Header Image

Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Husmanskost

Publicerad,

Till 4 portioner:

500 g nötfärs
4 msk ströbröd
1 1/2 dl mjölk
1 gul lök
1 vitlökslyfta
Smör
Ett ägg
3 msk tomatpuré
2 tsk timjan
Salt
Peppar
Minimorötter
Cocktailtomater

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 200 grader. Låt ströbröd och mjölk svälla i ca 5 minuter, medans haka lök och vitlök. Fräs löken mjuk i smör. Blanda ägg, tomatpuré, kryddor, stekt lök och färs i bunken med ströbrödet till en slät färs. Forma färsen som en limpa i en smord form och tillsätt tomater och morötter. Grädda i ca 35 minuter.

Vi åt köttfärslimpan med potatis och brunsås!

P4151311

P4151312

3 Kommentarer

  1. Vad gott det såg ut, enkelt och gott. Det gillar jag, den sönderstressade två barns mamman, haha.

  2. Det såg ju riktigt läckert ut! och verkar ju inte krångligt alls att göra. Tack för ett bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *