Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Prat om mat

Igår var vi på ”Prat om mat” där pr byrån PRAT hade en av sina årliga matdagar! Tillställning höll till på restaurang Farang i Stockholm. Jag och Hugo smakade på mycket gott. Allra, allra bäst tyckte jag var Risentas nya linskakor. För några år sen tog vi avstånd från Riskakor men har saknat dom, nu är de tillbaka fast gjorda av linser istället.

 

-Glass som var gjord på enbart frukt och grönt. Sötsatta med dadlar.

-Sveriges bästa kyckling

-Dryck med chili i

-Årets vinnare av sill

-Goda mellisar i form av chiapudding

 

Det roligaste var att höra på trendspaningen. Vart kommer alla foodies ta vägen 2018? Vart finns matinspirationen. Vad finns i det japanska köket som inte riktigt har hittat till Sverige igen? Det var skoj att höra om Syd Amerika. Mycket av de som det är trendspaning på är jag uppvuxen med (så tacksam för fler kulturer än den svenska).

Tack för en trevlig förmiddag! =)

21691195_10155378429811273_309206256_n

Så stolt över min Michan <3

21769901_10155378397806273_1334979667_n

21769915_10155378397876273_2034049092_n

Japansk pizza, låter som att jag måste ta mig till Japan på en matresa

21691189_10155378429896273_1758251950_n

Och till Vietnam för att testa ”Pho”

21849327_10155378430026273_553121811_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Ja pho är så himla gott! Min favoriträtt alla dagar! Kan lätt äta de morgon, middag, kväll. Alla måltider! ??❤? Vietnam är ett måste för pho!

  2. M

    Hej fina du!

    Ville bara säga att du verkar vara en underbar människa, ha inte så höga krav på dig själv. Allt löser sig i slutändan och ibland får man faktiskt ta en paus från alla måsten. Ta hand om dig sjäöv medan du är ung! Ville bara också säga att er podd är den enda jag på riktigt skrattar åt högt, känner mig så löjlig men ni är så roliga utan ansträngning!!

    Stor kram,

  3. S

    Hej, jag undrar vad du har gjort med din sjuksköterska utbildning? Du skrev väldigt mycket om den, om att din största dröm var att bli barnmorska och sedan slutade du helt skriva om det. Får man nyfiket fråga hur det kommer sig?

  4. Linnéa

    Okonomiyaki är typ det bästa som finns! Blev helt såld på det när jag var i Tokyo, där man får steka på en egen liten häll och ha i vad man vill. Jag brukar göra en hemma, med riven vitkål, ägg, lite vetemjöl (kan ersättas med annat mjöl) vatten, bacon och vårlök. Basen är vitkål, ägg och mjöl/vatten, sen är det bara att blanda i vaaad som helst! Toppas med tonkatsusås/okonomiyakisås och majonnäs! 😀

  5. Sara

    När det för några år sedan uppdagades att det fanns arsenik i riskakor, kom rätt snabbt en ersättare i form av majskakor. Och med åren har det kommit fler och fler smaker, mina barn älskar dom och det är ett skitbra substitut ^_^

stats