Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Nu tar vi helg

Denna fredagskväll började med en ”Pippikväll”. Jag och Molly var iväg och köpte hennes allra första Pippi film tidigare i eftermiddags.

På samma gång fick Molly välja ett Pippiplagg. Ni anar inte hur hon gått runt med sin Pippidocka här hemma. Hennes Pippibok är också favoriten. Jag tror att hon tycker att Pippi ser kul ut och i boken finns lilla gubben och herr Nilsson. Molly är allra bäst på att imitera hästar och apor. Det kanske är för att hon kan så mycket i Pippiboken som gör att hon älskar den! Hur som helst, det blev en pyjamas som Molly valde själv i butiken =)

När lillan gått och lagt sig är det dags för vuxenmys. Ost, vin, kex, läsk och godis. En film på det och kvällen får 5 av 5 möjliga!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zoe

  Hej Paula!
  Tack för att du sprider så mycket glädje, för det gör du verkligen!
  Jag är bara en tjej på 16 år och planerar inte att bli mamma på förhoppningsvis ett bra tag. Har länge tvekat på om jag verkligen hade velat bli en mamma då jag haft en ganska dålig barndom och mina föräldrar har inte alls varit bra föräldrar (det kanske låter som om jag bara är en missnöjd tonåring men det är faktiskt inte alls på det sättet). Jag har tvekat för att jag är riktigt rädd att föra vidare de känslorna jag fått uppleva som barn eller gener som gör det svårt för en att vara en bra mamma och jag känner ofta att det är tillräckligt jobbigt att bara ta hand om och skydda mig själv efter allt kämpigt jag gått igenom. Alltså tvivlar jag på om jag skulle bli en bra mamma.
  Det fanns en tid då jag absolut INTE ville ha barn pågrund av detta men på sistone har jag fångat mig själv i andra tankar. Det jag vill mest i hela världen är att en dag bli mamma och självklart då en fantastisk sådan. Skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att bringa ett barn här i världen utan att veta säkert om jag kan det. Jag inspireras så otroligt mycket av hur du är som mamma till Molly-Elise (har läst en del på Hugos blogg också). Din eviga styrka och osjälviskhet förundras jag över och försöker ta in och jag lär mig ärligt talat av dig. Hur en helt fantastisk mamma ser ut. Hur jag vill vara. Jag förstår att du inte är perfekt för det kan nog ingen vara men hur du verkligen kämpar för att vara så bra som möjligt, vara så bra som möjligt för Molly så att hon ska må bra beundrar jag.
  Du verkar vara så himla engagerad som mamma och det hoppas jag att jag är för mina framtida barn.
  Har inget mer att säga än att jag hoppas att du forsätter med det du gör (bloggar) och därmed sprider glädje 🙂

 2. Lilly

  Hej Paula! Jag skulle verkligen vilja veta hur ni gör med Mollys sovrutiner. Hur många gånger om dagen sover hon på dagen och hur länge? När somnar hon på kvällen och hur länge sover hon? Sover hon i eget rum eller ert rum? I egen säng eller med er?

  Vi har sånna STOOORA problem med vår sons sömn. Han är nu 1 år och har alltid vaknat flera gånger på nätterna då man får vagga honom till sömns igen och jag har tröttnat. Så jag har börjat ta in honom till vår säng och det gör ju att jag och min man sover dåligt ändå. Jag vill inte hålla på med nån skrikmetod! Vår bvc rekommenderar detta. Men jag vill inte. Jag vägrar. Snälla ge mig alla tips du har! Hur ska man göra?!

 3. Clara

  Hej, hur går det på syskon fronten? Ni har inte skrivit så mycket om det på sistone, hade ni tänkt vänta eller vad är er plan? 🙂

stats