Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Villa Strandvägen

Den här gången bodde vi inte i huvudbyggnaden, utan i en villa precis bredvid. Högst upp i villan fanns världens mysigaste lilla krypin. Vi skrattade lite åt att vi kommer ifrån att sova i en källare ( i vårt nya hus) till att sova på vinden. Sängarna var godomliga och det var underbart att sova tillsammans med Hugo, Vi berättade att vi för en tid sedan hade det lite tufft och det var behövligt att komma bort efter en tuff period och flytten.

Jag visste sedan tidigare att det var ett gormet resturang i Villa Strandvägen men visste inte om boendet. Sju romantiska rum, i en villa som ser ut som Villervilla kullan <3

VillaStrandvagen-33

P4071859 P4071862 P4071864 P4071865 P4071866 P4071869

Vi testade villans avsmakningsmeny i fredags. Det var otroligt gott och jag fick en sådan vår och sommarkänsla. I efterrätten var det rabarber vilket jag inte har ätit sedan förra sommaren. Det var fläder i maten, nässlor, goda pilgrimsmusslor och gott kalvkött. Det är spännande när man inte väljer mat utan helt och hållet får lita på kocken. Kocken för villan är Daniel Müllern som är en av Sveriges mest prisbelönade kockar och det var spännande att se honom arbeta live i matsalen, se bilder nedan:

P4071932 P4071934 P4071936 P4071939 P4071944 P4071949

En del av maten vid den somriga avsmakningsmenyUntitled

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats