Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

9 steg till en hälsosammare vardag

 

1 träningspass om dagen

2 timmar mobilfri tid innan du ska gå och lägga dig

3 mål om dagen, och minst två mellanmål

4 pauser från arbete och från alla andra måsten

Jag tycker om att vila upp mig i badet

5 frukt eller grönt. Tänk på att få i dig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Under vinterhalvåret är det extra viktigt! Kanske inte en dum idé att köpa lite tillskott?

6 minuters mental paus

7 glas vatten (minst). Jag har alltid en vattenflaska vid mig för att se till att jag dricker mycket vatten

8 timmars sömn

9000 tusen steg. Ett av mina nyårslöften var att få in mer vardagsmotion. Promenera till förskolan, ta trappor istället för hiss, ta en promenad på lunchrasten osv. Det hjälpte mig att slappa en pulsklocka som talar om hur många steg jag går per dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JENNY

  VEM hinner träna 1 gång om dagen? ? Med barn, hund, stor bostad, jobb, mat osv så är man glad om man hinner det 3gr/vecka.

  1. Evelina

   Det handlar om hur man prioriterar och planerar. Jag hinner med två barn, stor bostad, laga mat osv. Har man det som mål, att träna en gång om dagen, då får man också till det?

  2. Linnés

   En kollega till mig kör en löp-streak, alltså att få in löpning varje dag och se hur många dagar hon klarar. Det behöver inte vara mer än 2 km åt gången men det viktigaste är att hon kommer ut. Hon har tre barn, stort hus och jobbar mycket kvällar och helger.

 2. Malin

  Jag kör pulsklocka varje dag och går minst 20.000 steg om dagen när jag jobbar, är jag ledig blir det 5000 ca ? Skönt dock med ett aktivt arbete, mycket gratisträning.

stats