Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Dom sista dagarna får bli lata

 

Det blev ändrade planer idag. Egentligen skulle vi iväg till ett vattenland för att möta upp grabbarna som spelade golf i närheten av vattenlandet som ligger ca 1 timme bort från hotellet. Men jag kände att barnen och jag hade det så himla bra så beslutade mig för att stanna kvar. Himla tur att jag inte hade sagt något om vattenlandet för då hade vi nog dragit iväg!

Både Molly, jag och Leonore är löjligt förtjusta i hennes tröja från BANGBANG Copenhapen?

Vi är inne på dom sista dagarna nu och dom är fantastiska om dom för vara lata. Nu orkar inte jag ge mig ut på fler äventyr. Den bästa semestern är den lata, där barnen får bestämma tempot. Idag väntade jag in deras ”jag är hungrig” och kände av. Vi mös med med yatzy och vandrade planlöst mellan hotellets alla pooler.

Novotel som vi bor på är megastort (går golfbilar mellan alla olika delar) och är uppdelat i ett villa resort (där vi bor) med villor och ett main resort (där det finns dubbelrum, radhus och strandhus). Vi började hos oss och fortsatte till poolerna på main och enda ner till poolen vid stranden.

Under vår dag upptäckte vi helt ny lunchrestaurang med världens buffé, himla typiskt att vi upptäckte den när vi bara har tre dagar kvar i paradiset…

Den här poolen tycker jag nog är allra finast, det var grunt vatten vilket gjorde det lättare att leka tjuv och polis

Ska ställa klockan på 05:00 och gå ut för att paxa en av hängmattorna till imorgon? Stopp och belägg, ta fast tjuven!

Och här kommer polisen 

Vi avslutade dagen på stranden

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Du kanske redan har skrivit om det tidigare men jag undrar om ni kommer att recensera denna resa, hotel, mat osv. snart? 🙂 Håller på att kolla resor just nu för att resa i februari och Vietnam ser väldigt lockande ut. Kommer ni komma med någon rabattkod? 😀

stats