Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Hej torsdag

Imorse åkte jag till Värtahamnen för att hämta Molly, mormor och Lucas. Dom har varit på en kryssning och haft det bra.

Så glad över denna resa dom fick göra. Betyder massor för mig att mina barn har en bra relation till min mormor. Mormor står mig lika nära som mamma.

Hann jobba en stund innan mötet med Michelle. Vi gick igenom massor för bröllopet. Man behöver den uppföljningen men också få vila lite från planeringen. De krävs mycket energi att få ihop en kärleksfest för 115 gäster!

Vi satt på kvartersfiket precis vid oss, så himla mysigt!

Typiskt mig, ta anteckningar som jag sen inte kan tolka! ”Dras bort”. Vad sjutton menar jag där? 

Träningen: Ryckte idag för första gången. Svinjobbigt och gjorde ont i axlarna. Hugo har lovat att hjälpa mig med tekniken hemma i vårt hemmagym.

Idag: Min lillebror ska på nians bal ikväll. Vi ska ha en liten ”förfest” med Clean och ta fina foton på grabbarna. När man jobbar med sociala medier blir man familjens fotograf! Mamma ber mig ofta fota fina bilder på Greta också.

Helgen: Vi har ett jobb i Falkenberg. Ett dagseventet med massa jippon. Det ser jag fram emot, mysigt att bila och bara lyssna på bra poddar. Någon som har tips på bra poddar?

Tänk när man var så liten att man fick plats under hästen och i docksängen:

Ser fram emot helgens äventyr med dig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Johanna wagrells ”vad blir det för mord”!!! Knarkade den på flera timmars tågresor i Japan för några veckor sen! ??

  2. Emma

    Vad händer i Falkenberg i helgen? Har ni tid så åk till skrea strand! Och käka på Gustaf Bratt för gott kött och lilla Napoli för världens bästa pizza. Skojar inte, den är sinnessjuk. Beställ några dagar innan bara för deras deg är oftast slut om man försöker åka dit lite spontant! 🙂 säg till om ni behöver fler tips på saker att göra här!

stats