Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Morgonträning från 4/11-28/11

Nu är Bea igång igen med nya ideér och självklart blir jag övertaggad. Den 4e november kommer Bea börja ha morgonträningar för ett begränsat antal tjejer. Vi kommer att bli en grupp på 15 pers som kommer att få träna med Bea varje dag kl 7-8 måndag till torsdag. Hur kul låter inte det!? Vill du vara en del av träningen så tycker jag att du ska klicka HÄR för att komma in i Beas blogg och läsa mer om priser osv.

Hoppas att vi ses på måndag! Här är förra tjejgruppen som tränade på söndagar =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej Paula!
  Man blir så taggad av att läsa om din träning. Jätte bra kämpat!
  Jag undrar ifall du skulle vilka lägga upp videos på dina träningspass? (Såg att Hugo hade gjort de) man blir så otroligt taggad och får bra insperation!

  Trevlig helg 🙂

 2. Frida

  Jag blir peppad av att läsa om din träning! 🙂 Dock så kämpar jag för att gå upp i vikt och jag har faktiskt lyckats lägga på mig 5kg så jag är skitglad! Men jag tränar samtidigt för att jag vill inte gå upp i vikt på ett ohälsosamt sätt.
  Tack för en bra blogg!

stats