för 4 personer:
400 g skalade räkor
ris
2 röda paprikor
1/2 purjolök
2 tsk curry
smör
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 förp krossade tomater (500 g)
2 dl mellangrädde
salt och peppar
Såhär gör du:
1. Koka riset.
2. Strimla paprikorna och purjolöken. Fräs grönsakerna med curry.
3. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och tomatkross. Skjuda i ca 5 minuter. Häll i grädden och smaksätt med salt och peppar.
4. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt. Koka inte för länge, då blir räkorna sega!
5. Servera med ris och sallad.
Syns det att jag älskar ruccolasallad? =)
BRÖSTIMPLANTAT! Vad tycker ni andra om det?
http://nouw.com/hanshen/brostimplantat-17682486
Det både ser och låter något så fantastiskt gott! Måste absolut testa någon gång!
Vad spännande! Detta kanske man ska prova någon dag 🙂
Jag brukar göra något liknande. Så grymt gott!
Har just testat detta, så sjukt gott. Tack för receptet!
Åh gud, det där såg gott ut! Det måste jag testa!
Jag tänkte fråga dig en sak Paula! Jag skall precis börja studera och jag har inga bra ”studietips” till mig själv, haha, med andra ord: Jag har lite svårt för att få information att sitta!
Hur gör du för att informationen ska stanna? Vad tycker du fungerar bäst för dig när du studerar osv? Skulle verkligen hjälpa mig om jag fick höra om dina studietips!
Kramar till dig och lilla familjen!
Gott! =)
Gå gärna in och läs min blogg, handlar om att kämpa för att få barn.
Brukar göra samma rätt! Väldigt gott. Ibland brukar jag ta krossade tomater med chili istället för att få lite mer hetta 🙂