Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Onsdag

Idag ska Rosen skriva sitt teoriprov och jag tror att han känner sig nervös och pressad. Han har verkligen pluggat duktigt så gå in på hans blogg och skriv ett ”lycka till”, då tror jag att han blir glad.

Nu är det min tur att börja plugga. Igår så var jag inne på min Bilskola för att tacka dem för att de äntligen bokat uppkörning och teorin åt mig. Min lärare hade precis fått en avbokning så då passade jag på att ta den dubbellektionen. Vi kör bara i Södertälje nu och han förbereder mig på det inspektörerna brukar kolla. Jag kan köra men det finns en grej som jag fan inte sätter och det är parkering. Jag tycker att det är svin lätt att fickparkera men att backa in och parkera vanligt blir bara fel för mig. Jag måste öva på det sista månaden nu!

Idag tänkte jag iallafall ta en break från alla dessa måsten och bara umgås med vänner. Men innan dess måste jag ta tag i en del här på jobbet så vi hörs lite senare =)

Vad liten jag såg ut här, våren 2012

20130130-102924.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Fick höra av en kompis för ett tag sen att jag påminde om dig. Hon länkade din blogg och bara genom att jag skrollat lite inlägg märker jag mig själv sitta med ett leende på läpparna. Du verkar vara en så otroligt jordnära och icke dömande tjej. Sådanna finns det inte många. Ni kommer uppfostra ett fantastiskt fint barn, med sjuk humor och ett hjärta av guld. Det är jag säker på. Det är den bästa kombon som både du och Hugo lyckats få (I alla fall utifrån det man läst). Ta vara på det och ta hand om varandra, och mest av allt önskar jag er lycka till med allt i livet. Och inte för att vara sån men……. Jag är gaaanska avundsjuk på er!!!

  2. nathalie björklund

    Mitt namn är nathalie och jag är en 17årig tjej som är bosatt i staden Gävle. Har gostae pojkvännen man kan hitta, och världens bästa vän som är min syster…
    Har 16 riktiga syskon, därav är vi en av sveriges största familjer (dock handlar min blogg om mitt liv, så klaga inte nu LOL!)
    I min blogg kommer ni kunna följa mitt liv i både bilder och text. Tipsar en hel del om skönhet, samt recenerar massa skönhetstsprodukter. Kommer skriva om allt om faller mig in, och har framförallt MASSSA tävlingar, har en hel del saker att lotta ut, har bland annat en tävling uppe just nu att vinna smink för 300kr. Hoppas ni vill kika in och fastnar i bloggen.

    http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  3. Nips

    Hej! 🙂
    Känner exakt lika med parkering som du – även fast jag haft körkort i 9 månader nu 😀 Som tur slapp jag backa in i parkeringsruta under min uppkörning och var tvungen att fickparkera bakom en buss i stället. 🙂 Borde ta och öva det där med backande, men det blir inte av då man på de flesta ställen kör in med nosen först…
    Fint kommer det gå i alla fall 🙂

  4. Louise

    Hej Paula!
    Hade uppkörning idag och var inte heller så bra på backning MEN fick körkort ändå för att jag körde så bra 🙂
    Jag körde ändå upp i Farsta där dem kuggar mest människor 🙂
    DU kommer klara det här galant! 😀

  5. Sandra

    Hej Paula!
    Tänkte bara ge dig ett tips när du ska parkera vanligt, jag var också kass i början men då sa en vän till mig att jag skulle ta det lite lugnare än vad jag gjorde. Och det hjälper verkligen!! Alltså att köra saktare in i rutan 🙂 sen beror de ju kanske lite på bilen också, jag har två bilar och jag måste tänka olika med dom 🙂 lycka till

  6. Ronja

    På alla mina uppkörningar (3 st totalt) så fick jag backa in i en parkeringsruta brevid en annan bil (man brukar också få välja vilken plats/bil man vill ställa sig på) och det är mycket lättare än att köra rakt in i en ruta. När du backar in så ser du bakändarna på din bil och den bilen du ska backa in bredvid och därför är det lättare att se att man backar in rakt. Är det ingen bil parkerad blir det svårare för då måste man oftast vinkla ner speglarna lite så att man ser sträcken , svårt även för en van förare.. Och är man lite stressad då så brukar man inte tänka på de 🙂 dessutom vill dom ju att man har koll framåt också, men träna träna träna och ta det lugnt så går de säkert bra 🙂 och kom ihåg: att du gör några småfel leder oftast inte till att man blir kuggad 🙂 lycka till! Kram

stats