Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Gräddig kyckling med soltorkade tomater och spenat

Favorit i repris, gräddig kyckling med soltorkade tomater och spenat!

Hade glömt bort den här rätten, vi åt den mycket förut.

Molly: Mamma, kan vi äta samma kyckling imorgon?
Paula: Såklart älskling!

För ca fyra portioner behöver du:

Två schalottenlök
2 klyftor vitlök
Bladspenat
En burk med strimlade soltorkade tomater
Tre dl matlagningsgrädde
Ett paket kyckling
Hönsbuljong
Salt
Peppar

Gör såhär:

Hacka lök och pressa vitlök. Stek och addera kyckling. Häll på tomater, grädde, buljong, salt och peppar. Låt puttra. Vänd i spenat och servera med pasta eller ris.

SÅ gott!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. E

      Vi med? räknar ibland dagar när jag vill laga igen och tänker då ”åh det har inte gått en vecka än…??”

stats