Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

”Horpastan”( Pasta alla putanesca)

ingredienser:

En st röd lök
Två st vitlöksklyftor
En st röd chili
Olivolja
Sex st sardellfiléer, hackade
800 g krossade tomater (Helst av märke ”Mutti”)

En burk svarta oliver
En knippa bladpersilja
Salt och nymalen peppar
Pasta
Nyriven parmesanost

Gör såhär:

1. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg

2. Tillsätt sardeller, persilja och krossade tomater

3. I med oliverna och låt såsen puttra på svag värme under lock cirka 30 minuter

För att undvika rinnande ögon vid lökhackning rekomenderar jag:

Voilá, bon appétit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats