Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Middag

Vad blev det för mat idag? Jo ugnskyckling i örter, ris ( till Hugo Bea, inte till mig!), sallad och fetaoströra

Kycklingen:

6 kcklingklubbor
Färsk timjan
Färsk rosmarin
Rödvinsvinäger
3 vitlöksklyftor
Olivolja
Salt & peppar

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 200 grader. Ögonmåtta rödvinsvinägern och olivojan i en bytta. Hacka ner timjan, rosmarin och vitlök. Salta och peppra och häll sedan ner kyckling i marinaden. Låt kycklingen stå ett tag innan du placerar dom på en ugnsäker form. Låt kycklingen stå i ugnen i ca 50 minuter.

20131104-205746.jpg

Fetaoströran:

1,5 dl créme fraiche
100 gram fetaost
1 vitlöksklyfta
Färsk timjan
Ca 1 tsk honung
Salt & peppar

Gör såhär:

Vispa ner crème fraichen tillsammans med smulad fetaost. Pressa vitlöken. Klipp ganska mycket timjan och ringla i honungen. Smaka av med salt och peppar.

20131104-205804.jpg

Sallad

20131104-205820.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Skulle vara kul om du la upp en dags matintag i bilder och text (på tallriken) så vi får se hur mycket och vad du äter nu då du vill gå ner några kg, det skulle hjälpa mig som gärna oxå vill gå ner några kg och har svårt och veta vad som är bra och hur stora portioner man ska äta.

    sen en fråga: hur många gånger i veckan tränar du? och hur länge? är det alltid blandat kondition och styrka? hur mkt har du gått ner med hjälp av träningen? får vi inte se mått och vikt resultat snart? 🙂

    Mvh Moa

    1. paulas

      Jo absolut kollisar är bra efter träningen! Men inte som kvällsmat, jag vill gärna gå ner några kilon så jag laddar med kolhydrater till lunch och äter mer protein till middag =)

stats