Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Knäckig blåbärspaj

Det blev ingen svamp i skogen igår. Och inga blåbär heller! Jag gick ner till affären och köpte blåbär istället, som Molly gjorde en knäckig blåbärspaj på:

Du behöver:

250 g blåbär
2 msk potatismjöl
0,5 dl strösocker

150 g smör
0,5 dl ljus sirap
1 dl grädde
2 dl vetemjöl
2,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver
2 dl strösocker

Till servering:
1 vaniljvisp

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg bär i formen och pudra med potatismjöl och socker.

Smält smöret, grädde och sirap i en kastrull. Blanda ner i de torra ingredienserna. Häll över bären och låt pajen stå i ugnen i 30-40 minuter.

Koncentrerad tjej

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vera

    Hej! Tyckte du skrev att du skulle återgå till samma diet efter semestern för att sedan börja bulk på hösten?
    Äter du fotfarande matlådorna?

    1. paulas

      Hej Vera!

      Ja precis, just nu käkar jag som jag har gjort förut. I träningen har vi börjat snudda på bodybuilding där vi tränar för att öka min muskelmassa. Vi har kört skuldror, rumpa och bål hittills. Efter bröllopet kommer vi skruva min kost, då ska jag äta mer för att faktiskt bygga mukkler ??

      1. Vera

        Men du skriver att ni åt hamburgare, blåbärspaj etc? ? Men du äter din egna mat alltså och resten av familjen äter restaurangens?
        Eller missförstår jag nu, du menar att du äter som innan dieten du hade på våren, alltså ”normalt”?

  2. Emelie

    En tanke bara. Du skriver aldrig vartifrån du tar alla recept du lägger upp, och eftersom att du inte heller skriver att det är ditt eget recept antar jag att det är någon annans, som du sedan bakat efter. Vore ju rätt schysst mot personen/personerna som skapat receptet, lagt upp receptet, gjort en kokbok med receptet etc (m.a.o. lagt ner tid och pengar på att ta fram receptet) att faktiskt hänvisa till personen/hemsidan/boken. Blir liksom fel när du bara gång på gång skriver ner och publicerar olika recept såhär, som du tagit/hittat hos någon annan… 🙂 Likadant med diverse fakta, listor och annan information som du ibland lägger upp och som inte är ditt eget – HÄNVISA till källan där du hämtat informationen!! Om inte annat för att visa respekt till den som lagt ner tid och pengar på det från första början.

      1. Emelie

        Var absolut inte meningen att klaga, förlåt om det uppfattades så. Var mer en påminnelse om att man ju faktiskt SKA hänvisa till källan man hämtat information från, man kan ju inte bara ta någon annans arbete gång på gång och låtsas att det är ens eget. Är väl inte att klaga, att upplysa om det? Var i alla fall absolut inte meningen att klaga.

  3. Empathpisces

    Tack för en bra blogg!

    Är du en känslig själ som kämpar för att klara vardagen, ständigt trött..har ångest.. besök då gärna min blogg

    http://www.empathpisces.se

    Jag skriver om livet som en Empath. Min förhoppning är att, genom att dela med mig av mina egna erfarenheter, inspirera andra till att leva det bästa livet de kan.

    Livet är verkligen vad vi gör det till, vi har krafter bortom våra vildaste fantasier och all kunskap om detta är tillgängligt ute i Universum för oss..vi behöver bara leta lite.

    Kärlek till alla ❤

stats