Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

vlogg #2

Nu ligger andra vloggen uppe! Gud ni måste vara snälla till min allra första klippning, jag lovar att bli bättre! Just nu kollar jag mycket youtube för att bli inspirerad av hur andra gör. Gillar ni våra vloggar? Tryck på hjärtat! =)

Glöm inte att prenumera!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kattis

  Härlig vlogg! Så kul att ni körde igång 🙂 Bra längd, bra klippt! Så fint vardagsrum, men får ni inte nackspärr då ni ska titta på tv? Fast kanske blir konstigt att vända soffan. 🙂 Och kul att Leonore har börjat prata så mycket.

 2. Sofia

  Superbra Paula! Snart blir du mer van & bekväm i klippningen 🙂 Jag tycker personligen att det är härligt med inklippta melodier i partier där ni snabbspolar/inte pratar. Vilket ni också hade i vissa frekvenser! Lite udda med ”fisheye” dock, eller hur det kallas? Men jag kanske vänjer mig! Så kul att ni börjar vlogga i vilket fall!!! P.S Bianca Ingrossos vardags-vloggar är alltid så bra klippta, tips att kolla in dem! Känns mysiga att kolla på 🙂 kraaam

 3. M

  Älskar er podd!! Och vloggarna har varit super. Det enda jag tänker på som kan vara en nackdel är att vloggen blir för lik podden, att ni pratar om samma saker typ. Nu har ni inte gjort det men det är nog lätt att ha samma innehåll så tänk bara på det, att det fortsätter vara intressant om de inte är för lika varandra och samtidigt att man får se olika sidor av er!

  Keep it up ??

stats