Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Nyårslöften 2014/2015

2014:

* Fortsätta med thaiboxningen som jag fått ett större intresse för. Bea kör mycket styrketräning med mig men tänkte börja köra thaiboxning två gånger i veckan också.– Yes, har jag hållt. Varje tisdag och torsdagkväll har jag kört thaiboxning på TMT. Hur segt det än har känts så har jag gett mig iväg och varenda gång har det känts så otroligt bra i bilen påväg hem. Jag älskar thaiboxning!

* Gifta mig– Nope, jag och Hugo har hunnit med mycket men inte att gifta oss. Vi har vår dröm om ett tredagars bröllop på en herrgård med James Bondtema. Det kommer att kosta och våra pengar har gått till att köpa hus och lite annat så bröllopet får vänta lite till. Jag trivs bra med att vara förlovad men vi båda vill gifta oss en vacker dag och bli endast familjen Rosas.

* Döpa Molly– Den 15e februari döptes vår stjärna.

* Bli gravid– På farsdag i år fick vi reda på att jag var gravid. Som ni vet så vart inte graviditeten långvarig men vi har inte tappat hoppet om att inom en snar framtid få bli tvåbarnsföräldrar.

* Passa på att ta en långsemester innan mammaledigheten är slut och Molly börjar på dagis. Jag skulle vilja åka till Mexico– Vi har rest men ingen långsemester till Mexico. Vi spenderade sommaren i stora delar av Sverige och var hemifrån i nästan 8 veckor. Sommaren 2014 har lätt varit den bästa sommaren i mitt liv. Vår dotter blev äldre och att se henne njuta vid kanten till havet var oslagbart!

2015:

* Njuta mer av nuet

* Skapa ett tryggt hem för oss ute i Huddinge

* Göra Högskoleprovet och satsa på ett fint resultat

* Fortsätta med träningen, dock så har jag blivit mer inne på att testa på crossfit på riktigt

* Bli en bättre medmänniska. Jag har aldrig gett blod, där har vi en start!

Lite bilder från Mollys dop

Fina doptårtan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kattis

    Härligt att du vill bli blodgivare! 🙂 Min sambo är beroende av blodgivarna då han har en ovanligt sjukdom som kräver en viss typ av behandling. Han jobbar aktivt för blodgivning i Sverige och det är alltid en stor vinst varje gång någon registrerar sig – Så tack!

  2. Linn

    Hej Paula!
    Tycker att det är superkul att du vill ge blod! Faktum är att så lite som 3 procent av Sveriges befolkning är blodgivare – fler behövs definitivt! Så släpa med dig Hugo också! 😉 Tänk på att du efter ett missfall måste vänta lika lång tid som graviditeten pågått innan du ger blod. Varmt välkommen till blodcentralen! 🙂

    Hälsningar från Linn på Fridhemsplans Blodcentral (som också är Stockholms bästa 😉 )

stats