Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

En överaktiv natt

Fick en tid hos läkaren igår kväll och fick medicin för mitt öra. Både mot smärtan och en annan som ska ta bort svullnaden.

Läkaren: Du kan sova lite dåligt av denna medicin.
Paula: På vilket sätt?
Läkaren: Den kan göra en överaktiv på natten.
Paula: …

Jag har sovit vaken inatt. Jag tror att jag har hallucinerat/drömt en massa märkliga saker. I två nätter har jag inte kunnat sova pga trycket/smärtan i öronen och nu den tredje natten blir jag istället speedad nattetid… Jag vet vad jag kommer att göra i helgen- SOVA

 

Det är obehagligt att känna sig så energisk mitt i natten, har ni ätit någon medicin med obehagliga biverkningar?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Har medicin i dagsläget som jag tar vid behov som gör att jag vaknar pigg mitt på natten. Är vaken cirka 3 h och sen somnar igen. Har också epilepsimedicin som en här nedan och när jag började med den mådde jag extremt dåligt. Jag blev deprimerad, extrem ångest. Jag var snurrig och yr och mådde allmänt skräp. MEN alla medicinerna gör att jag kan leva ett normalt liv som innan ?

 2. Agnes

  När jag började äta epilepsimedicinen blev jag både trött och yr, gick runt som om jag var full och somnade så fort jag satte mig för bekvämt ?

 3. Linnéa Dahlgren

  Men fy!!! Hoppas du blir bra snart.
  Jag råkade kombinera Cocillana (hostmedicin med morfin) med min starka migränmedicin en gång. Tänkte inte på att detta var dumt att kombinera.. Jag var som helt drogad i typ 15 timmar, kunde typ inte röra på mig men samtidigt som hjärnan var vaken. Men när jag försökte prata eller röra mig hände det typ inget. Och kallsvettades som en idiot.. hemskt!! Trodde jag skulle dö!

 4. reb

  Nær jag væntade vår førsta son fick jag starka smærtstillande och sømntabletter innan det kom igång, den natten va vidrigt, før smærtan kom tillbaks innan klarheten i huvudet gjorde det, jag va som fængslad i min egen kropp med enorma værkar men helt veck i huvuet.,
  Hoppas du får sova gott snart igen!

 5. Fia

  Är det kortison du äter? Misstänker dom sudden deafness? Hoppas du återfår hörsel och blir av med smärtan!
  Med vänlig hälsning,
  ÖNH-personal

 6. Emma

  Jag fick extremt obehagliga drömmar då min son just kommit till världen. Vet inte om det var morfinet (snitt) som gick ur eller dom andra ”morfinliknande” tabletterna som jag sedan fick med mig hem (las under tungan). Men jag vågade inte ta dom sen för mina drömmar var så obehagliga och skeva. Kanske var det också att jag sov väldigt få timmar då jag knappt kunde slita blicken från min son i början. Jag vet inte men jag blev rädd för att sova dessa dagar.

  1. Emma

   Var det temgesic? Finns bara den & fentanyl man kan ta under tungan.. Har 16 mg dagligen & aldrig mått dåligt. Tänk så olika de kan va ?

stats