Igår käkade vi falukorv i ugn. Det smakade ugnstekt falukorv när det blev klart =) Om du skulle bli sugen på lite farligkorv så behöver du:
En fakukorv
senap
ketchup
400 gram riven ost
2 gula lökar
En burk krossade tomater
1. Dra av skinnet på korven . Lägg korven i en smord ugnfast form.
2. Skär skåror i korven. Spritsa i senap och ketchup. Strö på riven ost, lök och krossade tomater.
3. Stek i 225 grader i 20 minuter
4. Äääääät, jag åt med pasta och Hugo med sallad =)
Tips: vi gör likadant fast trycker i fetaost med senapen och ketchupen också! Supergott 🙂
Mm så gott. Hade falukorv som craving när jag väntade min stora dotter Leah (2,5 år) och nu när ja väntade min lilla (8 veckor) så var jag halvt vegeterian, så olika det där 🙂 Det blir ju hundra gånger godare när man stoppar det i ugnen en stund.
Lagade detta precis och det blev jätte gott! 🙂 tack för tipset
Håhå vad glad jag blir när ni bloggare delar med er av recept, även fast det kanske inte är nåt speciellt!
korv är så gott men tyvärr väldigt underskattad! 🙂