Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Ett slag för miljön

 

På söndag ska vi på barnkalas. Vi ska fira Michans barn Naomi och Damian så jag messade Michan och frågade vad barnen önskar sig.

Paula: Vad önskar sig barnen?
Michan: Inga presenter i år.
Paula: Okej?
Michan: Vi slår ett slag för miljön och har bestämt att alla barn får ge varsin 20 lapp till Naomi och Damian. Så får dom samla ihop sina pengar och köpa EN present var.
Paula: Men gud vilken bra idé?

Alla vet hur det blir vid barnkalas. Eller till jul. Ett pakethav där barnen knappt tittar vad dom får innan nästa paket ska rivas upp. Så tycker att detta var en jättebra idé, och verkligen ett slag för miljön!

Min fina, klok som en bok

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Vi har bestämt att i år på jul så ska vi hoppa julklappar till barnen och så åker vi på en weekend med de istället. De har aldrig bott på hotell så de byter gärna bort sin julklappar mot det ?

 2. cass

  Alltså jag förstår idén. Men jag undrar om det gäller när du fyller också? Eller varför det inte var ett slag för miljön istället för bröllopsgåvor? Varför är det alltid barnens dop eller födelsedagar som sånt här görs? 🙂

  1. Sofia

   Varför är det såhär med vissa människor? 1. Hon sa bara att det var en bra idé. 2. Måste man alltid gå all in på allt? En liten sak är aldrig gott nog? Så bara för att man tänker på miljön när man gör ett barnkalas så är inte det bra för halllllåååååå när du fyller år då? Peppa istället när någon gör nåt bra istället för att kräva mer!

stats