Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Godnatt

Nu har jag suttit och pluggat som en dåre inför morgondagens teoriprov. Provet är klockan halv nio så jag kommer att vara för nervös för att blogga innan det. Om ni inte hör av mig imorgon så har jag likt Hugo hoppat från Västerbron. Men men, vi får hoppas på att jag blir en glad tjej imorgon bitti och fixar teorin! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Jag gjorde bara teorin på datorn hade 68 rätt av 70 och kände mig då redo, gjorde uppskrivningen och fick 57 rätt. Jag fyllde 18 för 6 dagar sedan och har redan mitt körkort. Kämpa Paula jag tror verkligen på dig!

 2. Jennifer

  Vad synd att det blev en poäng ifrån! :/ Men ge inte upp för guds skull. Nu är det bara o kämpa ännu mer. Jag klarade inte heller första gången och inte andra gången heller, då blev jag less. Men det fick mig bara att plugga ännu mer för att bli av med skiten! 😉 det lönade sig och jag klarade teorin på tredje försöket med 57 poäng. Dethär fixar du!

  Lycka till! 🙂

 3. Ellinor

  Lycka till du fixar det! Klarade mitt igår så vet precis hur du känner!
  Har körkort nu! 🙂

 4. Elle

  Hoppas du klarade det!
  Jag satt också med dataproven och körde en miljard gånger i en hel månad och sista veckan körde jag minst 5 prov per dag och det gick bra, men man är ändå skitnervös.
  Oftast gör ma ju fel på sådant man kan men så är man osäker.

  Håller tummarna och klarar du det inte så kan du alltid göra om det. 🙂

 5. Veronica

  Lycka till Paula!
  Tog mitt körkort för en månad sen idag och usch vad man var nervös…
  Det här fixar du! 🙂 ♥

 6. frida

  Lycka till Paula 🙂 jag tror du kommer klara det! Försök se framför dig hur det står ”godkänd” ! Den känslan är fan helt obeskrivlig 🙂 Kram!

 7. Amanda

  Jag klarade teoriprovet igår! Ska göra uppkörningen i morgon. GLÖM INTE ATT ANDAS och läs frågorna & svar alternativen. You can do it :D!

 8. Nathalie

  Jag lovar att du klarar dig Paula! Många frågor har väldigt lika svar, tänk logiskt! 🙂 puss o kram

stats