Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Lucka nr 8

 

I annonssamarbete med Kaatach

I dagens lucka har du chans att vinna ett pannkakskalas för 10 barn (med ett värde av 2200 kr) hos leklandet Kaatach i Tyresö. I valfritt kalasrum och valfritt datum med en kalasvärd.

Vi har haft kalas för barnen på lekland och vet om hur mycket det uppskattas! Hos Kaatach kan barnen dansa, uppleva barnteatrar med kända karaktärer, köra elbilar, leka polis, fängelse, brandman, doktor och café i deras alldeles egna stad. Skulle du vilja boka ett kalas här kan du nu under 24h använda dig av koden ”Paula25” för att få 25% rabatt. Se hemsidan HÄR.

-För att vara med i tävlingen vill jag att du nedan motiverar varför du och ditt barn ska vinna detta kalas. Jag presenterar vinnaren imorgon kl. 21 samt lucka nr nio.

(Glöm inte bort att avvända en mail som jag kan nå dig på)

Tb till när små, små kottar besökte leklandet Kaatasch

Vinnare av bebiskit hos Herobility:

Amanda:

”Jag är gravid med vår andra efterlängtade pojke nu som kommer när som helst, och detta kit skulle passa oss perfekt! Efter en långdragen ivf behandling och flertal operationer för att få ett litet syskon till Alexander så ekar plånboken lite extra tomt.
Och mitt bästa tips är att låta barnet upptäcka själv, låt det kladdas, räkna med att 99% av maten inte hamnar i munnen dom första gångerna och ta det i barnets takt. Massa kladd och lite stress brukar göra susen för att få dom små att vilja äta!”

-Hoppas att kitet kommer till användning till lillebror!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Magdalena

  Hej Paula. Vi har flyttat till Spanien och lämnat både vänner och familj! Det har varit tufft! Saknaden efter vänner och familj är enorm! Min äldsta son fyller hela 6 år i april och jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkortet och få överraska honom med ett kalas i Sverige med våra vänner och familj när vi åker på besök till påsk.. Lagom till hans födelsedag. Med två små pojkar hemma med mycket spring i bena skulle detta vara ett perfekt ställe att hålla ett stort kalas och få överraska våran son och bjuda in alla efterlängtade vänner kusiner och familj på en heldag på ett lekland så dom kan få springa av sig busa och få njuta av varandras sällskap en hel dag. Håller både tummar och tår! Skulle bli så glad om jag vann denna lucka! Kram!

 2. Anna-Karin

  Min dotter fyller 5 på nyårsafton och det hade ju varit drömmen att få ha kalas på självaste födelsedagen. Ett kalas på kataach kanske skulle kunna få kompisarna (läs föräldrarna!) att hitta några timmar att komma iväg och fira henne trots att det är nyårsafton! =)

 3. Anna-Karin Johansson

  Min dotter fyller 5 på nyårsafton och det hade ju varit drömmen att få ha kalas på självaste födelsedagen. Ett kalas på kataach kanske skulle kunna få kompisarna (läs föräldrarna!) att hitta några timmar att komma iväg och fira henne trots att det är nyårsafton! =)

 4. Hanna

  Jag vill ge bort detta i present till min mans systers son som fyller hela 10 år nästa vecka på luciadagen! Det hade varit magiskt att få ge honom den upplevelsen i 10-års present! Han är en sådan omtänksam och fin kille. Han förtjänar en speciell födelsedag! ❤️

  1. Magdalen

   Hej Paula. Vi har flyttat till Spanien och lämnat både vänner och familj! Det har varit tufft! Saknaden efter vänner och familj är enorm! Min äldsta son fyller hela 6 år i april och jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkortet och få överraska honom med ett kalas i Sverige med våra vänner och familj när vi åker på besök till påsk.. Lagom till hans födelsedag. Med två små pojkar hemma med mycket spring i bena skulle detta vara ett perfekt ställe att hålla ett stort kalas och få överraska våran son och bjuda in alla efterlängtade vänner kusiner och familj på en heldag på ett lekland så dom kan få springa av sig busa och få njuta av varandras sällskap en hel dag. Håller både tummar och tår! Skulle bli så glad om jag vann denna lucka! Kram!

 5. Jennifer

  Hej Paula! Åh jag skulle så gärna vilja överraska detta till min systerdotter som fyller 6 år om en vecka ☺️ Hon har tre småsyskon och ett av hennes syskon har precis fått diabetes 1 ( vilket gör att mamma och pappa har fullt upp med henne) och jag vet hur glad hon skulle bli av att få detta, ha ett kalas och en heldag med fokus på bara henne. Håller tummarna ???

 6. Isabeö

  Jag skulle vilja vinna detta till min dotter som fyller 5 år. Jag vet att vi båda skulle uppskatta det extremt, en dag där hon får bli extra uppvaktad med kalas med sina små vänner på ett lekland vi besökt förut. Vi håller tummarna! 🙂

 7. Nadia

  Jag skulle vilja vinna detta till min bonusdotter. Vi har kämpat i år för att få ha henne hos oss varannan vecka. Hennes dröm är att få ha kalas på kaatach tillsammans med mina andra barn. Hon förtjänar att få sin dröm uppfylld på hennes 8-årsdag i mars.

 8. Mikaela

  Detta skulle jag vilja vinna åt alla mina 3 döttrar, 5,7,9 år gamla! Dem säger varje år att DEm vill bjuda sina kusiner, o äldsta dotterns bästa vän som bor i Stockholm på sitt kalas men de är svårt då vi bor på gotland o de blir dyrt för dem o ta sig över. Tänk om vi kan få ta båten över o överraska tjejerna med o bjuda in mini kusinerna på ett kalas där ? hade varit som en dröm för dem!

 9. Martina Forss

  Min son som fyller år i Mars skulle så gärna vilja vinna. Han har börjat helt ny i en klass där han inte känner så många och sa själv: ”Mamma när jag fyller år så ska jag bjuda hela min klass så ingen känner sig utanför” så viktigt att inkludera barn och inte exkludera. Hur många barns högsta dröm är inte att få bli bjuden på ett kalas? Att få känna att man tillhör en grupp stärker barns självkänsla! Så då vore det toppen att få bjuda alla barn till hans kalas!

 10. Marie

  Vi kommer bara ta det lungt och ta dagarna som dom kommer. Blir nog lite skridskor åkning och badhus. Mys hemma och bara vara. Sen ska jag och barnen sätta oss ner och göra en ”jag har tråkigt” burk. Där barnen själva får komma på saker att göra som man sedan skriver ner på massa olika lappar. Till exempel. Rita, spela upp en teater , leka affär eller bygga koja. Sen när dom börjar gnälla över att dom har tråkigt och ”inget att göööööraaaa” så får dom dra en lapp ur burken ! Det är mitt lilla tips ! Jag hoppas verkligen att vi vinner så hela familjen få gå på bamse premiären! Då vet jag en liten tös på snart 3 år som kommer skrika av glädje ! ??❤?

 11. Giulia

  Jag har äran att ha en frisk snart 5åring här hemma. Dock har hösten kantats med mycket problem på hans förskola. Han har inte mått bra och vi har inte mått bra. Jag har typ gått in i väggen av allt som händer + tidig gravid så jag hela kroppen strejkar just nu. Lilleman fyller år 25e dec och för första gången har jag inte orkat planera inför hans kalas. Vi är så trötta av höstens motgångar att dagarna bara skenat iväg de senaste dagarna. Önskar mig att vinna denna kalas för att kunna ge min son en härlig dag.

 12. Caroline

  Jag skulle vilja vinna det här priset då den här tiden på året ofta ekar lite tomt i plånboken och ofta blir lite ångestladdad pga så många utgifter på en vecka. Jag har en 5 åring och en 3 åring som fyller år nu den 27 december! Så de blir både julafton, födelsedag, kalas och nyår på en vecka.. Puh! Han skulle bli alldeles överlycklig att få bjuda sina vänner till Kataach. Den 4 februari får vi vår tredje son så de här priset skulle verkligen hjälpa oss ekonomiskt just nu. Skulle betyda allt och min kommande 3 åring skulle bli lyckligast i världen!

 13. Vanessa

  Som ensamstående mamma kämpar jag med att få min son att känna att ingenting saknas. Man försöker fylla upp pappa rollen och gör det bästa man kan. Min son fyller 5 nästa år och de vore fantastiskt kul om vi vann. Jag skulle känna mig som en super mom och min son skulle bli så lycklig över att få bjuda med sina förskolekompisar på kalas!

 14. Elin Nelsäter

  Jag skulle vilja vinna detta kalas till mina döttrar som fyller 2 och 4 år med tre dagars mellanrum i januari, som alla vet är ju inte plånboken speciellt stor efter jul och nyår. Vi bor dessutom väldigt litet så något barnkalas får vi inte plats med hemma.. Vet inte om jag eller tjejerna skulle bli gladast för denna vinst? Nu håller vi tummarna stenhårt så dom kanske får fira sin födelsedag på det häftigaste leklandet ?

 15. Guluzar

  Min son som fyller ett år i Mars kommer troligen inte kunna få den kalaset jag önskar mig då jag är gravid till den andra som är beräknad samma dag som han fyller år , men syskonet är hur välkommen som helst endå, detta skulle göra våran 2019 hur glad som helst då vi kan få hjälp med kalas till våran son utan att jag behöver stressa mig och inte behöver planera hans kalas 🙂
  Vem vill inte ha sin första års kalas och just på ett lekland där han kan få bjuda sina kusiner och sina kompisar sens han var 3 månader gammal vi håller tummarna❤️

 16. Sara Ståhl

  Vår älskade Mila som fyller fyra i mars. Någon gång nu i vinter kommer vi gå igenom hennes första operation pga hennes medfödda Klippel Trenaunay Sydrom som påverkat bla hennes fot. Hon kommer inte kunna gå på minst tre veckor säger läkarna nu. Tänk vilken lycka det skulle bli att efter att läkningen är över få leka som alla andra barn på ett lekland. Det hade varit en dröm. Och att få dela den upplevelsen med storasyster och 8 andra kompisar hade varit lycka.

 17. Lotta

  Vår blivande 4-åring hade älskat att få ha sitt allra första kompiskalas på sitt favoritlekland. Vi har precis flyttat till ett nytt område i närheten av Tyresö och vår son har ännu inte hunnit träffa så många nya vänner. Han är ganska blyg och försiktig när det kommer till nya bekantskaper så jag tror att det hade varit en bra, rolig och avslappnad grej för honom (och för oss vuxna) att få bjuda in några grannbarn till detta kalas och på så sätt knyta nya kontakter och hitta nya vänner. Kan föreställa mig glädjen i hans ögon när vi berättar att han ska få ha sitt 4-årskalas på Kaatach. Han älskar att vara där. Håller tummarna!

 18. Veronika

  åh detta skulle passa mig så bra att vinna eftersom min sons kusiner blir 1år, 3 år nästa månad och jag skulle gärna vilja överraska dom med detta och underlätta för deras mor med kalas!! En fyller i januari andra februari så skulle vilja överraska dom och slå ihop deras kalas tror deras mor och dom hade uppskattat det.. håller tummarna nu

 19. Sofia

  Om jag hade äran att vinna så skulle min dotter som är 5 år få bjuda med sig hela förskolegruppen på kalas! Inte för att hon fyller år, utan för gruppens skull. Hon har helt underbara pedagoger som gör ett fantastiskt jobb för barngruppen. Vore så kul att kunna bjuda med alla på skoj!

 20. Lisa

  Vi har tre döttrar. En fyller år precis innan jul och en precis efter. Mellandottern (hon som fyller precis efter jul) ska få ha sitt första ’kompiskalas’ denna födelsedag och skulle skrika av lycka om hon fick ha kalaset på ett lekland. Föräldrapenning, jul med tre barn plus födelsedagar för två barn gör tyvärr att ett Leklandskalas inte skulle vara möjligt just nu om vi inte skulle ha lyckan att vinna det här. Håller tummarna för vår blivande sexåring.

 21. Annika

  Detta hade varit perfekt att vinna. 3 barn hemma som fyller år typ samtidigt. En i januari och två i februari, det är bara 2 veckor mellan. Vi slår alltid ihop deras kalas så detta skulle underlätta och vara perfekt för plånboken. /Studenten

  1. Emma

   Mina två galna tjejer (3år och 5år) skulle bli helt överlyckliga! Ännu har jag inte orkat mig på planeringen av kalas för kompisar så detta skulle vara perfekt 🙂 dom fyller med exakt en månads mellanrum så blir alltid ett gemensamt kalas.

 22. Denise

  Mina treåriga tvillingpojkar älskar att spendera lektid på lekland! Tänk om de skulle få ha sitt första riktiga kompiskalas på leklandet! Vilken lycka men också lyxigt för oss föräldrar som slipper rådda med allt runt omkring allt kalasande.

 23. Lisa Karlbom Kindezi

  Vi har tre döttrar. En fyller år precis innan jul och en precis efter. Mellandottern (hon som fyller precis efter jul) ska få ha sitt första ’kompiskalas’ denna födelsedag och skulle skrika av lycka om hon fick ha kalaset på ett lekland. Föräldrapenning, jul med tre barn plus födelsedagar för två barn gör tyvärr att ett Leklandskalas inte skulle vara möjligt just nu om vi inte skulle ha lyckan att vinna det här. Håller tummarna för vår blivande sexåring.

 24. Lisa

  Vi har tre döttrar. En fyller år precis innan jul och en precis efter. Mellandottern (hon som fyller precis efter jul) ska få ha sitt första ’kompiskalas’ denna födelsedag och skulle skrika av lycka om hon fick ha kalaset på ett lekland. Föräldrapenning, jul med tre barn plus födelsedagar för två barn gör tyvärr att ett Leklandskalas inte skulle vara möjligt just nu om vi inte skulle ha lyckan att vinna det här. Håller tummarna för vår blivande sexåring.

 25. Sara

  Min son fyller år den 1 Januari och det skulle vara så kul att få bjuda alla kompisar på förskolan, dom är en liten grupp på just 10 barn. Min son kommer alltid att firas i efterhand och det skulle vara så kul att få överraska honom och alla kompisarna på detta vis!

 26. Emelie

  Min dotter Novalie fyller 5 år i mars och hon skulle bli så glad om hon fick ha sitt kalas på lekland. Hon har aldrig haft det och det skulle vara så kul om hon fick ta med sig sina kusiner och några kompisar. Hon är väldigt aktiv och älskar att vara på lekland. Det har tyvärr varit mycket sjukdomar och oväntade utgifter som görvdet svårt att bekosta detta själv. Det skulle vara en perfekt julklapp som hon kan se fram emot! <3

 27. Anna

  Jag separerade med mina barns pappa för ett tag sedan där det uppstod våld i hemmet, min son fyllde precis 6 år och har inte mått bra sen vi separerade, han själv sa att han önskar sig ett kalas som han kan ha med sina kompisar och att det skulle göra honom glad. Men pga ekonomin så har jag inte råd att ge honom ett kalas.

  Vilken lycka han skulle känna om vi vann!

  Mvh

 28. Michelle

  Min dotter fyller 5 år i januari och pga vi behöver spara pengar och bor lite trångt så kommer dottern få bjuda närmsta vännerna för ett litet kalas. Hade vartit en DRÖM att få ha kalas på leklandet för henne och överraska henne med det! Vi har heller aldrig varit där men hört väldigt gott om det 🙂

 29. michelle

  Min dotter fyller 5 år i januari och pga vi behöver spara pengar och bor lite trångt så kommer dottern få bjuda närmsta vännerna för ett litet kalas. Hade vartit en DRÖM att få ha kalas på leklandet för henne och överraska henne med det! Vi har heller aldrig varit där men hört väldigt gott om det 🙂

 30. Michelle

  Min dotter fyller 5 år i januari och pga vi behöver spara pengar och bor lite trångt så kommer dottern få bjuda närmsta vännerna för ett litet kalas. Hade vartit en DRÖM att få ha kalas på leklandet för henne och överraska henne med det!!

 31. Sandra Ö

  Under omständigheterna då Ellies mormor, min mamma fick veta att hon fått cancer och redan opererats sedan två veckor tillbaka, skulle vi gärna vilja vinna och få lite ljus i mörkret inför kommande månader. Hon fyller 8år nu i december, vilken dröm för oss om vill skulle slippa tänka en stund och få allting ordnat, både vi föräldrar och hon skulle få en härlig dag att minnas! Håller tummarna nu! 🙂

 32. Sofia

  Min son fyller 3 år nu den 15 december, och samma dag fyller 2 andra släktingar år, så sonen har alltid firat ihop med dom andra och kommer troligtvis göra de kommande födelsedagar framöver också. Vore helt underbart och kunna ge han en födelsedag han sent kommer glömma till nästa år, och med tanke på att hans största intresse är allt som har med bilar att göra, så vore ju drömmen ett kalas på kaatach där han kan köra runt i elbilar och få ha sitt födelsedagsfirande för sig själv och sina kompisar <3

 33. Emine

  Skulle såå gärna vilja vinna detta för min dotter som fyller 8 år i januari skulle bli glad att köpa fina presententer för
  Pengarn istället ????

 34. Emelie k

  Som ensamstående är de väldigt tajt i plånboken när räkningar och skulder har betalats. Självklart ingenting jag vill att sonen ska påverkas utav.
  Det skulle betyda oerhört mycket om han fick ett såhär fint och roligt kalas! En riktigt liten virvelvind som han är, skulle DÖ av lycka ❤

 35. Jennifer

  Vi hade planerat att ha kalas på Lekland för dottern i januari och dottern var supertaggad. Jag är föräldraledig och mannen jobbar men hade ändå tänkt investera i ett kalas som hon så gärna ville ha. Tills bilen behövde in på verkstaden och kom ut därifrån med dubbla kostnaden från vad vi först hade fått berättat för oss. Var ett tungt samtal då vi fick berätta för henne att de inte blev något Leklandkalas men som den underbara lilla tjej hon är så nöjde hon sig med ett kalas här hemma. Men de vore roligt att överraska henne med ett kalas på Lekland som hon önskat sig

 36. Elin Sjögren

  åh! det här skulle jag vilja vinna för min älskade sons skull . Min äldsta son fyller 4 år och det här skulle vara en dröm att vinna detta åt han. Om vi vinner så kan jag lova att det är ett lyckligt barn på julafton som får höra att han ska få ha sitt 4 års kalas på ett lekland❤

 37. Johanna

  Hej!
  Detta skulle mitt busfrö här hemma som fyller 5 år i april älska. Att få ha sitt första kompiskalas på hans favorit lekland.

 38. Elife

  Min dotter fyller 1 år den 22 december och skulle ha så skoj på leklandet då hon är i den åldern där man älskar att upptäcka nya saker. Hon har precis börjat gå och det skulle vara så kul om hon fick gå på de stora och roliga ytorna där. Sen att hon älskar pannkakor (och hennes storebror med) skulle göra detta ställe till den bästa födelsedagen man kan erbjuda sitt barn med alla kompisarna samlade <3

 39. Amanda P

  Vi bor inte i Stockholm mem vi har familjen och de flesta av min tvååriga sons vänner i Stockholm, vi har haft kalas hemma hos hans mormor men ju äldre de blir desto mer röj blir det… att få bjuda in till kalas på lekland skulle göra att vi kan bjuda alla vi vill. Inte bara en eller två småkompisar.

stats