Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Dagens

Det känns så himla skönt att vara igång! Tisdagar och torsdagar är det mammaträning. Mycket fokus på att hitta de inre magmusklerna och få kontroll igen och på måndagar och onsdagar kör jag och Pischanox box. Idag blev jag återigen imponerad över hur Pischa lyssnar på det jag vill uppnå med min träning. Hur hon gör ett individuellt pass för bara mig. Utifrån mina förutsättningar och mina mål. Medans hon gör på ett helt annat sätt med en annan person. Jag älskar hur hon gör träningen så himla personcentrerad!

Ett av mina starkaste mål med träningen är som sagt att utveckla löpningen. Hur jag känner mig när jag får springa, det är obeskrivligt. Det är som frihet för mig. Det bästa som finns är när man under löpningen känner att man nästan flyger. Det är lätt och att man känner sig stark. Så Pischa hjälper mig redan nu att stärka ex höften för att senare bli ännu mer explosiv i löpningen. Idag tränade så såhär:

5 minuter uppvärmning på Air biken (Läs helvetesbiken).

A) En minut cykla på air bike med en 10 kgs viktväst, här maxade jag och cyklade det fortaste jag kunde
8-10 knäböj med viktvästen på.

Detta gjorde jag tre varv av

B) Fäst ett gummiband mot en stolpe och lyft knät. Överkroppen ska vara helt still och det gäller att hitta kontroll i bål, motsatte ben och rumpa. Detta för att stärka höftböjen som ska hjälpa mig i löpningen. Vi körde ca 12 repetitioner på vardera ben. Typ 4 varv.

P1272879

P1272881

P1272882

C) Cykla på air biken, upp till 10 kalorier
Klättra nedåt på ett rep fem gånger, se bilder nedan.
10 svingar med en kettlebell, valfri vikt

P1272887

P1272888

P1272889

U catch me if I fall =)P1272893

Inne på Pischas blogg hittar du hennes tre bästa tips för att stärka upp bålen. Tre övningar som du kan göra hemma och på gymmet. Vad skulle du vilja få för träningstips till nästa gång? Vad ska vi visa, fota och skriva om? =) Här hittar du Pischas tre bästa tips!

P1272901

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej! Jag är också i starten att komma igång med träningen efter en graviditet, men jag undrar vilka tillskott jag ska äta. Kan inte du skriva ett inlägg där du visar vilka du äter, när och varför? Skulle bli så glad!!

  2. Jenny

    Hej Paula!! När man klicka på länken till hennes blogg kommer det inte upp något inlägg med hennes tre bästa bålövningar? Man kommer bara till hennes blogg. Försöker själv träna upp kroppen inför ett lopp och vill gärna ta del av hennes och dina tips! Kram!

  3. Elin

    Hej Paula! Tycker det är grymt att du kommit igång med träningen så fort. Jag väntar själv barn och får en massa kommentarer om att jag måste göra en massa knipövningar. För att det ska bli ”lättare” nu före barnet kommer men också efter när man ska komma igång igen. Hur har du gjort med dessa knipövningar? Tack för en kanonblogg! 🙂

  4. Sanna

    Micaela, sök graviditetspenning! Och mår du så dåligt att du inte kan jobba innan grav.penningen börjar gälla så kanske du kan bli sjukskriven? Låter ju som orimliga arbetsförhållanden, särskilt om man är gravid.

  5. Micaela

    Hej Paula, jag är gravid i vecka 20 och jag jobbar på ett café. Så jag står upp hela tiden.. Och så jobbar jag 90% själv också då jag mest jobbar kvällar så står jag alltid ensam. Och mina fötter gör så ont när jag jobbar & svullar upp. Och jag kan inte ens springa in på toa för att kissa för kan inte lämna caféet själv.. Kan jag få lite råd hur jag ska göra.. Tack i förhand!

  6. Iman

    Så jäkla skön du är! Vilken inspiration för oss nyblivna mammor. Fick ett aha-moment och vaknade upp när jag såg inlägget. Nu jävlar ska jag komma igång, sonen är 7 månader nu..inga ursäkter. Imorn blir det 1a ”riktiga” träningspasset av. Promenader och amning hjälpte mig gå ner 20kg som jag gick upp men dags att bli stark också! Tack Paula. Nu kör vi!

stats