Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Tror ni att vi klarar av att vara vakna till tolvslaget?

Klockan 03:30 låg Leonore och kammade mitt hår i sängen. Fullt påklädd med en enhörningsklänning och strumpbyxor.

-Det var bara att stiga upp och starta den allra sista dagen på året!

Alla har sagt att den här yetlagen är enklare att komma hem till, men vi alla vaknade mitt i natten. Vi har inga förväntningar om själva nyårsafton utan våra familjer kommer hem till oss i eftermiddag så käkar vi gott och spelar spel. Helst av allt hade jag velat träna idag men det finns ingen tid för det, kanske imorgon!

I morse smakade jag för första gången den nya smaken av Clean som kommer ut vecka fyra. Den är G A L E N ? Kan ni gissa vilken smak det blir?

Vi har bytt ut flippflopp mot uggs, älskar mina gula!

Nu ska vi ut och köpa raketer, hörde ni att det förbjuds nästa år? Skönt för alla djur, vi får se hur Greta reagerar ikväll. Ha en fin sista dag på 2018 hörni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kim

  HUR kan du använda uggs på både dig och dina barn? Har du ingen aning om hur dom tillverkas? Du borde kolla på en video och se hur det går till och sen fundera på om du vill att du och dina barn ska använda och stödja sånt.

  1. Chris

   Det stammer inte – kolla pa videon pa UGGs egna hemmsida – den du har sett ar inte fran far farmarna som ugg anvander – different kind of sheep. Only PETA trying to spread false information.

  1. Hobo

   Hej trollet! Hoppas du får ett fint år med mycket bekräftelse så du slipper härja runt i kommentarsfält och söka uppmärksamhet. Allt gott önskar jag dig!

   1. Kajsa

    Varför anser du att jag är ett troll? För att jag framför kritik angående Paulas formulering kring raketer? Hur menar du att jag sökte uppmärksamhet, och framförallt varför känner du behovet av att svara på min kommentar till Paula?

    Jag hoppas att du får ett fint år, satsa på svenskan i skolan så kanske du en dag lär dig både läsförståelse och att formulera dig bättre!

    Hejdå.

    1. Adjö trollet

     Hahahah ÄLSKAR att du blir så upprörd över att någon säger ifrån till dig att du måste gå på angrepp som ”satsa på svenskan i skolan”, du ger kritik till Paula, ta lite kritik du med TROLLET 😉 sen förresten, samma sak till dig varför läser du ens paulas blogg om hon formulerar sig så dåligt? Sluta sitt här som en vidrig stalker och håll koll på henne då så ska du se att du mår bättre 🙂

 2. Nathalie

  ”Nu ska vi ut och köpa raketer, hörde ni att det förbjuds nästa år? Skönt för alla djur, vi får se hur Greta reagerar ikväll. ”

  Eh va? Skämtar du eller har du bara otur när du tänker?

  1. hanna

   Ja tror det handlar om otur hur hon ibland formulerar sig faktiskt, ett annat exempel på detta är när hon skrev om att resa till Maldiverna: ”Om kanske 50 år kommer inte det här att finnas kvar- så åk hit om ni kan! Svindyrt men värt varenda krona!”

   Då känner man bara men hallå, ja och detta p.g a att folk flyger dit, att uppmana folk att resa dit leder ju att det då skulle försvinna snabbare?

 3. A

  Varför hetsar du med din träning hela tiden? Varje dag, helst två gånger om dagen..
  Bra att träna men känns som du är manisk.

  1. Alice

   Får jag bara fråga dig då varför läser du Paulas blogg om det är så störande för dig att hon tränar? Hon hetsar inte om träning för att hon skriver att hon skulle velat träna idag. Verkar som att du mår dåligt av att läsa det och då ska jag ge dig ett råd, sluta läs hennes blogg 🙂

   1. A

    Jag stör mig inte på något eller mår dåligt över att hon tränar. Du är en sån som vill leka guds barn trots att min kommentar enbart handla om hennes egna välmående.
    Jag vet att hon är en vuxen människa och klarar sig själv. Men när jag haft en i släkten som haft samma beteende kring träning så har ja mer kunskap om det. Ser varningssignaler som jag hellre vill uppmärksamma än att tysta då jag vet vad det annars kan leda till.

    Så du kan krypa tillbaka till ditt egna liv och fokusera på det då du enbart är negativ. Måste vara svårt för dig att allt du läser tar du som kritik. Men det handlar mer om dig själv än om mig. Gott nytt år på dig

    1. Alice

     Men stackarns människa .. du känner inte Paula så du kan inte anta att Paula inte mår hur bra som helst. Tycker de e vidrigt att påstå sig veta hur en annan människa mår eller varför den tränar. Tycker du ska sluta läsa hennes blogg för jag tror inte hon mår dåligt av sitt tränande och det är inget du kan avgöra om du inte står henne nära, de enda du gör är att läsa hennes blogg? Se hennes bilder på Instagram?.. och att du blir upprörd för att jag inte tycker som dig och säger ifrån, det förklarar bara hur dåligt du måste må i dig själv?
     Fokusera på dig själv istället.
     Och din mening ”måste vara svårt för dig att allt du läser tar du som kritik” .. pinsamt , märker du inte att de e du som tog det som kritik att jag inte höll med dig och sa som jag tyckte? ..

  2. Martina

   Ortorexi skulle förenklat kunna beskrivas som en sorts tvångsmässig träningsnarkomani och nyttighet där mat och träning tagit över en stor del av livet. Även om ortorexi än så länge inte är någon egen diagnos börjar ortorexi bli allt mer vanligt. Även om Paula påstår sig må hur bra som helst kan man ljuga för sig själv, inte inse ”faran” med sina handlingar. Hur hälsosamt det än må vara att träna och äta hälsosamt kan det gå till överdrift, hoppas att Paula vaknar upp en dag. Och ni som påstår annat, är det sunt när ens tränare tvingas bromsa en..Det fick hennes tränare göra och vad ni än må påstå är det tecken på det ovan.

   1. Emma

    Men är paula den enda i världens som tränar som hon gör eller? Hallå vakna förfan, träna och äta sunt är en livsstil, ingen sjukdom? det är inte för alla för alla pallar det inte. Alla är olika. Vissa gillar att utmana sig själv och se hur långt man kan komma i träningsvärlden! Jag ser det varje dag på gymmet jag tränar på ,och vi alla som tränar på en liknande nivå är en inspiration för varandra. Varför är kroppsbygge sååååååå himla farligt för vissa av er? Är det verkligen så hemskt? Att träna på gym och få en slimmad kropp och muskler? Det har ju folk gjort i hundra år borde vi inte kunna se det mer som ett ”wow shit var bra jobbat” istället för ”oj fan äej det där är inte sunt vettu för jag har minsann sett ett och annat med träning och kost och tillslut ja då tar det över ens liv ” ….. Spela hockey och fotboll där går det minsann bra att träna typ 7 gånger om dagen och ha match varje helg det är ingen som säger nått om det?? Nej för ni bittra tanter står på läktarn och hejjar på istället. Och alla elitidrottare som ni säkert hejjat över på tvn? Skidskytte, friidrott m.m HUR har dom kommit i den form dom är i för att kunna vinna guld tex? Käkat chips och dragit ut på en joggingtur en gång om dagen? Nej dom har väl alla också ortorexi eller?

    Ni som kommer med sånna här konstiga påhitt ni har så jäkla dålig koll alltså. Gå på folk som trycker i sig steroider istället och berätta för dom hur fel det är, det är ju där problemen ligger egentligen, folk dör av det om ni inte visste. DET är farligt.

    Är så jävla less på alla kommentarer jag läst här om hennes träning senaste tiden nu kunde jag inte vara tyst längre.

   2. Alice

    Men stackarns människa .. du känner inte Paula så du kan inte anta att Paula inte mår hur bra som helst. Tycker de e vidrigt att påstå sig veta hur en annan människa mår eller varför den tränar. Tycker du ska sluta läsa hennes blogg för jag tror inte hon mår dåligt av sitt tränande och det är inget du kan avgöra om du inte står henne nära, de enda du gör är att läsa hennes blogg? Se hennes bilder på Instagram?.. och att du blir upprörd för att jag inte tycker som dig och säger ifrån, det förklarar bara hur dåligt du måste må i dig själv?
    Fokusera på dig själv istället.

  3. Martina

   Ortorexi skulle förenklat kunna beskrivas som en sorts tvångsmässig träningsnarkomani och nyttighet där mat och träning tagit över en stor del av livet. Även om ortorexi än så länge inte är någon egen diagnos börjar ortorexi bli allt mer vanligt. Även om Paula påstår sig må hur bra som helst kan man ljuga för sig själv, inte inse ”faran” med sina handlingar. Hur hälsosamt det än må vara att träna och äta hälsosamt kan det gå till överdrift, hoppas att Paula vaknar upp en dag. Och ni som påstår annat, är det sunt när ens tränare tvingas bromsa en till att överträna..Det fick hennes tränare göra för ett tag sedan och vad ni än må påstå är det tecken på det ovan.

 4. Elin

  Förstår inte heller varför ni väljer att köpa raketer när du skriver att djuren far illa?

  Att någon med din stora plattform väljer att köpa raketer som både skadar djur så hemskt illa och är dåligt för miljön är för mig en gåta.

  1. Pluto

   För att Hugo och Paula alltid gör saker utan att tänka på andra än sig själva, för att sen skylla på att dom inte är mer än människor ??‍♀️

  2. Sandra

   Håller med – vilket konstigt resonemang? Du förstår att djuren far illa men går ändå och inskaffar fyrverkerier?..

 5. LB

  Tror det går hur bra som helst med Greta så länge ni inte själv gör någon grej av det. Vi ignorerade alla småreaktioner från vår hund när han var valp och var noga med att inte själv reagera med ”shit, vilken smäll” osv. Han bryr sig inte över huvud taget nu och har aldrig gjort heller. Vill han följa med ut vid tolvslaget får han det men vi beter oss precis som vanligt och säger till alla som firar med oss att också göra det för att inte skapa något som inte finns. Gott nytt år!

  1. Emelie

   Amen alltså snälla, tror du på riktigt att andra ägare inte försökt göra likadant? Ibland fungerar det bara inte. Tro inte att du är allsmäktig för att din hund inte reagerar ?. Riktigt skämmig kommentar.

 6. A

  Alla raketer förbjuds dock inte och varför ska ni själva ut och köpa om du tycker det är skönt när det blir förbjudet? konstigt resonemang

stats