Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Alla är trötta idag

Man är inte kaxig efter en vaken natt. Molly kom hem med feber i tisdags. ”Neeeeej vi har ju precis blivit friska!!!!!” var min första tanke. Den andra tanken ”hur blir det med resan till Spanien nu då?”. Tack och lov är det något lindrigt. Hon hade en värsting influensa för ca en månad sedan och allt i jämförelse med det är lindrigt. Då kände vi inte igen vår dotter, där förändrades verkligen hennes allmäntillstånd. Nu är hon relativt pigg och glad på dagarna men mot kvällen vill hon ha extra kärlek och somnar gärna i ens famn.

Vi får se hur dagen utvecklas, idag är en sån dag man inte behöver ta av sig sin pyjamas utan vi vilar och har på oss den hela dagen. Hoppas, hoppas, hoppas att lilla loppan blir bättre så vi kan åka till Spanien imorgon kväll.

feber

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natasha

  Vad fina kläder! Jag behöver själv lite tips till min sons outfits, nu inför sommaren, han är 4 månader. Trivs du med flickor? Min dröm är att hinna få en dotter. Men självklart älskar jag min fina son! Kan du inte skriva ett inlägg om hur mycket din kropp förändrats sedan förlossningen? Vikt, träning, kost osv. Jag själv tränar och har mig, varje dag, för att hitta tillbaka!

 2. Matilda

  Hej Paula!

  Jag är gravid med mitt första barn och jag följde även din första graviditet och hur du började träna efteråt och kom i form – du är verkligen en sann inspiration för mig för jag tycker du kämpade så bra 🙂

  Önskar få lite tips på hur man ska tänka/göra efter första graviditeten och hur börjar jag komma i form?

  Tacksam för alla tips och tänk 🙂

  Tack för en bra blogg // Matilda

 3. LO

  Hoppas lillan snabbt kryar på sig!
  Till flygresan:
  – Fixa näsdroppar
  – Fixa (om ni kan) droppar till öronen
  – Öronproppar – öronmuffar
  – Tuggummi om hon klarar det, annars godis att suga på.
  – Avsvällande läkemedel (skriver säkert er barnläkare ut)
  – Alvedon/Panodil (barn)
  – Mycket vätska, gärna med mycket socker så det ger både vätska OCH stimulerar reflexer i näsa-hals
  – Sedvanliga föräldramanöver för att underlätta och roa = Ipad 🙂

  Hoppas ni får en skön ledighet i Alicante!
  Jag är fö ofta hos min väninna i hennes lägenhet i Torrevieja.

 4. Mia

  Fast frisk blir hon nog inte tills imorgon. Men hoppas att det varma vädret i Spanien kanske hjälper till!

 5. Jessica

  Hej paula? vill börja med att säga att du är en grym tjej! Jag följde hela din graviditet med Leonore då jag själv väntade mitt första barn så var de spännande att följa dig! jag födde min dotter 30 November så våra flickor är jämngamla. Men nu tänkte jag fråga dig eftersom du har erfarenhet då de är ditt andra barn hur är Leo nu? Utvecklingen? Vad gillar hon att göra? Hur sover hon om nätterna? Äter? Skulle vara kul att veta 🙂

  Njuut av er semester & må bäst älskar din blogg och läser den dagligen!❤

stats