Den här gången bodde vi inte i huvudbyggnaden, utan i en villa precis bredvid. Högst upp i villan fanns världens mysigaste lilla krypin. Vi skrattade lite åt att vi kommer ifrån att sova i en källare ( i vårt nya hus) till att sova på vinden. Sängarna var godomliga och det var underbart att sova tillsammans med Hugo, Vi berättade att vi för en tid sedan hade det lite tufft och det var behövligt att komma bort efter en tuff period och flytten.
Jag visste sedan tidigare att det var ett gormet resturang i Villa Strandvägen men visste inte om boendet. Sju romantiska rum, i en villa som ser ut som Villervilla kullan <3
Vi testade villans avsmakningsmeny i fredags. Det var otroligt gott och jag fick en sådan vår och sommarkänsla. I efterrätten var det rabarber vilket jag inte har ätit sedan förra sommaren. Det var fläder i maten, nässlor, goda pilgrimsmusslor och gott kalvkött. Det är spännande när man inte väljer mat utan helt och hållet får lita på kocken. Kocken för villan är Daniel Müllern som är en av Sveriges mest prisbelönade kockar och det var spännande att se honom arbeta live i matsalen, se bilder nedan:
En del av maten vid den somriga avsmakningsmeny
Ser helt fantastiskt ut ju, och vad roligt att få se kockarna live! Inte något man får se varje dag annars inte 😀
Åh så fint det ser ut och vilken härlig mat sen 🙂
Det är en villa som heter Villekulla, inte en kulla som heter villervilla 🙂