Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Dom är hemma!

Dom bästa i världen kom hem från landet igår. Glada och ivriga på att få berätta allt dom gjort med farmor och farfar.

Kl 07 vaknade Leonore och vi gosade framför film tills Molly vaknade. Nu på morgonen har vi packat, ritat och lekt. Idag åker jag och tjejerna tillsammans med min mormor på sommarens tradition kryssning till Finland. Som jag ser fram emot helgen och äventyret!

Och angående kaoset i mitt förra inlägg-tack till alla som ger kärlek, som förstår. Jag uppskattar ert stöd något enormt. Tack?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cami

  Hon gör fel i att skuldbeläggs dig. Hon ser massor av fina kroppar dagligen som triggar henne. Samma med mig. Men man shamar ingen för det. Det är ett prooblem som har ned könsroller att göra. Vi förväntas se perfekta ut. Vi jämför oss med andra. Hon måste jobba med sig själv och inte kasta ut skuld på dig. Får Hugo såna kommentarer? Han visar ständigt upp sin perfekta kropp. Antar att jag redan vet svaret.

 2. Laura

  Angående folk som skriver att du inte gör nåt fel bara äter rätt för bli stark eller liknande .. vilket är jätte bra att göra det men samtidigt så är det ju inte heller fel om nån vill träna och ändra mat för gå ner i vikt . Verkar som det är tabu säga att man ska ner i vikt .. alla har olika åsikter varför man tränar eller tänker på vad man äter och låt folk göra vad de vill utan blanda sig verkar vara väldigt svårt för vissa folk

 3. Johanna

  Hej paula ☺️
  Härligt med traditionell kryssning ☺️
  Enligt mig, ang vikthets, har du inte gjort något fel!
  Du tränar och blir stark + äter nyttigt. Är det någon som inte klarar av att följa det så behöver dem ju inte följa din blogg?!
  Jag tror att det för en del handlar om avundsjuka! Dem hinner själva inte träna, äta extra nyttigt eller göra den förändring dem skulle vilja.
  Låt inte det påverka dig, du gör det DU VILL ? kan man inte hejja på dig så kan man sluta följa dig.

 4. Louise

  Hej paula!
  Har aldrig kommenterat här inne innan, men vill bara säga tack! Tack för att du inspirerar mig inom många områden. Du strålar! Jag får sådan energi när jag kollat in här hos dig och älskar även dina instastorys! Dessutom är du en riktig pingla, så fortsätt med det du gör för du är grym!
  Har även en fråga, dom vita skorna som du har på dig på bilden du lade upp på instagram igår, vart är dom ifrån?
  Kram

 5. Annica

  All kärlek till dig/er. Alltid roligt att följa er. Alltid så mycket inspiration som man finner här. 🙂

  Tror du det skulle vara säkert att åka en sådan kryssning med ett extremt allergiskt barn, där vi inte är säker på vad som utlöste den anafylaktiska chocken hon fick i helgen som var? (åt mat på junibacken och direkt in till akuten, vidare till intensiven med respirator och nedsövning i över ett dygn).

  1. Johanna

   Hej annica.
   Självklart kan ni inte åka på en kryssning när ni inte vet vilken allergi er dotter lider av. Vad ska ni göra om hon får en anafylaktisk chock ombord? Ni får vänta på utredning och åka på kryssning när ni lärt er mer om allergin.

  2. Mikaela

   Den frågan hade varit vettigare att ställa personalen på intensiven än en influenser.Hade mitt barn legat på intensiven för en vecka sedan hade i alla fall inte jag åkt kryssning med mitt barn/Undersköterska

stats