Idag börjar Leonores simskola. Hugo jobbar sent så Molly får följa med och det blir en sen middag för att ingen är hemma och förbereder den. Tänkte då att jag skulle ordna något matigt mellanmål så flickorna står sig. Fick bli en sats med matmuffins, perfekt att frysa in också!
För ca åtta stycken:
-Sätt på ugnen på 200 grader
4 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
0,5 dl olivolja
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
3 ägg
2 dl matyoghurt
Blanda degen och blanda fyllningen i en annan skål:
1 paket fetaost
5 matskedar pure av soltorkade tomater
1 vispat ägg
2 dl kesella
Solrosfrön (till garnering om du vill)
Gör såhär:
Klicka i degen i muffinsformar och toppa med fyllning. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter
Asså så gott!1 Jag brukar göra pizzabullar men detta var ju ett perfekt mellanmål 😉 Ska testa till helgen, ha en fin dag =)
Men kan du sluta använda uttrycket ”flickorna” hela tiden. Så jäkla töntigt.
Men kan du sluta använda uttrycket ”flickorna” hela tiden. Så jäkla töntigt.
Varför är det töntigt?
Dem är ju flickor?
De*
Fan va du va bitter Josefin… ta dig lite semester och kom tillbaka glad till mänskligheten.
Gott med matmuffins! Men undre bilden är inte dina va? Annat muffinspapper… 🙂