Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

För mig finns det inget finare än ett familjeliv

Lite bilder från våren och sommaren som gör mig varm i hjärtat

Mollys födelsedag

Jag älskar att titta på Molly när hon sover

Midsommar

Nåttarö

Det vart en hel del ostbrickor i somras

Hemmaträning med pappa

Böda på Öland

Kiaras dop

Och nu är hösten här. Vi kanske ska åka bort över jul och jag tycker faktiskt att hösten har varit behaglig och gått snabbt. Här var jag på invigningen av salongen Headzone med Sharareh och Hugo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. regina

  Är det nån måla färg du tog som är vänligt för små barn eller? Vill veta vilken så köper samma till min ett åring 🙂 så bra tips du hade vad för saker man kan göra med bebis. Gilla!

 2. Sofia

  Hej Paula! Jag har en väldigt intressant fråga. Om inte Molly hade kommit till världen och förändrat hela din livssituation, vad hade du då gjort i dag? Jag syftar på karriär, jobb, kärlek m.m.
  Kram!

 3. Sofia

  Hej paula vilka fina bilder ja undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur de va att träffa familjen hur ska man va hur är du ,hur är hugo aa du förstår hur hade du kontakten me hans o han med dina innan molly hur blev den sen med molly osv du fattar nog va ja menar kram

 4. My

  Om man kollar på de två senaste bilderna på Molly som Hugo lagt upp på sin instagram så är hennes ögon helblå på ena bilden och helbruna på andra. Väldigt fina ögon oavsett men är det så att de skiftar så pass mycket eller är det ljus omkring och sådana saker som påverkat?

stats