. Hugo och Molly låg och snarkade och jag ville bara krypa ner under täcket och somna om. Men men, träna stod på programmet. Vi körde thaiboxning och armar. Vi mätte mig också. Det har vi inte gjort på länge och måtten stod sig bra. Ingen större förändring men jag mår bra i kroppen nu. Jag är starkare än innan graviditeten och skulle lätt klara av en graviditet till!

Den 2/9- 13 :

Högerarm: 28,5 cm
Vänsterarm: 29,5 cm
Rumpa: 108 cm
Mage: 83 cm
Högerlår: 63,5 cm
Vänsterlår: 60, 5 cm

Idag, 12/11-14:

Högerarm: 26 cm
Vänsterarm: 25,5 cm
Rumpa: 98 cm
Mage:  73,5 cm
Högerlår: 57, 3 cm
Vänsterlår: 54, 2 cm

Det allra roligaste är att det har försvunnit 10 cm runt mage och rumpa. Vad kul det är att mäta när man har gjort sitt bästa. Jag ger en klapp på axeln till mig själv och önskar mig själv lycka till i framtiden i min träning! Hur går det för er? Kämpar du på med ditt välmående? =) Jag håller på dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carla

    SATAN I GATAN vad du är duktig!! Såååå imponerad 😀 Min förebild alla dagar i veckan! Nu jäklar ska jag kämpa på 🙂 Kram!

  2. Cecilia

    Men shit vilken kvinna och vilken kropp!?! Jag vill också få bort mammamagen och bli vältränad igen. Har du några tips på bra magövningar för att träna dem djupa musklerna så att magmusklerna drar ihop sig igen?

  3. Ramona

    Paula!
    Du är så himla grym!
    Du är verkligen en förebild för mig. Just nu är jag nyopererad och kan inte gymma ordentlig. Men efter nyår kommer jag börja lite smått och ska verkligen kolla in din blogg för du ger grymma tips på grymma övningar!

    Tusen tack för en grym blogg!!

  4. Sofie

    Vilken mage! Kan du inte skriva lite om hur din kost ser ut? Är de vanlig vardagsmat eller hur ser de ut? Hur många mål per dag äter du?
    Gärna lite tips på bra magövningar önskas 😀

    Du är verkligen en inspirationskälla!

  5. Lovisa

    ”Ingen större förändring”? 10 cm runt rumpan på 9 veckor är ju SKITBRA! Ge dig själv lite credd du har ju fått grymma resultat! Imponerad 🙂

    Såg dig och Hugo på TV4 också, ni är så himla fina. Blev rörd när du tog hans hand och försvarade honom när Malou och Egil pratade om vad han kan förbättra.

    All lycka åt er!

  6. frida

    Fan vad grym du är!!
    Önskar att jag bodde lite närmre så man kunde prova Beas träningar på plats!
    Min träning & välmående går käpprätt åt skogen :'(
    Var skit duktig början av året fram till maj och NY resa,sen gick de utför..
    Gick på LCHF och mådde så mycket bättre än vad jag gjorde innan de och jag tränade 4-5 gånger i veckan.
    Vet inte hur jag ska lyckas hitta tillbaka,ingen motivation och trycker i mig allt onyttigt man kan tänka sig…
    Hur ska man hitta motivationen igen och inte äta fel? 🙂

  7. Frida

    Åh så grym du är! Jag tränar själv fem ggr/veckan och är noga med kosten så jag vet hur glad man blir när man ser resultat!

  8. kattis

    Bra jobbat tjejen!! Grymma resultat, blir sjukt inspirerad. Kan du inte ge lite tips om man vill komma i så snygg form som du är i? Förstår att du tränar mycket och såklart tänker på vad du stoppar i dig, men nåt speciellt tips? Känns som jag bara traglar på men inte får några resultat…

  9. Amanda b

    Bra jobbat!!! Inga spår av en liten bebis under de magrutorna.. Kan du inte ge lite tips på bra magövningar, jag har svårt för situps då jag haft en spricka i svanskotan, så lite variation vore kul.
    Kram på dig! 🙂

  10. Jossefin

    Din mage, hur grym är du inte.
    Skulle verkligen vilja få bort lite fett och fram med musklerna på magen, snälla kan du inte dela med dig av dina bästa tips.

    Du är en riktigt bra förebild Paula.

    Massa kramar.

  11. Sluta röka

    Åh, du är så grym Paula! En riktig förebild på många sätt; både vad det gäller att vara ung mamma, värderingar i livet och sunt tänkt om hälsa och träning! Själv har jag sedan ett halvår tillbaka kommit igång med träningen på riktigt men tog för en vecka sedan det stora beslutet att sluta röka… Jag ljuger om jag säger att det inte är tufft! Men jag försöker ha en tydlig målbild att kunna bli lite som dig när jag kommer ut ur den mörka tunneln: hälsosam, trygg och stabil och redo att bli en frisk och fräsch mamma! Jag minns att även du rökte tidigare. Hur ser du på det hela idag? Och hur gjorde du för att sluta? Tack för en riktigt bra blogg!

  12. Stina

    På tal om graviditet, täker ni på något speciellt sätt för att det ska lyckas. Tex använder natural cykels eller liknande eller ” kör ni bara på” och låter det sköta sig självt. Jag har också förhoppning om att bli gravid med första barnet till årsskiftet men tror jag tänker för mycket på det.
    Tack för en bra blogg!!

  13. Random morsa

    Guuud vad peppad jag blir! Sen sitter jag här höggravid och jävlig med inget annat än en chokladkaka att se fram emot ikväll haha. Men snaaaart är det min tur att bli fit igen!

stats