Till 4 portioner:
500 g nötfärs
4 msk ströbröd
1 1/2 dl mjölk
1 gul lök
1 vitlökslyfta
Smör
Ett ägg
3 msk tomatpuré
2 tsk timjan
Salt
Peppar
Minimorötter
Cocktailtomater
Gör såhär:
Sätt på ugnen på 200 grader. Låt ströbröd och mjölk svälla i ca 5 minuter, medans haka lök och vitlök. Fräs löken mjuk i smör. Blanda ägg, tomatpuré, kryddor, stekt lök och färs i bunken med ströbrödet till en slät färs. Forma färsen som en limpa i en smord form och tillsätt tomater och morötter. Grädda i ca 35 minuter.
Vi åt köttfärslimpan med potatis och brunsås!
Det såg ju riktigt läckert ut! och verkar ju inte krångligt alls att göra. Tack för ett bra tips!
FYLLT LÄPPARNA? 😉
http://nouw.com/hanshen/-16-april-2015-18610845
Vad gott det såg ut, enkelt och gott. Det gillar jag, den sönderstressade två barns mamman, haha.