Jag och Michaela var på en presslunch för Picard idag, det höll till på den franska Ambassaden. Jag har aldrig varit i en ambassad, enda syftet för att ansöka om visum inför en resa. Det var ståtligt och fint men det enda jag tänkte på var ”Gud vad mycket att städa” haha.
Picard presenterade jul och nyår. Hur ser våra mattraditioner ut kring julen? Det var spännande att se hur den har förändrats. Förut var det mycket firande på julen och efteråt till att ha ändrats till mycket firande före jul. Jag och Michan bestämde oss för att vi i år ska göra ett vegetariskt julbord innan jul och fira med våra familjer.
Min tjej <3
Svart kaviar med en massa goda tillbehör som tilltugg vid minglet
Lunchen var gjord av stjärnkocken Sebastian Gibrand- fd lagkapten i Kocklandslaget, givetvis med Picards råvaror. Jag visste faktiskt inte att det var så pass klimatsmart, just för att det mesta kommer som frysvara. Det finns till och med hackade tomater i fryspaket!
Vackert dekorerat vid borden, fick julkänsla
Fina Alexia
Förrätt: Hummer surprise- inkokt hummer med skärbönor, rädisa, tomat, bondbönor och buljong (smaksatt med ingefära och kyckling). Till och med färdig buljong kan man tydligen köpa ifrån Picard
Frank anka, grönkål, morotskräm, brynt smör och murklor. En sky gjord på nejlika, apelsin och stjärnanis. Det smakade julafton
Och här… här är julprodukterna (limited edition)
Glasshus med smak av vanlig och karamell
Spännande rulltårta- vanilj & hallon
Chokladkottar
Jag måste börja med att säga att jag älskar din och Hugos podd, bloggar och instagram. Det är så roligt att få följa med er i vardagen.
Fortsätt som ni gör, ni är grymma!
Nu till min fråga, vad har din kompis för märke på glasögongen? Tycker det är så svårt att hitta fina glasögon och dom där passade henne jättebra!
Jag älskar din och Hugos bloggar, podd och instagrams! Fortsätt som ni gå, ni är grymma!
Nu till min fråga, vet du vad din kompis har för glasögon? Har så svårt att hitta snygga och dom där passade henne jättebra!
Ser gott ut! Ett tips till juldessertborf (ja för vi behöver ju mer dessert ?) en kompis till mig gjorde en cheesecake med smak av pepparkaka på botten och saffransmak i fyllningen. Ser så lyxig ut och smakar gudomligt!
Å den r god, har gjort jag med. Även på polkagrisar. 😀 Gudomliigt. 🙂