Header Image

Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Middagen

Publicerad,

Hur såg menyn ut igårkväll? Käkade ni hemma eller ute? Vi åt hemma och åt det vi alltid brukar göra på alla hjärtans dag:

Oxfilépasta!

Du behöver:

Två gula lökar
Två vitlöksklyftor
Champinjoner
Sparris
Färsk timjan
Oxfond
Pasta
Oxfilé
Grädde
Tryffelolja
Parmesan

Gör såhär:

Hacka lök, champinjoner, sparris och kött. Stek i en stekpanna och tillsätt grädde och oxfond. Låt koka upp och blanda sedan med pastan. Strö över timjan, parmesan och tryffelolja.

D2E12135-245F-4CB8-AB09-9AD2EA0CA55C
Efterrätt:

Jordgubbar doppade i marabou. Mmmmmmmmm

11ABDE85-DCBB-4619-A6A0-6394700E1836

10 Kommentarer

  1. Gud va gott! Älskar oxfilé pasta, måste verkligen göra det igen, det var riktigt längesen.

  2. Här testade jag på att göra egengjord beasås för första gången! Enklare än jag trodde. Till det gjorde min sambo Hasselbackspotatis och pepparbiff med sallad ? efterrätten blev samma som er, choklad doppade jordgubbar! Vart är era fina skålar ifrån ? ?

  3. Jag lagade trerätters till sambon. Ugnsbakad brie på fröknäcke med fikon och björnbär till förrätt, krämig svamp- och spenatpasta till varmrätt, och varm chokladkräm (på creme fraiche och smält choklad) med färska bär till efterrätt 🙂 Oxfilépastan såg jättegod ut förresten. Äter inte kött av olika anledningar men oxfilé är en av de grejer jag kan sakna ibland!

  4. Hur går det med rawfood veckan? ?

    • Haha åt helvete, men har lagat många jag hunnit. En har varit spännande att se hur man kan tillaga god mat med i princip bara grönsaker och nötter =)

  5. Linnea lindström

    Kan du skriva hur mycket av pastan och köttet? 🙂 ser jätte gott ut

  6. Vilken typ av butik har tryffelolja? Någon finne här inne som vet var det finns att köpas i Finland? Skulle gärna prova detta recept. Låter så gott!!

  7. Kan du skriva hur mycket av allt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *