Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Paula & Hugos Podcast

Och här är första riktiga avsnittet på podden! Boom, kul, skojigt, roligt och samtidigt lite läskigt att komma igång. Jag känner mig själv och Hugo, vi kommer bara mala på och i efterhand tänka ”oj, sa vi kanske lite för mycket nu?”. Tanken med vår podd är att vi ska ha ett ofiltrerade snack med varandra. Som att den som lyssnar på podden sitter som en fluga på väggen hemma hos oss. Vi kommer prata om allt mellan himmel och jord, och vi kommer besvara lyssnarfrågor varje vecka. Så ställ gärna dian frågor här på facebooksidan.

Nytt avsnitt kommer att komma upp varje tisdagsmorgon. prenumerera och recensera! Vi vill ta del av era åsikter så att vi kan göra podden till de bästa! =)

”Det är inte rättvist”- klicka här för att lyssna via iTunes och här för acast och android! Tanken är att podden ska släppas via Spotify också inom kort

Paula&hugos_Podcast
/ Paula

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Var tvungen att surfa in här bara för att kommentera. Igenkänningsfaktor: 100%! Min sambo och jag har ett förhållande VÄLDIGT likt ert, minus barn. Jag är projektledare och han är.. inte det 🙂 Känner igen mig mycket i diskussionen som Hugo också påstår, att det är ”din väg eller ingen väg” för så är det i mitt förhållande också. Underhållande, igenkännande och klok. Tack!

  2. Nathalie

    Så himla bra första podavsnitt! Så mysigt att lyssna på er två och höra era tankar, åsikter och hur ni resonerar kring olika saker. Längtar tills nästa avsnitt 🙂

  3. Agge

    Jag har legat i soffan efter träningen och lyssnat på er podd! Jag kan ge både ris och ros. Vi börjar med ris där temat fanns med men kanske inte så rak linje att det verkligen handlade om det när ni pratade. Även att det verkar som att du Paula kanske inte riktigt lyssnar på vad Hugo säger egentligen. Men ros är att ni är goa och små roliga ibland. ”jag är dålig på att inte veta vad jag är dålig på” – haha high five på den Paula.

  4. Emma

    Bästa podden! Har skrattat och relaterat! Grymt jobbat, längtar redan till nästa avsnitt.
    Ni är bäst! Puss&kram!

stats