Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

En dag på stan

Denna soliga torsdag har jag och Molly spenderat med vänner, utomhus och hemma hos min mamma. Vi hängde på låset till Spårvagnsmuseet tillsammans med Michan, Naomi och Damian. Jag kan säga att vi var inte ensamma på museet, halva Stockholms befolkning hade valt att spendera sin dag där också. Man får räkna med sånt under alla skollov!

 Tack för en fin dag. Jag är så glad över att jag har människor i mitt liv i samma ålder som lever samma liv som mig. Visst älskar jag att umgås med mina ”Icke-barn” vänner men man känner en sån stor gemenskap med andra unga som har barn. Sen är det bara ett plus i kanten att Michan var världens snällaste Naomi och lille Damian som bara är två månader men så otroligt snäll. Jag beundrade faktiskt Michan idag. Där var hon på museet med två barn att passa, sköta och hålla nöjda. Själv hade jag bara en liten att klä på, ge vatten och springa efter. Vi pratade en hel del om steget till att bli tvåbarnsförälder och hon sa många kloka ord till mig.

Molly och Naomi

Leksaksmuseet låg vägg i vägg med spårvagnsmuseet. Det var fullt med docksamlingar och jag fick panik!!! Tänkte bara på Annabelle. Jag är från och med att jag såg den filmen dockskadad!

Michan med sina fina barn

Molly klappar fint på sin kompis

Vägarbetare

Efter museet somnade barnen i vagnarna och vi drog och åt. Det skedde en liten incident men det tar vi en annan gång! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats