Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Middagen

Hur såg menyn ut igårkväll? Käkade ni hemma eller ute? Vi åt hemma och åt det vi alltid brukar göra på alla hjärtans dag:

Oxfilépasta!

Du behöver:

Två gula lökar
Två vitlöksklyftor
Champinjoner
Sparris
Färsk timjan
Oxfond
Pasta
Oxfilé
Grädde
Tryffelolja
Parmesan

Gör såhär:

Hacka lök, champinjoner, sparris och kött. Stek i en stekpanna och tillsätt grädde och oxfond. Låt koka upp och blanda sedan med pastan. Strö över timjan, parmesan och tryffelolja.

D2E12135-245F-4CB8-AB09-9AD2EA0CA55C
Efterrätt:

Jordgubbar doppade i marabou. Mmmmmmmmm

11ABDE85-DCBB-4619-A6A0-6394700E1836

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin c

    Vilken typ av butik har tryffelolja? Någon finne här inne som vet var det finns att köpas i Finland? Skulle gärna prova detta recept. Låter så gott!!

    1. paulas

      Haha åt helvete, men har lagat många jag hunnit. En har varit spännande att se hur man kan tillaga god mat med i princip bara grönsaker och nötter =)

  2. Sarah

    Jag lagade trerätters till sambon. Ugnsbakad brie på fröknäcke med fikon och björnbär till förrätt, krämig svamp- och spenatpasta till varmrätt, och varm chokladkräm (på creme fraiche och smält choklad) med färska bär till efterrätt 🙂 Oxfilépastan såg jättegod ut förresten. Äter inte kött av olika anledningar men oxfilé är en av de grejer jag kan sakna ibland!

  3. Issa

    Här testade jag på att göra egengjord beasås för första gången! Enklare än jag trodde. Till det gjorde min sambo Hasselbackspotatis och pepparbiff med sallad ? efterrätten blev samma som er, choklad doppade jordgubbar! Vart är era fina skålar ifrån ? ?

stats