Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

TBT

På tal om Yasuragi Hasseludden. Vi var där två gånger under året som gått. En gång var det bara jag och Hugo över dagen och nästa gång vi kom tillbaka hade vi med oss Molly för att övernatta på hotellet en natt. Att få spendera tid på Yasuragi är sinnesro på högsta nivå. Den vackra miljön, lugnet, naturen och dom varma källorna är helt fantastiska. Första gången så somnade jag och Hugo i deras vilstolar. Andra gången var det full fart för Molly ville bada i varenda pool. Att få uppleva Yasuragi med dom man älskar mest var toppen. Ett riktigt guldminne av båda vistelserna faktiskt.

Massage

Tittut

Molly i en egen liten rock

Mina finaste

Grym mat

Och frukosten på terassen glömmer jag inte!

Pappa tokig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Sanni: TBT betyder Throwback Thursday, asså typ återblicks torsdag. Dock så använder alltför många uttrycket på alla andra dagar i veckan också. 😛

  2. Madde

    Det ser helt underbart ut, en vacker dag ska jag också unna mig någonting liknande!
    Hos mig kan ni läsa om min lilla familj, en liten son på 10 månader som är allvarligt sjuk. Han överlevde ett livshotande ingrepp i tisdags. I februari är det ett nytt ingrepp och vi är livrädda. Detta är en lång, lång resa..

  3. L

    Såg er när ni var där med molly. Hahaha hon är verkligen aktiv av sig. & väldigt söt. Ni verkar vara väldigt bra föräldrar.

stats