Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Bröllopstårta och vals

Efter middagen så väntade tårta, kaffe och avec i andra flygeln. Vi behövde flytta hela sällskapet för att kunna röja undan middagen (där var även dansgolvet).

Tårtan är gjord av bästa Sandra hos ”En Nypa Socker”. Sandra har gjort tårtor till oss tidigare, både till kalas och dop och det har aldrig slagit fel. Chokladbotten med fyllning av passion/hallon och mjölkchokladsfrosting. Temat på tårtan var Gatsby och den gick i vitt och guld tillsammans med en massa levande, vackra blommor:

Hugo greppade verkligen inte hur man skulle skära upp tårtan haha! 

Vi hade ett roligt fotobås som blev uppskattat:

Tapi samlade ihop klanen, det var dags för första valsen mellan man och fru Rosas

Älskar den här bilden på oss <3

Vi dansade vår första vals till ”Fix you” med Coldplay. Vår DJ remixade låten mot slutet så att det bröt ut i en skön house låt och alla anslöt sig till dansgolvet. Festen var igång på riktigt!

Brudar kan också shaka loss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Wow, superkul att få ta del av ert fina bröllop. Det ser underbart ut! Jag undrar bara hur ni kom fram till vilken låt ni ville ha till brudvalsen? Jag har själv lite problem att välja en låt då jag gärna vill att texten ska passa in på oss, men jag har för mig att Fix you är en sorglig låt som handlar om döden. Jag älskar den låten men funderade mest på om ni bara valde en låt ni älskar eller om ni hade låttexten i åtanke. Tack för en grymt bra blogg, hoppas att du har tid att svara på min fråga ?

  2. Malin

    Men bytte du aldrig till en annan klänning? Tänkte du pratade ju om de men man har ju inte fått se nån bild där du har en annan klänning 🙂

stats