Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om

Inlägg i samarbete med Oral-B

Om inte ett supertips på julklapp till någon du tycker om så ett slag för god munhälsa. Nu när jag har egna barn har tandborstningen blivit ÄNNU viktigare i våra liv. Det är onödigt att få hål i tänderna bara för att vi slarvar. Vi pratar ofta om knep för att tandborstningen ska bli smidig för barn, men hur är det egentligen med våra egna rutiner gällande tandborstningen?

Knepen för att uppnå en god munhälsa och bibehålla ett vackert leende:

-Borsta tänderna tillräckligt länge (2 min är tandläkarens rekommendation minst två gånger om dagen)

-Borsta inte för hårt

-Missa inte zoner i munnen

Det har gjort mig gott att testa Oral-B:s smarta eltandborste GENIUS Rose Gold just för att den hjälper mig med punkterna ovan. Genom att ladda ner en tillhörande app i telefonen visas en timer som också placerar mina tänder i fyra zoner. Det går alltså inte, att inte borsta tänderna tillräckligt länge eller att missa zoner i munnen. Och borstar jag för hårt vibrerar och blinkar eltandborsten så dom signalerna går inte heller att missa.

Vi kanske behöver dessa enkla hjälpmedel för att inte slarva med vår egen munhälsa. Det är lite komiskt att jag som förälder är supernoga med barnens tänder och tandborstning medan jag själv allt för många gånger använt en tandborste allt för länge t.ex.

Visst är den läcker i rosé/guld?

Det kommer alltså med ett matchande resefodral till eltandborsten som också funkar som en laddare för tandborsten. Du kan även ladda din telefon via resefodralet, smidigt va?

-Såhär kort inför jul får jag nu lotta ut en likadan eltandborste som jag har. Värdet på eltandborsten är ca 1499 kr och du har nu chans att vinna den plus en tandkräm från Oral-B. Det enda du behöver göra är att nedan i kommentarsfältet motivera varför just du ska vinna och dela med dig av ditt allra bästa knep för att förenkla tandborstningen. Jag kontaktar vinnaren via mail den 10e december så se till att använda en mailadress som jag kan nå dig på! Lycka till! =)

Du kanske vill ha denna rosé guldiga tandborsten och inte vill chansa i tävlingen, då kan du istället kika in den HÄR.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Andrea

  Åh! Jag är en studerande just nu och skulle bli superglad över denna vinsten då jag är superintresserad av munhälsa och läser till tandsköterska:) Jag har tre barn mellan 2-11 år och appen rocka munnen har förenklat tandborstningen här hemma avsevärt! Mycket lättare att få dem att borsta tänderna så länge som det behövs. För egen del så står jag alltid och tittar i spegeln så jag ser vad jag håller på med..haha;) Så jag inte missar något osv. Håller tummarna nu!

 2. Sara

  Jag vill gärna vinna denna snygga eltandborste! Har i yngre dar haft svårt med att få in rutin med eltandborste som nu i äldre dar resulterat i att jag inte har någon alls… men jag tänker att det är dags för ett nytt försök och med denna vackra känns det ju lite mer attraktivt att borsta tänderna! Att ha tid att förhålla sig till är ju kanon också, Tänker mig 1min överläkare samtidigt som enbenstående på höger ben och sen 1min nederkäke stående på vänster. Såklart kan man trappa upp det med att blunda sen… Träning och borstning i ett!

 3. Elin

  Jag skulle gärna vilka vinna eltandborsten då jag alltid har haft mycket problem med min muncoch mina tänder. Haft haft två olika tandställningar under min barndom, genomgått operationer och käkproblem. Att vinna denna tandborste skulle uppmuntra mig och min munhälsa.

  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att alltid göra det tillsammans med någon, vilket får mig att alltid borsta liten längre. Om det är en syskon, förälder, partner eller kompis spelar ingen roll, bara man gör det ihop.
  God jul!

 4. Malin

  Jag skulle gärna vinna eltandborsten som en julklapp till mig själv. Har aldrig ägt eller ens provat en eltandborste så tycker det vore på tiden ? Bästa sättet att förenkla tandborstningen på är nog att lyssna på musik samtidigt, det är ju så tråkigt att borsta tänderna men behöver ju göras.

 5. Linda

  Jag hade blivit så glad av att vinna denna! Jag är så kass på att unna mig själv ordentliga grejer, precis som du skriver så är man så noga med barnen men glömmer bort sig själv och nu inför ju så känns det inte roligt att lägga dom pengarna på en ny tandborste liksom, dom lägger jag hellre på min dotter❤️ Tack för en jäkligt bra bligg, läser den jämt!!

 6. Amanda Jansson

  Surra surra bort mitt gula flin
  Surra surra andedräkten fin
  Munnen den ska skratta och va’ gla’
  Munnen den ska sjunga trala la
  Munnen har du fått för att du ska tralla, la la
  Sudda sudda bort ditt gula flin

  Mitt bästa tips är att nynna/sjunga under tiden jag borstar mina tänder!!! Det gör den tråkiga tandborstningen mycket roligare!

 7. Amanda

  Surra surra bort mitt gula flin
  Surra surra andedräkten fin
  Munnen den ska skratta och va’ gla’
  Munnen den ska sjunga trala la
  Munnen har du fått för att du ska tralla, la la
  Sudda sudda bort ditt gula flin

  Mitt bästa tips är att nynna/sjunga under tiden jag borstar mina tänder!!! Det gör den tråkiga tandborstningen mycket roligare!

 8. Jean

  Bästa knepet är nog att ställa larm på telefonen, så man får in rutin, när man ändå har telefonen framme så kan man köra timern !
  Har väldiga problem med andning , ( kan tex inte andas genom näsan alls) ,samt astma och andra mediciner som påverkar munhälsa, så för mig hade det vart guld värd! Hade man kanske kunnat göra tandläkaren glas , för en gångs skull .

 9. Rebecca

  Hej Paula!
  Jag har följt din blogg sedan starten och ständigt påminns om hur inspirerande du är som person och att du alltid står på dig & står fast vid dina åsikter, det tycker jag är en fantastiskt egenskap som jag beundrar hos dig!
  Jag är 25 år gammal och studerar på universitetet till lärare. Jag tampas med mängder av litteratur, sena kvällar med lite sömn och en begränsad budget.. Jag har aldrig känt att jag unnat mig saker för mig själv, jag har prioriterat alla andra framför mig själv men med detta pris hoppas jag bli den lyckliga vinnaren som får ett bländande leende! Jag har hittills under mina 25 år aldrig haft tur i varken spel eller i kärlek så jag hoppas innerligt att min tur har vänt och att jag blir den lyckliga vinnaren som du kontakter, det hade förgyllt min vardag!
  Jag har inget tips för att förenkla borstningen; däremot med detta priset hoppas jag skapa underbara minnen & förenkla borstningen men samtidigt uppnå ett strålande leende! Jag håller alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren & får skapa minnen tillsammans med denna eltandborste! Stor julkram från mig till dig!

 10. Josefine

  Wow så länge jag suktat efter en eltandborste till mig själv! ? mitt bästa tips som jag gör med min son (2.5) är att vi sätter på musik och borstar alltid tillsammans. För jag hans tänder sen han mina!

 11. Suzanna

  Åh Paula! Har längtat efter denna tävling sen förta året när Hogo hade en liknande vid jul. Jag har sedan dess sparat ihop till två OralB eltandborstar till mina barn som de ska få i julklapp nu i år♥️
  Självklart är jag sugen på att vinna en sådan så att vi kan matcha allihop morgon och kväll. Bästa knepet som funkar för oss är att samla alla tillsammans i badrummet och hjälpas åt att hålla koll på tiden och påminna varann om vi skulle missat en zon.
  Hoppas på tur!? stor kram trebarnsmamman

 12. Mikaela D

  Jag kan erkänna att jag är en av dom som skyndar mig igenom tandsborstningen… inte alls bra. Och det märker jag rätt tydligt på mitt tandkött, blir inflammerat titt som tätt och jag blöder minst en gång i veckan..

  Mitt bästa tips är att ha lite stämning under tandborstningen, kör kvällsdansen samtidigt! Make it fun!

  Hade jag vunnit en sådan här fantastisk tandborste hade jag aldrig någonsin kunnat förklara bort mitt problem eller fortsätta med det. Låter som en riktig räddare i nöden tandborste jag absolut inte skulle ha råd att köpa själv så man kan ju hoppas på att tomten kommer tidigt iår 🙂

 13. Mikaela

  Jag kan erkänna att jag är en av dom som skyndar mig igenom tandsborstningen… inte alls bra. Och det märker jag rätt tydligt på mitt tandkött, blir inflammerat titt som tätt och jag blöder minst en gång i veckan..

  Mitt bästa tips är att ha lite stämning under tandborstningen, kör kvällsdansen samtidigt! Make it fun!

  Hade jag vunnit en sådan här fantastisk tandborste hade jag aldrig någonsin kunnat förklara bort mitt problem eller fortsätta med det. Låter som en riktig räddare i nöden tandborste jag absolut inte skulle ha råd att köpa själv så man kan ju hoppas på att tomten kommer tidigt iår 🙂

 14. Hanna

  Sedan jag blev 2-barns mamma och fick ett sjukt barn har jag slarvat med min tandborstning. Det har även blivit sötsaker varje dag för att få den där extra energin. Så jag skulle vilja vinna för att jag behöver verkligen ta tag i min munhälsa och denna eltanborsten skulle vara helt perfekt att vinna just nu!

  Mitt knep för att förenkla tanborstningen är faktiskt att göra knäböj samtidigt som du borstar tänderna. Då tränar du rumpa och ben samtidigt som du borstar tänderna tillräckligt länge för att inte slarva med att borsta tänderna för kort tid.

  Kramar

 15. Julia Andersson

  En ny tandborste skulle vara nice att vinna,
  Så att jag kan få mina ilningar att försvinna.
  Jag har ett liv som går i ett,
  Att borsta tänderna med denna skulle vara fett.
  Man måste borsta tänderna både morgon och kväll,
  Annars går man till tandläkaren och får bara höra gnäll.
  Mitt bästa tips är att borsta tänderna i duschen,
  Samtidigt som man tvättar rent muschen.
  Jag har pussat många grodor och är singel,
  Men med fräschare andedräkt kanske jag kunde komma längre än bara mingel.
  Att annat hett tips är att borsta till favoritlåten,
  Det gör tänderna såväl som dig belåten.
  Med detta rim vill jag visa att jag är värdig att vinna,
  För det gäller att visa vad man har utan att i mängden försvinna.

 16. Sofia

  Jag vill vinna tandborsten då jag fullkomligt ÄLSKAR att borsta tänderna, jag kan stå i 5-7 minuter. Jag älskar egentiden och älskar hur fräsch jag känner mig efteråt. Innan jag fick tandställning körde jag tandtråd, munskölj, tandborstning varje dag. Nu är visserligen tandställningen borta men har en skena bakom tänderna som gör att jag inte kan använda tandtråd längre. Därför skulle jag behöva en eltandborste, så jag kan få liknande renhetskänsla som förut. kram

 17. Lejla

  Hej Paula! Jag skulle vilja vinna denna fina eltandborste för att överraska min storebror med den i julklapp. Han betyder enormt mycket för mig och jag har så fina minnen från när han överraskat mig med presenter, detta skulle vara en riktigt cool och uppskattad present att ge honom. Mitt bästa knep för en förenklad tandborstning som jag använder mig utav är att antingen lyssna på en podd eller att ha lugn och avslappnande musik i lurarna för att komma ner i varv.
  Jag måste också tillägga att du är en stor inspirationskälla både för mig och många andra tjejer.

 18. Elina

  Min inflyttningsgåva till pojkvännen (nuvarande maken) var en eltandborste. ? I år firar vi 10 år som gifta och jag skulle älska att ge detta i julklapp till oss båda. Vi försöker att vara bra förebilder för vår son och har alltid insisterat på bra munvård, genom att ta god tid på oss med tandborstningen och vara noggranna. Men vanliga tandborstar kan inte riktigt mäta sig med eltandborstar och vi är på jakt efter en ny.
  Något som gör processen komplett dock är att använda tandtråd innan borstningen. Då får man bort både karies och tandsten.
  Håller tummarna att vi vinner! ?
  Skulle älska att sluta cirkeln med denna i julklapp. ☺️

 19. Julia

  En kille som jag träffar har en eltandborste, och han pratar så gott om den. Han säger att den är grym, mycket bättre än vanlig tandborste, och han har så extremt fina tänder så jag förstår varför han vill ha en tandborste somnar bra. Så när vi ska borta tänderna går jag oftast in på toaletten själv och borstar mina tänder för jag känner mig typ ”lortig” med en vanlig.. lite dumt tänkt av mig men på något konstigt sätt känner jag lite så inombords. Hade varit kul att testa 🙂

 20. Bella

  Den är ju så fin! Helt i min smak ?
  Jag tänkte beställa en sån på black friday men gjorde inte det och nu har jag ångest varje dag sen dess att jag inte klickade hem en ? jag borstar tänderna 3-4 gånger om dagen och min eltandborste har nog gjort sitt nu efter några år tillsammans. ?
  Jag borstar tänderna efter måltiderna så gott jag kan för att minska småätande när jag är hemma, det smakar ju inte alls gott efter man borstat tänderna ? när jag började tänka så vart det aldrig att jag glömde tandborstningen ??✨

 21. Mikaela

  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att göra barnen delaktiga. Låt dem välja tandkräm och tandborste så har du vunnit mycket. Gör sedan tandborstningen till en lekfull stund, man kan tex låtsas att man ser ett litet busigt tandtroll så kan man gnugga lite extra där och göra high five efteråt ”vi fick bort tandtrollen” ??
  Vi har köpt elborstar till barnen, vore roligt att ha en själv också så man kan föregå med gott exempel ❤️

 22. Anna

  Jag tycker att det är SÅ tråkigt att borsta tänderna (hej fräsch!) men gör ju det självklart ändå varje dag. Jag har märkt att om jag sätter på kul musik och samtidigt verkligen fokuserar på att borsta noggrant så blir det enklare. Har dessutom en 1.5-åring hemma som visst ärvt tandborstnings-hatet från mig. Då får vi sjunga en sång eller använda en app som uppmuntrar till tandborstning.

  Man får tänka långsiktigt, hellre lägga extra tid på att ta hand om tänderna medan de är friska, än att lägga enormt mycket tid och pengar på dyra tandläkarbesök senare!

  Hade varit väldigt tacksam om jag fick denna tandborste, motiverar liiiite extra till god tandhygien!

  Kram

 23. Christoffer

  Efter att ha hört tandläkarens eviga tjat om att använda en eltandborste istället för en vanlig kanske äntligen kan få ett slut om jag vinner denna fina rackare! Som en sucker för rosé och häftig tech i allmänhet så är den perfekt! Som fattig student har man inte riktigt råd med sådan lyx.
  Oavsett gammal hederlig vanlig tandborste eller eltandborste av rang som denna så är mitt tips att alltid borsta tänderna – dålig andedräkt eller hål i tänderna mår ingen bra av!

 24. Belinda

  Det här skulle vara en perfekt julklapp till min sambo, jag själv har oral B modellen innan denna som du lottar ut, och jag bara älskar den. Mycket är på grund av den långa batteri tiden och att man kan välja olika inställningar, min sambo har en 7år gammal el tandborste som dör direkt och håller ca 1,5 borstning så han skulle verkligen behöva en.
  Just nu tycker jag att den bästa knepet med att borsta tänderna är att använda oral-b appen, det blir så mycket roligare att borsta när den rekommenderar vart man ska borsta, vart man har missat, eller att den helt enkelt bara har koll på tiden. För att underlätta borstning med mitt barn som är 2,5år så brukar vi leka att han får borsta tänderna på hans favorit leksak, spelar ingen roll om det är en pippi docka eller en bil det funkar alltid 😉

 25. Alexandra nilsson

  En sådan är precis vad jag hade behövt. Finna inte så mycket att säga förutom att en eltandborste är så mycket bättre än mina vanliga tandborstar! Snygg är dwn ju dessutom också !

 26. Emma

  Skapligt snygg tandborste! Den skulle jag faktiskt ge till mig själv i julklapp 🙂 Jag är lite av ett freak när det gäller tandborstning, borstar gärna väääldigt länge o kan inte gå och lägga mig om jag inte använt plackers. Jag har länge velat ha en eltandborste men som nybliven mamma är det tyvärr inget jag prioriterar med min mamma-peng. Vore ju fantastiskt att få ljusa upp även dom små stunderna i vardagen – och att få göra det för min egen skull! Kram

 27. Elisabeth Cronqvist

  Det här hade varit den ultimata presenten till mig själv. Presenten man behöver men inte prioriterar. När nu min egna eltandborste börjar gå mot graven hade den här skönheten gärna fått pryda mitt badrum.

 28. Ellen

  Hade varit en fantastisk julklapp till mig skälv efter några kämpiga år med massvis av dyra tandutgifter som tandställning, en framtand som dog av tryck på rötterna pga tandställning (folktandvården vägrar hjälp till) och otaliga försök till intern blekning för att få en jämn färg i munnen efter missfärgningen och rotfyllningen. Nu när det äntligen återställts någon form av ordning vill jag hålla den så, och jätte gärna borsta med något annat än min 5kr’s netto tandborste så mitt leende är skinande inför vårt stundande bröllop. ?

 29. Canita Svensson - Johnson

  Varför just jag ska vinna är för att kunna ge denna vidare till min pappa. Jag vet att han har önskat sig en el-tandborste men eftersom att det är en stor summa har möjligheten tyvärr inte funnits där. Han förtjänar att få något han verkligen önskar sig då han är den bästa pappan jag hade kunnat önska mig. Bästa tipset jag har för att förenkla tandborstningen är att prioritera den tiden det tar samt se det som din fri-zon att bara ta det lugnt och tänka på annat!

 30. Michaela videll

  Jag skulle verkligen vilja vinna då jag aldrig skulle ha råd att köpa en sån dur el tandborste, har mina två flickor som jag verkligen vill visa hur viktigt det är att borsta tänderna noga, har haft lite svårt med lilla att få borsta hennes tänder noga så detta skulle nog hjälpa henne på traven, att se mamma använda en el tandborste också. Tack!

 31. Ebba Olsson

  Jag skulle absolut ge den till min sambo i julklapp! Han har länge pratat om att han vill ha en ordentlig eltandborste men det är dyrt & inte alltid lätt att prioritera med en vanlig inkomst & barn som växer osv 🙂 bästa tipset fick jag från min tandsköterska, att borsta med vänster hand så man inte tar i för hårt & sliter för mycket på sitt tandkött, så det har vi börjat med allihop hemma ? nu hoppas jag på tur för sambons skull ❤️ God Jul

 32. Frida Nordström

  Tänk att jag än idag borstar med vanlig tandborste och inte el, man vill förstår inte ha tandtroll som förstör dom tänderna man har , för dom ska man ha livet ut så man inte slutar med löständer . Så om jag vinner denna skulle jag längta efter att få borsta både morgon och kväll ?

 33. Maria

  Vilken dröm! Min munhälsa är så himla viktig för mig! Senaste halvåret har kag haft mycket problem med munnen och min munvårdsrutin tar rätt mycket tid varje dag. Den här tandborsten skulle inte bara underlätta munvården, den är ju så snygg att jag skulle låta den stå framme!
  Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att borsta tänderna tillsammans. Mina barn älskar när vi leker till det, det blir så himla mycket roligare och det gör inget att det måste ta lite tid.

 34. Lisette

  Jag vill vinna för att min nuvarande eltandborste har jag haft alldeles för länge och tänk att få pryda badrumsskåpet med denna snygga! Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att sätta på en bra låt och borsta till den!

 35. Julia

  Min motivering är att jag lider av en svår kronisk sjukdom. Den gör att jag måste äta ungefär lika mycket mediciner som en 80+, om inte mer. Alla dessa mediciner har dessutom som biverkning att minska salivproduktionen, så min mun torkas ut. Även om jag gör allt för att hålla den återfuktad ändå med olika tillägg osv. Så behöver jag den allra bästa tandborsten för att verkligen kunn ge min mun en ärlig chans för den bästa munhälsan. Men med denna sjukdom som gör att jag ofta är sjukskriven, plus att jag är student. Plus att jag sparat allt mitt överskott till att dem två jag älskar mest ska fylla 25 snart. Vill sååå gärna överraska dem stort på dagen. Så har jag absolut ingen möjlighet att unna mig själv denna nödvändiga lyx. Mitt bästa knep är att tänka igenom alla mina ”to do” list, för att se vad jag gjort och vad jag behöver göra. Medan jag borstar tänderna. För då vet jag att det tar minst två minuter. Sedan delar jag själv in munnen i fyra zoner, framsida nedre käke, baksida nedre käke och samma på övre käke. Så försöker jag fördela tiden så gott jag kan mellan dessa ???

 36. Frida

  Jag skulle vilja vinna för min eltandborste gick precis sönder och behöver verkligen en ny nu när jag precis ska flytta hemifrån och inte kan lägga pengar på en sån dyr sak i nuläget.

 37. Christina

  Alltså älsk på detta!!! Idag vart jag av med min tandställning efter två års kämpande och 27 år gammal. Fy vad jag behövt kämpa med min osäkerhet ibland när jag haft den i munnen, dock väldigt bra då ingen ska behöva bli dömd på sitt yttre, om än vissa människor omkring mig inte lärt sig det ännu. Galet nog i en vuxenvärld. Men nu är jag så stolt över mina raka tänder och jag vill ta hand om dem så mycket. Men nu till mitt tips: sitt ner och borsta dem, jag lovar att du kommer borsta mer noggrant, för du går inte samma stress. God jul! Stor kram!

 38. Camills

  Jag hade en eltandborste, förvisso en billig sak, men ändå. Jag hade alltså, till den dagen jag hittade den i toaletten. Kan bara ha varit lillebror som hade en period där han kastade allt han kunde komma på i toaletten. Jag är egentligen väldigt noga med mina tänder, avskyr att känna mig ofräsch i munnen, verkligen avskyr! Men med två barn, hus, lån, medelmåttiga inkomster osv osv har jag inte alls råd att lägga de pengarna på mig själv. En gammal hederlig ica tandborste får duga (fast nä, det vet vi ju alla att den verkligen inte gör). Så väldigt högt upp på önskelistan står en sån där hot shot tandborste.. Men det är inget jag vågar önska mig av min man, vi har ju trotsallt delad ekonomi.. Han kanske anser att vi ska ha delad vårdnad om dyrgripen så fall?!

 39. Louise Säkkinen

  Åh!
  Min egentligen enklaste korta motivering är att med min adhd hjärna glöms/slarvas det gärna med tandborstningen. Hittar liksom inte riktigt motivation till att göra det ordentligt och dessutom, hur borstar man ordentligt? ?
  Skulle verkligen hjälpa mig med en matchande att att se kronkret vad jag behöver göra för att det ska bli ”rätt”. Ps. Är precis som du, supernoga med min dotters tänder, men inte alls med mina egna ?

 40. Jessica

  Min underbara fantastiska mamma har de senaste åren haft så otroligt otur med sina tänder och har fått lägga ut så mycket onödiga pengar på tandläkarbesök, lagningar som gått sönder, gammal amalgam lagningar som förstört hennes tänder. Och tänk att få ge henne denna tandborste i julklapp! ? har läst att den även har mjuk inställning för de som är känsliga och hade ju passat henne så bra! Så för mammas skull, håller jag tummarna!!???

  Btw, grym resa du gjort med din träning! Du motiverar andra ??

 41. Pim Andersson

  För att jag är en så värdelös tandborstare.
  Min sambo behandlar mig som ett barn näe vi ska borsta tänderna. Jag får inte toaletten utan att borsta klart (3 min). Han har en eltandborste och inte jag. Så hade varit liiite roligare med en så fin eltandborste. Mitt bästa tips är att skaffa en sambo eller någon som håller kvar dig i badrummet tills du borstat klart (och även släpar in dig dit). Plus att jag fyller år den 10 dec så hade ju varit så perfekt ?

 42. Dilan

  Tuggar alldeles för mycket tuggummin och tycker det är jobbigt att borsta tänderna men med denna fina skulle mina tänder skina. Trots gula tänder av koffein blir jag snart fin! Håller tummar och tår och hoppas att jag denna får. Mitt bästa tips är att gå runt och borsta tänderna då går tiden mycket fortare!

 43. Jessica ?

  Denna fantastiska uppfinning skulle passa perfekt som en julklapp till mig själv då jag är väldigt slarvig med att borsta tänderna, och skulle då verkligen behöva hjälp med en sån här ?? Jag själv har också barn och är väldigt noga med att borsta hennes tänder ordentligt, men borde bli en bättre förebild och sköta mina egna tänder bättre också! Då jag är mammaledig så finns inte pengarna till att köpa en sån själv, så att vinna denna tävlingen vore underbart ✊??? Mitt bästa tips är att sätta på en bra låt och borsta så länge låten spelar ???

 44. Amanda

  Jag hade gärna velat vinna denna, så snygg, använde alltid eltandborste tills jag fick tandställning för då gick det inte och nu när jag tagit bort den hade det varit perfekt att vinna en så man verkligen kan hålla tänderna raka och rena.

 45. Mimmi

  Åhh alltså jag som 26-åring med en så dålig kvalité på tänder och förutom det har jag tydligen anatomiska fel på mina rötter dom är för korta. Redan dragit ut två tänder 🙁 ör slarvig med borstningen speciellt nu efter barn då man oftast somnar vid nattningen :(!! Mitt bästa knep är att borsta tänderna 19.30 tillsammans med min son samt att jag får det gjort tidigare även om jag råkar somna vid nattningen så är iallafall tänderna borstade. Nu den 21 december ska jag påbörja renovering på mina tänder för 25.000kr som kommer ta 1,5 år :(! Denna tandborste hade varit en perfekt tröst❤️

 46. Frida Tuvesson

  Jag är precis som du slarvig med tandborstningen. Men har man en snygg tandborste så blir det roligare att borsta sina tänder.

 47. Julia

  Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte på något roligt tips som förenklar tandborstningen, det känns som världens tråkigaste sak man tyvärr måste göra bara..men lite roligare blir det om man borstar tänderna samtidigt som någon annan gör det!! Och ännu lite roligare hade det nog blivit med en bättre tandborste så jag håller tummarna för att jag kanske vinner den här godingen så att jag kan äta lite mer godsaker under julen?✊??

 48. Rebecca

  Med både en sjukdom som påverkar min tandkvalitet och mediciner som ger muntorrhet är tandborstningen jätteviktig, eftersom jag lätt får hål i tänderna. Men min ekonomi tillåter inte att lägga pengar på en eltandborste som denna, trots att jag verkligen skulle behöva en. Har länge spanat på just den här, både för att den verkar så bra och är såå fin! Den skulle garanterat förbättra min rengöring av tänderna, och förhoppningsvis även min tandhälsa!
  Mitt tips är att göra något annat samtidigt: Antingen sätta på lugn musik, blunda och borsta, och göra det till en lugn stund för nedvarvning. Eller: Har ofta på ett kort avsnitt av någon serie eller liknande på mobilen medan jag gör mig i ordning, det gör det lite roligare att orka vara noggrann. (Ibland står jag samtidigt på ett ben i taget, medan jag borstar, så blir det en stund där jag dessutom tränar balans (tips från min sjukgymnast) – två flugor i en smäll! :))

 49. Rebecca

  Hej Paula!
  Skulle jättegärna vilja vinna denna eltandborste då jag så länge som jag kan minnas velat ha en, men aldrig tagit tag att köpa en. Chansen att få vinna denna nu skulle vara perfekt då jag även är student!
  Jag brukar lyssna på musik och dansa, lyssna på poddar eller prata i telefon:)

 50. Emma

  Hej Paula! Skulle bli så glad ifall jag fick chansen att vinna en denna grymma eltandborste ? har fått råd av min tandläkare att köpa denna men det har inte blivit av! Du är grym & en sån förebild för alla mammor och människor! ❤ [email protected] puss & kram!

 51. Emilie

  Okej, förra året önskade jag mig en liknande variant av den du lottar ut i julklapp/present (lyckades ju med bedriften att entra världen på julafton ?)
  MEN nånstans på vägen så missuppfattades mina önskemål på modell, och jag fick den billigaste eltandborsten på marknaden. Och visst är inte otacksam men för fan…. vill ju ha coola appar och fräsiga funktioner inte minst för att mina tänder behöver det (tydligen har jag inga bra gener heller) men jaaaag villhöver den!

 52. Evelina Nordberg

  Skönt det hade varit med en ny tandborste som jag hade gömt kan jag lova för sista veckan har mina barn använt min tandborste för att skumma tvål med, leka med osv så den har nog sett sina bästa dagar

 53. Jessica

  Så många gånger jag gått förbi denna el tandborste i affären.. att få vinna denna och ge mig själv en liten julklapp skulle betyda så mycket. Med mammapenning har jag lagt fokus på min älskade sons julklappar och lagt mig själv åt sidan. Att vinna denna tandborste skulle underlätta så himla mycket, speciellt i slutet av dagen när man bara inte orkar stå där och köra fram & tillbaka. Nu håller jag tummarna här hemma.

 54. Ida E

  Först och främst måste jag bara säga att jag älskar dig din familj och din blogg keep up the good work? jag hade gärna vunnit denna eltandborste då jag sedan länge haft världarnas tandläkarskräck efter fel som gjort av folkrandvården har nu efter 8 år gått till tandläkaren och fått alla mina 9 hål lagade och jag vill verkligen inte dit igen så denna hade varit perfekt för att undvika detta ?

 55. Annika K

  Ååå detta är precis jag behöver då den hjälper mig att hålla koll på små osynligs troll. Och färgen är super fin. Denna skulle jag ge mig själv i julklapp

 56. Annika

  Ååå detta är precis jag behöver då den hjälper mig att hålla koll på små osynligs troll. Och färgen är super fin. Denna skulle jag ge mig själv i julklapp

 57. Johanna

  Paula du är en stor inspiration för mig och jag beundrar verkligen hur du tar hand om och uppfostrar dina tjejer till att bli starka och självständiga individer. Fick för 4 månader sedan själv en liten dotter och ska fostra henne till att bli en världsmedborgare.
  Om jag hade vunnit eltandborsten hade jag givit den till min sambo som är väldigt skeptisk mot eltandborstar, men i min mening så har han inte hittat rätt bara ;). Han hade verkligen behövt en bra eltandborste för sina problem tänder. Hade blivit den perfekta överraskningen till honom under granen i år!!
  Mitt bästa tips och vad jag alltid gör när jag borstar tänderna är fixar med annat som torkar rent handfatet, plockar ihop tvätt, ställer iordning våra hudprodukter, städar rent och snyggt i badrummet :). Nytta vs produktivitet :)!!

 58. Elin

  Jag har i tonåren alltid varit kass på att borsta mina tänder men sen började jag jobba som kock och insåg hur mycket mat jag proppa i mig på en dag, därefter hitta jag motivationen till att varje dag borsta tänderna 2-3 gånger per dag (ja även en gång mitt på dagen). Jag har hittat det knep som funkar bäst för mig och det är att jag praktiskt taget tar och väljer ut en fin tandborste och hittar en tandkräm som för mig ger mig en fräsch känsla i munnen samt att tänderna känns rena, sen sätter jag mig på toastolen tar fram telefonen slö surfar då det har på senaste tiden blivit min egentid att borsta tänderna. att ta igen det man missat under dagen. Men går jag och lägger mig samtidigt som dottern rockar vi tänderna tillsammans.

 59. Benjamin

  Jag föddes med läpp käk o gomspalt och har därför haft oerhörda problem med bland annat mun och tandhygien. Det är oerhört viktigt för mig att få rent där och komma åt överallt. Har i många många år haft en tandställning som sitter dold men som jag kommer behöva leva med och då den sitter på insidan av övre käken eller hur man ska säga så är det svårt att komma åt och få rent. Men med denna borste vet jag om jag kommit åt där och att jag verkligen borsta tillräckligt där. Det kommer även hjälpa mig med resten av tänderna och min munn hygien för jag kommer veta exakt vilka områden jag ska borsta och att jag inte trycker för hårt.

  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att påminna sig själv genom bilder på fula tänder som är gula osv och tänka, sånna vill ja verkligen inte få!

 60. Elin

  Jag har i tonåren alltid varit kass på att borsta mina tänder men sen började jag jobba som kock och insåg hur mycket mat jag proppa i mig på en dag, därefter hitta jag motivationen till att varje dag borsta tänderna 2-3 gånger per dag (ja även en gång mitt på dagen). Jag har hittat det knep som funkar bäst för mig och det är att jag praktiskt taget tar och väljer ut en fin tandborste och hittar en tandkräm som för mig ger mig en fräsch känsla i munnen samt att tänderna känns rena, sen sätter jag mig på toastolen tar fram telefonen slö surfar då det har på senaste tiden blivit min egentid att borsta tänderna ? att ta igen det man missat under dagen. Men går jag och lägger mig samtidigt som dottern rockar vi tänderna tillsammans ?

 61. Cami

  Jag vill vinna denna snygga eltandborsten för att jag länge har velat ha en men jag är student just nu och det svider väldigt mycket i en stundent kassa att betala så mycket för en eltandborste. Mitt bästa tips är att göra något under tiden man borstar, lyssna på podd eller bara köra igång en lugn låt för att stressa ner innan läggdags.

 62. Ena

  Mitt bästa knep är att ofta byta tandborstar, då blir det roligare att borsta tänderna ? och om jag vinner denna läckerbit så kommer jag att längta till varje tandborstning ?. Och perfekt för mig som har en tendens att ”glömma” att borsta insidan av framtänderna. Denna kommer ju påminna mig he he.

 63. Felicia

  Jag har ett pain in the ass tandkött som inte kan bete sig trots tandborstning, tandstickor för blödande tandkött och flux. Så en ny tandborste kan knappast göra det hela sämre!

  Well bästa tipset, tänka att tänderna kommer må kasst ifall jag inte sköter rutinen. Kolla på ett par Youtube videor för underhållning, förbereda resten av mig samtidigt för smidighet, vänta på vibrationerna för avslutad tandborstning, ser till att det inte är några matrester kvar mellan tänderna med Quit-tandstickor och går för att klä på mig!

 64. Malin

  Mitt bästa knep är att framkalla tvångstankar att du måste borsta tänderna innan du går och lägger dig… skämt och sido, men jag kan ärligt inte somna utan att ha borstat tänderna. Tandborstningen har verkligen blivit en del av min obligatoriska kvällsrutin. Jag skulle därför bli överlycklig om jag vann en eltandborste då jag verkligen tycker det är så viktigt att sköta om sina tänder, och hur smart var det inte att kunna använda resefodralet som laddare till mobilen också?!?

 65. Amela Music

  Åh jag som velat ha en ny oralb tandborste!! Så himla snygg! Den 22 december blir jag 27 år så detta hade varit en perfekt födelsedags present 🙂 mitt bästa tips är att fokusera på tandborstningen och inte göra något annat under tiden för då kan man enkelt slarva med borstningen. Sen är det väldigt bra att borsta tänderna innan man börjar bli trött eftersom det lätt kan hända att man somnar utan att ha borstat tänderna. Så, gör det innan du blir trött, sen så minskar det också på småätandet på kvällen. Har du borstat tänderna i tid så vill du inte småäta och smutsa ner tänderna igen. Perfekt för den som brukar småäta på kvällen, ett jättebra tips till de som vill sluta småäta. 2 smällar i en, bra va?:)

 66. Klara

  Har tidigare använt den svarta oral B eltandborsten, men tycker att den trycker för hårt mot tänderna. Så denna funktion med att sen ”säger till” när den trycker för hårt, är helt suveränt! Hoppas denna kan hjälpa mitt inflammerade tandkött????

 67. Karin

  Jag har länge tänkt att jag ska köpa mig en eltandborste med funktionen att den signalerar om man borstar för hårt då jag fått höra av tandläkaren att jag gör det.. lägger många 100-lappar på hudvård och smink som jag älskar men tyvärr inte på munvård som är ännu viktigare!! Därför skulle jag bli superglad över att vinna denna! Håller tummarna för att tomten kommer tidigt iår 😉

 68. Elin D

  Jag hade gärna vunnit denna till min sambo! Han har sedan han föddes fått utstå blåsor i munnen i omgångar, i de omfång att han får svårt att äta. Han har äntligen fått goda råd och troligtvis kan en tandställning han precis fått korrigera bettfelet som sänker munnens immunförsvar. Viktigast för honom är en speciell tandkräm och att borsta med eltandborste. Jag hade gärna gett denna till honom för att tacka för allt han gör för mig dagligen och för att göra den roliga stund vi har tillsammans varje kväll ännu bättre! En 26- årig kille som fått tandställning för två veckor sen skulle behöva en extra push på vägen.
  Självklart är mitt bästa tips att borsta tänderna tillsammans! Familj eller partner gör stunden rolig och kärleksfull. <3

 69. Caroline

  Åååh, vilken snygg tandborste (och detalj i badrummet! ☺️) Mitt bästa tips är att köra rehabövningar i form av tåhäv, enkla och superbra för hälsenorna, samtidigt som man borstar tänderna! Två bra och nyttiga saker för hälsan som blir gjorda samtidigt! ?

 70. Sarah Wiklund

  Mitt bästa knep är att du borstar tänderna innan du blir för trött att du somnar i soffan. Det blir lätt att man känner sig trött när man gosar ner sig under en filt och kollar en film och man vaknar upp och är extremt trött. Denna tiden är ju nästan den värsta att gå och borsta tänderna när man är så trött efter en tupplur i soffan och då blir det en snabborstning och knappats noga. Så det är supersmart att fixa i ordning sig innan man gosar ner sig i soffan. På helgen om man vill äta gottis så kan man såklart göra det å sen borsta tänderna i någon reklam. Det är oftast efter när du är i godiskoma eller matkoma som du blir trött. ?

  Hade verkligen varit perfekt att vinna denna så kan jag och dottern borsta tänderna samtidigt med våra eltandborstar. Min dotter har redan än, bara min som saknas ?

 71. Daisy

  Barnen har eltandborstar men inte jag därför behöver jag en. Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör..

 72. Sarah

  Mitt bästa knep är att du borstar tänderna innan du blir för trött att du somnar i soffan. Det blir lätt att man känner sig trött när man gosar ner sig under en filt och kollar en film och man vaknar upp och är extremt trött. Denna tiden är ju nästan den värsta att gå och borsta tänderna när man är så trött efter en tupplur i soffan och då blir det en snabborstning och knappats noga. Så det är supersmart att fixa i ordning sig innan man gosar ner sig i soffan. På helgen om man vill äta gottis så kan man såklart göra det å sen borsta tänderna i någon reklam. Det är oftast efter när du är i godiskoma eller matkoma som du blir trött. ?

  Hade verkligen varit perfekt att vinna denna så kan jag och dottern borsta tänderna samtidigt med våra eltandborstar. Min dotter har redan än, bara min som saknas ?

 73. Moa

  Har fortfarande kvar den första eltandborsten som Oral-B släppte och nu börjar den, efter VÄLDIGT många år, att ge upp! Det skulle vara så kul att vinna den här fina, den skulle dessutom bli en fin detalj i mitt lilla studentrum.

  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att:
  – på morgonen: sätta på en härlig låt och borsta låten ut
  – på kvällen: borsta tänderna i duschen under tiden hår- och ansiktsmasken verkar, två flugor i en smäll!

 74. Mandana

  Varje gång jag borstar tänderna brukar jag göra några squats samtidigt, bara för att pumpa rumpan och så glömmer jag bort just tiden när jag borstar tänderna. Jag använder tandtråd, munskölj och tungskrapa! Jag har kikat på den där elektriska tandborsten ett tag men en student som jag kommer verkligen inte ha råd med den 🙁 får hålla tummarna att jag vinner 😀 bäst är du Paula!
  [email protected]

 75. Filippa

  Mitt bästa tips är att välja två av dina favorit låtar som är cirka 2 minuter. Då kan du starta dagen och avsluta den på bästa sätt genom att både borsta tänderna och lyssna på dina favorit låtar, samtidigt som du vet att du borstar tänderna tillräckligt länge! Jag har länge önskat mig denna tandborste och jag hade önskat att denna hade joinat mig varje morgon och kväll på mina ”danspartyn” ??

 76. Sanna

  Jag har aldrig i mitt liv haft ett hål – tills för två veckor sedan, Det visade sig då att jag vid rutinbesöket hos tandis har inte bara ett, utan två hål! Jag blev paff och förstod ingenting men började sedan reflektera över mitt mående och att jag varit stressad sista året på grund av studier och myckrt runt omkring.. Därför är mitt bästa tips att se till att du inte är stressad, ta inte på dig för mycket i ditt liv! De påverkar på så många plan och kan till och med bidra till dåliga rutiner kring tandborstning.. Med denna är jag säker på att jag kommer lyckas hålla alla tandtrollen borta!

 77. Eveliina

  Mitt bästa tips är att göra annat på samma gång man borstar. Själv plockar jag alltid undan grejjer k badrummet på samma gång.

 78. Jannicke

  En perfekt present till mig själv som alltid får bassning av Tandis att jag skurar mina tänder/tandkött, med denna exklusiva el-borste skulle jag varsamt kunna ta hand om bissingarna?. Tipset är glöm inte dra en lång tandtråd igenom alla glömda vrån för att få ett bländande och rent ?

 79. Mikaela S

  Vilken underbar pryl som skulle underlätta morgon och kvällsrutinen för en ensamstående småbarnsförälder. Mitt bästa knep är att lyssna på en pod eller något samtidigt så går tiden lite fortare i den tråkiga rutinen. 🙂

 80. Catharina

  Mitt absolut bästa knep för tandborstningen är att göra det till en kul grej. Min fysioterapeut gav mig läxa att varje gång jag borstar tänderna så ska jag samtidigt stå på min balansplatta samtidigt och göra alla bokstäver i alfabetet i rörelser på plattan. Haha ?. Låter kanske löjligt men bra balans övning till tandborstningen. Så den där fina tandborsten får gärna joina mig och balansplattan 🙂

 81. Erika

  När jag gick i sexårs var det en kille i min klass som sa högt och med ett äcklat ansiktsuttryck ”fy vilken äcklig andedräkt du har”. Inte särskilt snällt sagt, men det ledde in mig på en väg med SB12-tugummin och andra metoder för att få bort min ”äckliga andedräkt”. Efter det har jag döljt munnen först på grund av fula tänder och sen på grund av tandställningen. Nu, år efter att rälsen åkte ut, är mitt leende och mina tänder något jag verkligen värderar högt och ett av mina finaste ansiktsdrag. Jag försöker le så mycket jag bara kan, så ofta som möjligt. På en studentbudget är det dock bara Icas flerpack med plasttandborstar som går hand i hand med plånboken, så en rejäl eltandborste vore guldvärt! För att göra den annars rätt monotona och tråkiga uppgiften med tandborstning brukar jag ta en liten ”prommenad” i lägenheten och se om det finns andra saker jag kan fördriva tiden med. I värsta fall (om kuddarna är tillpuffade, skorna står på sin plats och disken är undanplockad) är mobilspel ALLTID en go-to.

 82. C

  Mitt absolut bästa knep för tandborstningen är att göra det till en kul grej. Min fysioterapeut gav mig läxa att varje gång jag borstar tänderna så ska jag samtidigt stå på min balansplatta samtidigt och göra alla bokstäver i alfabetet i rörelser på plattan. Haha ?. Låter kanske löjligt men bra balans övning till tandborstningen. Så den där fina tandborsten får gärna joina mig och balansplattan 🙂

 83. Emelie B

  Åh så snygg! Vill vinna så att man kanske längtar till tandborstningen… (I wish ;))

  Bästa knep, hmm – att inte tvätta bort smink och tandborstning samtidigt, dubbelt så jobbigt! Haha!! Smink bort tidigare under kvällen och bara borstning innan läggdags 🙂

 84. Rebecka J

  Jag har fått veta att pga olika omständigheter så har jag framöver lättare att få hål i tänderna som gett mig lite smått panik då jag inte är en världsstjärna på att borsta tänderna minst sagt. Med denna rolls royce till tandborste skulle det definitivt vara lättare att bekämpa karies ??

 85. Rebecka

  ett leende av rosé kanske kan ske om jag denna tandborste vinner ? Just nu har jag inget knep att tipsa om eftersom jag knappt kommer ihåg att byta om från pyjamas.

 86. Rebecka

  Jag har fått veta att pga olika omständigheter så har jag framöver lättare att få hål i tänderna som gett mig lite smått panik då jag inte är en världsstjärna på att borsta tänderna minst sagt. Med denna rolls royce till tandborste skulle det definitivt vara lättare att bekämpa karies ??

 87. Annette

  Precis vad jag och min tandläkare önskar att jag får i julklapp ;). Denna var oxå otroligt snygg! Föenkla tandborstningen hmm man kan inte dra in på något tycker jag. Det är tandtråd, borsting och fluxa som gäller!

 88. Freddie

  Åh denna hade varit perfekt för mig. Jag har tandläkarskräck och inte varit hos tandläkaren på över 6 år, tills för 2 veckor sedan(!!!) Jag vaknade med enorm tandvärk och var tvungen att söka akut vård, det vsr en visdomstand som ville upp men ej får plats. Har fått tid för kirurgisk borttagning nästa vecka, så rädd!! Tandläkaren rekomenderade mig att börja med eltandborste så hade blivit superglad om jag vann!!!
  Mitt bästa tips är att passa på att borsta tillsammans med resten av familjen.. familytime i badrummet. Gör det till en vana! 🙂

 89. Emma S

  Åh detta hade varit perfekt julklapp till mig själv! Efter ha varit student har jag börjat dricka kaffe i mängder under intensiva perioder vilket jag har märkt på mina tänder också. Har länge velat ha en eltandborste men hela tiden skjutit fram det pga. Man hellre prioriterar annat med den snåla ekonomin man har som student… =)
  Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att inte borsta i badrummet då man så lätt blir uttråkad och snabbar på processen. Brukar sitta i sängen istället och kolla tv samtidigt så ”glömmer” man bort det tråkiga och det blir på så vis en ordentlig borstning =)

 90. Amelie

  Jag borstar tänderna 2 ggr per dag och använder flux/tandtråd. Men får ändå aaaalltid påbackning hos tandläkaren att jag måste sköta tänderna bättre.. Förmodligen för att jag blir för rastlös av att borsta tänderna 2 minuter just för att det är så trist. Mitt tips är att samtidigt som man borstar tänderna, gå runt och plocka undan det som kommit fram under dagen som leksaker, kläder osv, Då går helt plötsligt 2 minuter snabbt! ?

 91. Linda

  Vilken fin tävling! Skulle bli jätte glad om jag vann då jag pinsamt nog delar tandborste med min man så att vinna en egen skulle va riktigt skönt 😉 mitt bästa tips är att borsta tänderna med lite mysig musik i bakgrunden så man få en liten härlig stund för sig själv innan man ska gå och sova. Kram Linda

 92. Razawa

  Hade jag fått turen att vinna denna tandborste hade jag gett den till min mamma som present. Hon har senaste året varit fram o tillbaka hos tandläkaren pga problem med tänderna. Jag är mammaledig och har inte råd att köpa denna annars hade jag gjort det för henne ❤️ Håller tummarna att jag vinner, hade blivit min första gång??

 93. Lisa

  Jag har i hela mitt liv tyckt illa om mina tänder. Jag har haft problem och gluggar som gjort att jag behövt ha tandställning. Och som många vet så blir självförtroendet inte bättre av att behöva bära tandställning… efter flera år med denna ställning i munnen så var gluggarna ett minne blott och tänderna såg plötsligt riktigt bra ut! Jag kunde faktiskt börja le på foton! Därför säger jag nu hurra till mina fina tänder och tar hand om dom så bra jag kan genom att borsta morgon och kväll, använda munskölj och LE! Och jag vill nu vinna denna tävling för att tacka båda tandläkare och mig själv för att jag stod ut med tandställningen och nu är nöjd med mina gaddar!

  Mitt tips för att göra borstningen enklare är att välja en låt. Borsta tänderna under hela låten och vips så har mer än två minuter gått! Och gör som jag vettja, skaka på kroppen under tiden, DANSA!

  Hoppas jag vinner! För jädrar vad snygg denna eltandborste är!

  Min mejl är: [email protected]

 94. Charlotte

  Glömde få med mitt tips ? Vilket är att borsta tänderna med hela familjen och ha kul under tiden för det är ju inte vardagens roligaste syssla men oj så viktigt!

 95. Sanna

  Perfekta julklappen till min man. Jag äger själv en eltandborste och har aldrig haft bättre tänder än nu. Min man borstar tänderna noga men lyckas alltid få hål och hans tandläkare rekommenderar eltandborste. Vill såg gärna köpa en till honom så han slipper fler hål men som mammaledig räcker inte pengarna till det nu. Våra eltandborstar skulle se snygga ut tillsammans också . Kram

 96. Charlotte

  Glömde få med mitt tips ? Vilket är att borsta tänderna med hela familjen och ha kul under tiden för det är ju inte vardagens roligaste syssla men oj så viktigt!

 97. Jessica

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna eltandborste på grund av att jag älskar eltandborstar! Tycker det är oerhört tråkigt att borsta med en vanlig tandborste. Vilket också är mitt tips för att förenkla tandborstning, införskaffa en eltandborste! blir genast roligare! Dessutom kommer denna tävling rätt i tiden och skulle göra mig väldigt tacksam då jag skulle behöva byta ut min, men som student unnar man sig inte nya saker för ofta!
  Kram och God Jul!

 98. Julia Friberg

  Mitt bästa tips med gällande munhygien är att hitta en tandkräm man verkligen tycker om. Kanske känns som världens självklaraste sak men jag har flera gånger bara tagit första bästa tandkräm som är på extrapris för att sedan komma hem och insett att jag inte alls tycker om den och då har tandborstningen blivit en jobbig grej varje morgon och kväll. Jag personligen är lite känslig för allt för starka tandkrämer.

  Jag vill verkligen vinna en eltandborste då jag är student och inte har ekonomin att lägga pengar på en eltandborste nu under juletid. Jag har aldrig haft en eltandborste men har hört väldigt bra om produkten och därför står det högst upp på min önskelista i år. Dessutom måste jag säga att denna tandborste nog är den snyggaste tandborsten jag sett, älsk på roséguld <3

 99. Julia

  Mitt bästa tips med gällande munhygien är att hitta en tandkräm man verkligen tycker om. Kanske känns som världens självklaraste sak men jag har flera gånger bara tagit första bästa tandkräm som är på extrapris för att sedan komma hem och insett att jag inte alls tycker om den och då har tandborstningen blivit en jobbig grej varje morgon och kväll. Jag personligen är lite känslig för allt för starka tandkrämer.

  Jag vill verkligen vinna en eltandborste då jag är student och inte har ekonomin att lägga pengar på en eltandborste nu under juletid. Jag har aldrig haft en eltandborste men har hört väldigt bra om produkten och därför står det högst upp på min önskelista i år. Dessutom måste jag säga att denna tandborste nog är den snyggaste tandborsten jag sett, älsk på roséguld <3

 100. Charlotte

  Hade varit så kul att vinna denna som en födelsedagspresent och julklapp i ett! ??? Har länge funderat på att skaffa en eltandborste då alla berättar hur bra dom är. Hade varit ett perfekt avslut att vinna som slut för detta år då jag verkligen har funnit mig själv och vet vem jag vill vara – mycket tack vare din fantastiska inspiration! ??? Håller tummarna, lots of love!

 101. Jessica

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna eltandborste på grund av att jag älskar eltandborstar! Tycker det är oerhört tråkigt att borsta med en vanlig tandborste. Vilket också är mitt tips för att förenkla tandborstning, införskaffa en eltandborste! blir genast roligare! Dessutom kommer denna tävling rätt i tiden då jag skulle behöva byta ut min, men som student unnar man sig inte nya saker för ofta!
  Kram och God Jul!

 102. Matilda

  ”Små gaddarna ska vårdas ömt & gärna glimma när jag le. Kanske blir det som jag drömt – med eltandborste i Rosé.”
  Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att introducera det tidigt för barnen, så att hela proceduren blir så enkel och smidig som möjligt när de väl börjar få tänder ? Att sjunga en sång samtidigt som ditt barn borstar är också ett bra knep, När låten är slut så är tänderna färdigborstade ⭐️ Önskar dig en mysig jul ♥️

 103. Therese

  Jag skulle vilja vinna denna tandborste till min mamma som har haft stora problem med sina tänder de senaste åren. Tandlossning, lagningar och många tandläkarbesök har det blivit så en sån här lyxig tandborste skulle bli en perfekt julklapp till henne.❤️?
  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att lyssna på en podd eller musik under tiden, då blir det oftast mer än 2 minuters tandborstning.?

 104. Cajsa

  Hade jag vunnit så hade jag gett den i julklapp till pappa som behöver en ny efter haft samma ett X antal år nu, börjar allt bli sliten och tycker han förtjänar en ny nu 🙂 mitt bästa tips är att lyssna på musik när jag borstar tänderna, går alltid snabbare då!

 105. Josefine Lindskog

  Hej Paula!!
  Jag hade så gärna velat vinna denna då jag är väldigt slarvig på att borsta tänderna. Men denna hade tvingat mig att göra det ordentligt. Åtminstone hade jag fått dåligt samvete om jag slutar innan tiden är ute och inte borstar på alla zoner. Som nybliven förälder kan man inte alltid köpa det man vill så jag hade blivit såååå glad.

  Tips för att inte missa borstningen är att göra det innan man blir för trött På kvällen och varför inte göra några squats samtidigt. Två flugor i en smäll.

  Kram

 106. Frida

  Motivering:
  Tänk om jag vann en sån fantastisk sak;
  Tandborste i roséguld, helt i min smak!
  Jag som ofta är på spring och språng
  Skulle behöva en tandborste med reseladdare på en gång
  Snart ska jag en tandställning sätta in
  Trots det skulle Oral-B sätta ett leende på munnen min
  Utan pengar är jag tyvärr en fattig student
  Så denna tandborste vore en fantastisk present
  Inga fler hål vill jag i min mun finna
  Därför ber jag att denna tandborste vinna

  Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att göra det till en rolig händelse – istället för att lägga pengarna på tandläkarbesök för karies eller tandsten kan man göra något roligt som en resa.

 107. Rebecca

  Jag skulle vilja vinna då jag har fått en hel del inflammationer i tandköttet pga stress på jobb och sedan bli uppsagd. Skulle vara perfekt att ha en tandborste som hjälper mig med hur jag på bästa sätt sköter munnen.
  Mitt bästa tips är att borsta tänderna till musik och dansa!

 108. Isabel

  Jag skulle vilja vinna eftersom att det är dags för mig stt byta upp mig in eltandborstsväg, köpte oral b:s billigaste variant för att testa på för att sedan byta upp mig. Nu 1.5 år senare har jag fortfarande inte tagit tag i saken. Perfekta läget mu alltså. Mitt bästa tips för stt underlätta borstningen är att samtidigt titta på min favoritserie, med timern hos oral b är det lätt att kolla på serien samtodigt som jag inte borstar för kort tid, och att fastna framför en serie medbtsmdborsten i munnen kan ju inte vara negativt

 109. Trine

  Hej Paula och Oral B. Jag skulle bli så GLAD om jag vann denna eltandborsten från OralB då det ligger längst upp på min önskelista, men den har tyvärr hamnat långt ner på min ”unna mig lista”. Är väldigt noggrann med mina tänder och har verkligen saknat en riktigt bra tandborste – så det skulle verkligen gjort underverk i vardagen och för tänderna. God jul ???✨

 110. Sanna

  Men vilken dröm tandborste!! En sån skulle nog vara mitt bästa tips att förenkla tandborstningen. Men mitt bästa tips utan denna tandborste är att lyssna på något när man borstar tänderna, till exempel ljudböcker eller musik, men ljudbok är min favorit! Då kan boken eller musiken hänga med till sängen och man kan varva ner. Kram Sanna!

 111. Lovisa

  Jag har önskat mig en eltandborste i present och julklapp i typ 10 år.. alla tycker att det är en tråkig julklapp och ge, så har aldrig fått en 🙁 och har tyvärr inte de pengarna att lägga på en tandborste..

  Så jag är jättegärna med och tävlar! 😀

 112. Kim

  Om jag vann skulle jag ge den till min syster som alltid haft problem med sina tänder och blivit mobbad för det. Med denna hoppas jag muntra upp henne till att ta hand om dom ???

 113. Julia A

  Jag vill gärna vinna denna eltandborste för jag är fortfarande den gillar att borsta med vanlig tandborste men behöver motivation till att byta ? Det är ju uppenbarligen bättre! Så denna tävling passar mig väldigt bra ?? Mitt bästa tips att underlätta är att göra det innan man blir trött dvs direkt efter middagen eller i den stilen. Så kan man somna gott på soffan sen och sedan lägga sig i sängen utan att behöva masa sig till badrummet ?

 114. Heidi

  Som yngre hade jag problem med tänderna och gick igenom en traumatisk operation där ett antal tänder var tvungna att opereras bort. Jag vågade knappt öppna munnen för att jag hade komplex för mina tänder under den tiden. Nu i vuxen ålder har jag fått hyfsad ordning på tänderna och ser mina ”skavanker” som en del av mig och inte som ett hinder. Det blir ju mycket roligare att ta hand om sina tänder när man har bra produkter som underlättar 🙂

 115. Tova

  Jag älskar att borsta tänderna men gör det gärna för länge och medans jag gör massor av andra grejor, så det tar oftast väldigt lång tid? hoppas med denna att jag kan hålla tiden på 2 minuter så jag inte borstar bort all emalj på tänderna.

 116. Linda

  Åhhhhh vad fin den är alltså ?Jag är så avis på min man när han borstat med sin eltandborste, vill ju också ? men har liksom aldrig prioriterat att köpa någon även om jag tänkt på det väldigt många gånger! Nu är jag mammaledig,, och inget jag har råd med just nu. Så hade varit guldvärt och få vinna denna fiiina!! Mitt bästa knep är att borsta tillsm med din partner, blir ju så mycket roligare ?

 117. Anja Malouchos

  Hej!

  Det var längesen man var på koll
  Kanske har man några troll?

  Men med denna blir det lätt
  Att hålla dom borta på ett sätt

  Hoppas att jag med rim få vinna detta
  Underbara tansborstset med detta lätta
  Rim

  🙂

 118. Sandra

  Har nu varit rökfri i 6 månader, har lovat mig sjölv att spara till blekning av tänderna, men med denna tandborste så skulle jag få en bättre munhälsa mot när jag använder en vanlig tandborste, har alltid önskat mig en eltandborste sen jag vad liten i julklapp men så har de ej blivit, vore verkligen superkul om man fick chansen att vinna en riktig tandborste för en gångs skull! / Sandra 24 år

 119. Paulina

  Jag har haft tandställning i två år och känner att jag skulle vilja skämma bort mina tänder med denna tandborsten, en riktig boost. Mitt bästa knep är att påminnas om den underbara känslan NÄR tänder är borstade, den känslan! Den är fin på riktigt.

  Kram

 120. Ofelia L

  Jag skulle vilja vinna då jag i nuläget delar tandborste med min sambo som snusar. Dessutom student som inte har inkomst att undanlägga på en lyxig eltandborste. Mitt bästa tips är att göra egen tandkräm (finns många recept online) då det blir roligare att använda något man lagt ner tid på 🙂

 121. Camilla

  Skulle älska att få en sån. Haft problem med tänderna och tandköttet efter en allergisk reaktion av en piercing. Läppen svullna så mkt att min far fick använda en kniptång till att ta bort den ?? Mer än tio år sedan nu. Men inte hittat något som hjälper. Haft ögonen på en sån där tandborste , men har aldrig haft råd. Så det skulle va en dröm att få en. Har inga direkta tips på att förenkla, kanske bara att det blir enklare att pussas om man borstar tänderna först 😉

 122. Julia

  Jag skulle vilja vinna denna tandborsten då jag alltid velat ha en eltandborste och så kan jag skämma bort mig själv lite nu mitt i plugget när det har varit så mycket under en så kort period. Vara fräsh i munnen vill man alltid och med den där blir de mycket bättre och kansle slipper stå med mina tuggumin hela tiden.
  Mitt bästa tips till att få tandborstningen roligare är att sätta på sin favoritlåt och ha den i 2 månader och borsta tänderna medans man dansar till låten, då går tiden fort! 🙂

 123. Emmy R

  Hej Paula!
  Jag fick förra året dra ut en tand som blivit skadad efter att jag låg nersövd länge i tonåren. (Slangar som låg och tryckte på tänderna) i början på 2018 fick jag insatt en ny tand med hjälp av skruv och mina tandläkare säger att jag misslyckas med rengöringen utav den och att det kan ge hemska infektioner. Dom rekommenderar mig att köpa en eltandborste för att kunna maximera rengöringen. Hade ju varit fantastiskt att få vinna denna för min munhälsas skull!

 124. Caysa

  Denna tandborsten skulle vara en perfekt julklapp till min sambo som ständigt har problem med fläckar på tänderna även fast han borstar tänderna varje dag. Varje gång han besöker tandläkaren får de göra rent och ställa den eviga frågan om hur han borstar.
  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen för mig själv vid en stressig morgon är multitasking! Borsta tänderna samtidigt som du borstar håret eller till och med tar en dusch! Förenklar vardagen ?

 125. Joanna

  Precis som dig så prioriterar jag barnens tänder mer än mina egna. Med en son med emaljstörningar så har det bara lixom… blivit så, av bara farten. Därför skulle jag bli superglad om det nu var min tur att få en eltandborste, som så fint kan matcha frost & starwars eltandborstarna badrummet.

 126. Tuba

  Jag skulle vilja vinna den för att ge min syster i julklapp för hon försökte sno min haha ??..Hon tycker det kostar lite mycket, 2 barns mamma ensamstående.

 127. Jessica

  Hej Paula,

  Tack för en grym och inspirerande blogg!

  Hade varit så roligt att få vinna. Har spenderat många gånger i mitt liv hos tandläkaren och haft tandställning. När jag tog ut tandställningen hade jag ett helt nytt leende vilket gjorde att jag fokuserade mer på att hålla dem fina. Jag har en gammal eltandborste i dagsläget men varvar ibland med vanlig tandborste. Mitt bästa tips är att använda plackers och med dem runda tänderna så att du når ut i kanterna på tänderna också. Och glöm inte munskölj! 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Jessica

 128. Alexandra

  Jag skulle vilja vinna denna tandborste eftersom att jag kollat på eltandborste att köpa länge nu men de vart för dyrt. Och denna är så fiiin! Mina tänder skulle må tusen ggr bättre än mina sletna tandborstar jag köper en gång om året ? Ett tips är att lyssna på musik eller en podd under tiden man borstar tänderna det blir liite roligare då ?

 129. Emma

  Har haft blåsor i munnen i mer än en vecka och det är hemskt att borsta tänderna nu! Längtar tills smärtan är borta så tandborstningen blir en trevlig stund igen och då skulle det vara extra roligt med en ny, fin och bra tandborste! På morgonen är man ofta stressad och ska iväg men mitt tips är att försöka ta det lugnt och avsätta ordentligt med tid för tandborstningen, det är ju lika viktigt att borsta tänderna som det är att äta frukost!

 130. Edit

  Jag skulle vilja ge den till min man som alltid slarvar med tandborstningen. Mitt bästa knepbär faktiskt att använda eltandbordste som ger signal med 30 sekunders mellanrum och en annorlunda signal efter 2 minuter. Då vet man att man har borstat tillräckligt länge och bra överallt.

 131. E

  Jag skulle vilja ge den till min man som alltid slarvar med tandborstningen. Mitt bästa knepbär faktiskt att använda eltandbordste som ger signal med 30 sekunders mellanrum och en annorlunda signal efter 2 minuter. Då vet man att man har borstat tillräckligt länge och bra överallt.

 132. Alexandra

  Varje morgon och kväll sen min son var liten och började borsta tänderna (han är idag 6 år) så sjunger vi ”här kommer Pippi Långstrump” i 2 minuter. Han älskar melodin men denna mamman börjar bli lite trött på sången ? Men det är den han vill höra och det har alltid gått lätt att borsta tänderna. Jag hade dock gärna vunnit denna till mig själv då man som mamma är dålig på att unna sig själv något ?

 133. Emelie Carlbring

  Den här vill jag vinna av två anledningar. Dels för att inspirera min treåring till att borsta sina tänder. Går snart under av tjat två gånger VARJE dag. Hon gillar allt som blänker och glittrar så den här hade hon nog älskat att titta på när jag borstar. Den andra anledningen är att min egen eltandborste börjat bli till åren kommen. Tror jag fick den 2012?! Jag hade gärna investerat i en ny med känns som att overaller, stövlar, luciakläder och allt annat går före hela tiden 🙂

 134. Angelica

  Jag arbetar som lärare på mellanstadiet. Jag arbetar ständigt nära eleverna och då är det viktigt med god munhygien. Jag tror att denna tandborste kan hjälpa mig att få den bästa munhygienen på mellanstadiet och slipper oroa mig för att eleverna tycker att jag har dålig andedräkt m.m.
  För vem vill bli ihågkommen som läraren med den dåliga andedräkten? 😉

 135. Malle

  Precis som du säger är man dålig på att sätta sig själv främst. Jag byter ut barnens tandborstar ofta samt noga med att de sköljer med flour för barn. Önskar mig en eltandborste 🙂

 136. Martina

  Älskar rosé! ? är lika dan, supernoga med barnen men inte så noga med mig själv. Mitt bästa tips är att borsta innan man slår sig ner vid tvn för kvällen så man inte är för trött när man ska borsta. För att man trött blir det garanterat en slarvborstning.. ??☺️

 137. Emmelie

  Jag vill vinna en tandborste att ge bort till min kille. Han har en otrevlig vana att sen vi blev sambos (1 månad) sen att använda min tandborste i smyg, vilket jag tycker är så äckligt. Han hävdar att det är samma baciller som när vi kysser varandra 🙂

 138. Hanna

  Jag har köpt två eltandborste till barnen i julklapp men är tyvärr för snål för att köpa en till mig själv. Skulle bli så glad om jag vann denna tävling så kan jag borsta tillsammans med barnen 🙂

 139. Julia

  ?Mitt bästa tips när det gäller barn och tandborstning är att berätta roliga och spännande historier om alla tandtroll och grodor som springer runt bland tänderna. Historien avancerar mer och mer och ju äldre barnet blir så byggs det upp karaktärer med alla dessa troll och grodor ?

  Jag själv är en manisk tandborstare som alltid borstar på morgonen, lunchrasten, direkt efter jobbet och på kvällen, och sambons 4åriga dotter börjar så smått ta efter det här beteendet ?

 140. Julia

  Mitt bästa tips när det gäller barn och tandborstning är att berätta roliga och spännande historier om alla tandtroll och grodor som springer runt bland tänderna. Historien avancerar mer och mer och ju äldre barnet blir så byggs det upp karaktärer med alla dessa troll och grodor ?

  Jag själv är en manisk tandborstare som alltid borstar på morgonen, lunchrasten, direkt efter jobbet och på kvällen, och sambons 4åriga dotter börjar så smått ta efter det här beteendet ?

 141. Mathilda

  Jag har alltid velat ha en eltandborste men blir aldrig av att jag köper en. När jag väl står där och ska köpa ny tandborste kör jag alltid på samma som jag alltid ha. Tänderna ska man ju ha hela livet så man borde ta hand om dom mer.

  För att förenkla tandborstningen som kan vara rätt tråkig brukar jag göra det i sista reklamen i ett tvprogram samtidigt som jag plocka fram barnens kläder inför morgondagen. Med en eltandborste tror jag att detta kan bli en roligare upplevelse samtidigt som tänderna blir fina.

 142. Bojana Djenadija

  Hej
  Jag har faktist aldrig ägt en eltandborste, har nu funderat ett tag på att köpa då min tandläkare påpekade att det skulle vara bra för mina tänder. Men tycker att det är så dyrt, hade därför velat vinna denna tandborsten, hade varit underbart.

 143. Frida

  Hej Paula! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna. Jag har ett enormt stort komplex över mina gräsliga tänder då jag tyvärr tackade NEJ till tandställning när jag var 12 år, och det får jag leva med idag.. tyvärr kostar det ca 40.000 kr för mig (varit på konsultation) för att få tandställning i vuxen ålder. Jag har inte råd nu när jag är student. Jag hatar verkligen att le och skratta bland folk. Finns inte en bild på mig där jag visar tänderna. Men kanske kan denna tandborste hjälpa mig en bit på traven mot ett bättre leende! 🙂

  1. Frida

   Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att ta sig tiden att göra det ordentligt. Vi kommer trots allt leva med våra tänder länge och därför behöver vi ta hand om de på bästa sätt! 🙂 Det finns inga genvägar till bra munhälsa, däremot behöver man prioritera detta.

 144. Emma

  Då jag är inne på sista året med fri tandvård och gått igenom vad en försäkring skulle kosta mig så vill jag med hjälp av denna gör snygga och smarta eltandborste behålla mitt låga belopp.

 145. Emmy J

  Jag borstar tänderna flera gånger per dag, varje gång jag ska gå nånstans så är det ett måste för mig. Det kanske beror på att jag bara har en sån där vanlig enkel plasttandborste som inte riktigt kommer åt överallt. Det är ju så tråkigt med att borsta tänderna. En sån här fin tandborste skulle ju underlätta vardagen för mig av den enkla anledningen att mitt tvångsbeteende med tandborstningen varje gång jag ska ut kanske släpper och det skulle jag ju spara en massa tid på! Men mitt bästa tips är att låta tandborstningen ingå i dagliga rutiner. Som för mig, varje kväll rengör jag ansiktet och borstar tänderna precis innan jag går och lägger mig. Då blir det liksom att det går på rutin. Tänk vilken rolig rutin att se fram emot med en sån snygg och smidig tandborste!??

 146. Elin

  Åh denna tandborsten är så himla fin! Har gått och kollat på den länge men inte känt att jag har råd att lägga pengar på den.. (livet som student). Lyckan att vinna denna hade varit den bästa julklappen!

  Bästa tandtipset jag skulle vilja ge är kanske inte något särskilt men jag skulle säga att rutin är viktigt ibland, speciellt när det gäller våra tänder! Därför säger jag att vara noga med att borsta tänderna morgon och kväll samt att använda tandtråd och munskölj, till exempel flux! För finns det något finare än ett vitt och fräscht leende?

 147. Caroline

  Generellt så tycker jag att borsta tänderna är rätt så tråkigt. Det beror nog till stor del på att det aldrig känts särskilt lyxigt med en plasttandborste med spretiga strån som man rör runt bland tänderna med i två minuter, två gånger per dag. Jag tror att med en sådan fräsig eltandborste från Oral-B så skulle tandborstningen kännas betydligt lyxigare och faktiskt vara något som man skulle vilja unna sig varje dag. Ingen skulle därför bli gladare än jag om jag fick en i julklapp! Det skulle höja min motivation från noll till hundra och att borsta tänderna skulle bli så mycket roligare! ⭐?
  Mitt bästa knep för att göra tandborstningen enklare är att slå på sin favoritlåt och dansa loss framför badrumsspegeln samtidigt!

 148. Lotta Pettersson Blom

  Jag tycker jag ska vinna denna eltandborste för jag vill kunna ge alla jag möter ett fräscht leende. Ett leende kan betyda allt en mörk december dag.
  Mitt bästa tandborstar-tips är att räkna till 10 på varje tand

 149. Jessica

  Jag skulle älska att vinna denna för att jag fått till mig att jag är på väg att få hål, så jag är extra noggran med min tandborstning men denna snygga eltandborste skulle göra det extra kul att hålla rent och fint i munnen (plus att den är sjukt snygg att ha ståendes framme, vem älskar inte det?)

 150. Caroline

  Generellt så tycker jag att borsta tänderna är rätt så tråkigt. Det beror nog till stor del på att det aldrig känts särskilt lyxigt med en plasttandborste med spretiga strån som man rör runt bland tänderna med i två minuter, två gånger per dag. Jag tror att med en sådan fräsig eltandborste från Oral-B så skulle tandborstningen kännas betydligt lyxigare och faktiskt vara något som man skulle vilja unna sig varje dag. Ingen skulle därför bli gladare än jag om jag fick en i julklapp! Det skulle höja min motivation från noll till hundra och att borta tänderna skulle bli så mycket roligare! ⭐?

 151. Julia

  Att borsta tänderna kan ju vara bland det tråkigaste som finns, men skulle jag vinna denna så skulle det nog inte kännas lika segt som att plocka fram sin vanliga enkla tandborste.
  Inte nog med att tandborstningen skulle kännas lättare så är den ju snygg också, får gärna stå framme i badrummet!
  Hoppas på tur!

 152. Nikita

  Åh skulle vara lyx att vinna en denna grymma tandborste. Hela graviditeten med min dotter hade jag hyperemesis (kräktes och mådde illa i 9 månader) detta tog verkligen mina tänder stryk av och jag jag kämpat sedan dess att mina tänder skall må bra igen och att vinna denna skulle vara toppen!!!
  Tack för en grym blogg ❤️

 153. Malin

  Alltså DRÖM att vinna en grym eltandborste som dessutom är snygg! Har blivit tillsagd i flera år av tandläkare att köpa en, men får liksom inte ihop ekonomin till det – när jag väl har pengar över så lägger jag dessvärre inte det på en eltandborste, hehe! 😉

  Mitt tips är att lyssna på en låt som är bra längd för tandborstningen, en tandborstlåt helt enkelt! Kanske något mysigt / peppigt / vad man nu är sugen på, en för morgon och en för kvällen. Börja borsta när låten börjar och sluta när den är slut – Perfekt start och avslut på dagen!

 154. Sofie

  Hej!

  Oj, vilken fin tandborste!

  Jag skulle vilja vinna denna och ge i julklapp till min sambo som har svårt för att ta sig i kragen och borsta tänderna morgon och kväll för det är så ”jobbigt”. Med denna kommer tandborstningen med största sannolikhet bli enklare för honom och jag blir lyckligare som slipper påminna (tjata) varje dag!

  Mitt bästa tips är att borsta tänderna mitt i en serie/film man gillar. Springa och hämta tandborsten i pausen och sätta sig i soffan igen, det blir betydligt mycket roligare då.

  Kram

 155. Malin

  Alltså DRÖM att vinna en grym eltandborste som dessutom är snygg! Har blivit tillsagd i flera år av tandläkare att köpa en, men får liksom inte ihop ekonomin till det – när jag väl har pengar över så lägger jag dessvärre inte det på en eltandborste, hehe! 😉

  Mitt tips är att lyssna på en låt som är bra längd för tandborstningen, en tandborstlåt helt enkelt! Kanske något mysigt / peppigt / vad man nu är sugen på, en för morgon och en för kvällen. Börja borsta när låten börjar och sluta när den är slut – Perfekt start och avslut på dagen!

 156. Filippa

  Min pappa önskar sig en eltandborste i julklapp. Hade varit guld värt att vinna denna och få ge till honom! Jag har själv en eltandborste som vibrerar när det har gått två minuter, så det blir också mitt bästa tips för att borsta tänderna tillräckligt länge, men en vanlig tandborste slarvar jag lätt med tiden!

 157. Erika Andersson

  Hade varit fantastiskt att vinna denna! Hade underlättat tandborstningen för mina gropiga tänder ?? håller tummarna för att vinna denna tjusiga och smidiga eltandborste ???

 158. Johanna

  Hej.
  En eltandborste är ju lyx. Man håller på ett ställe sen sakta för man den framåt. Hur bra som helst. Hade velat testa denna då min senaste eltandborste gick i sönder efter att en av katterna tyckte de va kul att putta ner den på golvet ett antal gånger. Håller tummarna!

 159. Jeanette

  Äter väldigt mycket mediciner som påverkar min munhälsa, samt att jag inte kan andas genom nästan, skapar väldiga problem med mina tänder , med denna skulle det kanske kunna bli lite skillnad ! Rosé guld är finaste färgen som någon någonsin skapat ?

 160. Edwin Lindqvist

  För mig har tandborstningen alltid varit super viktigt och alltid suttit som rutin morgon och kväll. Ibland har jag tom borstat efter lunch!

  Det som gör borstningen lite rolig är ju förstås att ha en fin,snygg och fräsch tandborste. Därmed hade det varit en dröm att få vinna denna tandborste till mig själv i julklapp/inflyttnings present, då jag just fått en lägenhet 🙂 hoppas på det bästa nu! Kram

 161. Stefanie

  Jag förtjänar nog inte att vinna mer än någon annan men skulle vara super kul att få byta ut den gamla vanliga tandborsten mot en ny modern eltandborste som är mycket bättre för tänderna 🙂
  Mitt bästa tips är att borsta med musik! HAPPY är min rekommendation 1,5 min uppe 1,5 min nere 🙂

 162. Sandra

  Åh denna skulle jag verkligen vilja ge till min älskade sambo. Han har precis slutat snusa så det skulle passa perfekt med en sån här så hans mun äntligen blir ren och fräsch igen haha!

 163. Lovisa

  Alltså, detta är idag ett av mina största ångest-moment! Jag borstar såklart tänderna morgon och kväll men sedan jag fick barn känner jag på mig att kvaliten på borstningen minskat! Ett kvitto på detta är att jag fått hål i tänderna vilket jag ALDRIG fått förut!
  Jag tror att en sådan snygg och Smart tandborste är Precis vad som kan hjälpa mig att säkerställa att jag borstar korrekt, tillräckligt länge OCH att borstningen blir kul igen! Tänk vad smart funktion att en app hjälper mig med detta under småbarnsåren, kanske jag och mina barn kan borsta och ha kul tillsammans?! ❤️
  Min högsta önskan är att en sådan produkt som denna läckra tandborste kan få flytta hem hos mig och rädda min munhälsa, iaf en Bra bit på vägen!! ???

 164. Jessica

  Wow precis vad jag önskar mig! ? Är 23 år och tänkte unna mig nått fint till mig själv i jul, istället blev det en svindyr tandläkarräkning för mig igår.. Haha… ?? Krångel med visdomständerna så en sån tandborste vore drömmen för mina tänder! Mitt tips för roligare tandborstning är att starta en svinbra låt och lyssna på samtidigt, och vips har man borstat redan i 3.5minuter??

 165. madelene

  Mitt tips att förenkla tandborstningen är att göra det ihop med barnen, vi startar samtidigt och vi avslutar samtidigt. Vissa dagar vill sonen göra tandborstedansen vilket betyder att plattan ska med in i badrummet och på på åker babblarna 🙂 Jag förtjänar denna tandborsten då jag precis fyllt 30 samt att den hade passat så bra i vårat nya hus som vi snart flyttar in i

 166. madelene

  Mitt tips att förenkla tandborstningen är att göra det ihop med barnen, vi startar samtidigt och vi avslutar samtidigt. Vissa dagar vill sonen göra tandborstedansen vilket betyder att plattan ska med in i badrummet och på på åker babblarna 🙂

 167. Hannah

  Jag har sedan jag var liten haft oerhörda problem med mina tänder. Har extremt svårt att komma åt och det är väldigt trångt mellan mina tänder. Min emalj är oerhört dålig vilket gör att tänderna får fortare hål och tandsten kommer. Jag bor i princip hos tandläkaren pga detta. Jag försöker verkligen göra allt för att mina tänder ska må bättre. Men det är en ständig kamp kan jag säga. Denna tandborste skulle underlätta oerhört mycket för mig då jag skulle få hjälp att komma åt överallt Och en av dem bästa sakerna – den säger från när jag trycker för hårt!!! Använder jag en vanlig tanbordste är den ”död” efter 1 vecka då jag trycker för hårt. Sen skulle det vara guld att få vägledning hur länge och var jag ska borsta då jag missar lätt. Mina tänder behöver denna räddningen med denna grymma eltandborste då jag bara är 27 år gammal och räddar jag dem inte nu nu har jag kanske inte några tänder när jag blir gammal. Dessutom är det ju ett stort plus att den är i guld och rose. Det gör ju att man vill använda den hela tiden! ✨

  Mitt bästa tandborst tipps är:
  Ställ alarm på telefonen som påminner att du ska borsta tänderna. Sätt dig sedan framför din bästa serie eller sätt på den på telefonen inne i badrummet. Minuterna kommer då flyga förbi! Perfekt för att inte slarva på tandborstningen. Både en påminnelse med alarmet och sedan att göra något man tycker om under tiden, för det är verkligen inte kul att borsta tänderna.

 168. Angela Strömbeck

  Svepte upp för att en ny eltandborste är EXAKT det jag behöver!! Min sambo tappade bort vår motor och jag märker STOR skillnad från att ha borstat med en vanlig tandborste bara 2 veckor. Måste verkligen ha en ny och huuur snygg var inte denna??? Dröm.
  Mitt absolut BÄSTA tips är att borsta tänderna samtidigt som man duschar. Så mysigt och kravlöst.
  (Kan känna en stress och att två minuter tar sååå lång tid när man står framför spegeln) men i duschen går det fort! Sen kan man ju alltid använda den som en mikrofon när man är klar?

 169. Amanda

  Perfekt present till min man! Han glömde sin eltandborste när vi bodde på hotell sist, och därför delar vi nu på min, vilket är lite jobbigt när han borstar så batteriet tar slut och inte sätter den på laddning ??‍♀️?
  Men också för att han borstar så jäkla hårt!! Alla strån på borsten spretar åt alla håll efter en veckas användning ? går med andra ord åt ganska många borsthuvuden i detta hushåll…?
  Så, perfekt julklapp!! ??

  1. Amanda

   Något bästa knep vet jag inte om jag har… har sett hemska tänder och väldigt ovårdade munhålor, så jag antar att jag bara tänker att jag ska hålla mina tänder friska och starka så länge jag bara kan!
   Min eltandborste jag har nu (när den är laddad) vibrerar efter 2 min, på så sätt vet jag att det är färdigt. Och när jag måste borsta för att den är oladdad vänder jag på ett timglas som står i badrumsskåpet 🙂 funkar med min son också! Han tycker det är superkul att borsta tänderna!

 170. Lisa

  Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen är att sätta igång en låt på Spotify, när låten är slut så har man borstat färdigt. Den kommer jag försöka köra med vår dotter när hon är lite äldre. Och varför jag behöver vinna en tandborste från oral-b? Jag jobbar natt och jag kan ju säga att när man kommer hem på morgonen så kan det hända att man skippar de där minuterna det tar att borsta tänderna så man kommer i säng snabbare. Jag behöver ALLT som kan underlätta tandborstningen så jag slutar skippa den.

 171. Victoria Persson

  Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att sätta på en bra låt på mobilen eller högtalarna för att dansa/nynna med när du borstar. Det känns som att tiden går mycket fortare då samt att man faktiskt borstar hela den tiden man bör. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna otroligt snygga tandborste så att jag får känna mig lite extra härlig när jag nu dansar fram i lägenheten under dessa mörka vintermånader. Du är bäst! Kram??

 172. Therese

  Åh! Jag behöver en ny för tydligen blev min gamla min sambos när han flyttade in ? den fick jag i julklapp så nu kanske jag har turen att få en julklapp av dig!

 173. Therese

  Åh! Jag behöver en ny för tydligen blev min gamla min sambos när han flyttade in ? Letat efter en ett tag men kan inte ta mig råd!

 174. Helen

  Jag skulle bli så HIMLA glad om jag vann denna?Jag har haft problem med tänderna i många år och min gamla oral-b måste laddas efter varje tandborstning så den behöver verkligen bytas ut?
  Tycker att du är en sådan fin förebild för både unga tjejer och kvinnor! Hoppas du kommer blogga i många år till?

  1. Helen

   Mitt bästa tips är att borsta mina tänder samtidigt som min åttaåring, annars är det stor risk att jag somnar i soffan med dom oborstade??

 175. Jennifer

  Hej, denna tandborste vill jag gärna ge bort till min mamma i julklapp då hon har haft 4 svåra år med sköra tänder och har lagt alla
  Sina besparingar på att fixa till alla tänderna.
  Hon är en krigare och har jobbat övertid för att kunna fixa till tänderna.
  Mina enklaste knep för att borsta noggrant är att hålla lätt i eltandborsten och dela upp munnen i fyra delar och borsta ca 30 sekunder på varje del och framförallt glöm inte borsta visdomständerna då det oftast är där folk glömmer borsta och bakterier samlas.

 176. Linda

  En eltandborste har länge stått på min inköpslista men har aldrig bockats av och som nybliven mamma är det inget som prioriteras även om tänderna är i behov av lite kärlek! Borstar både för hårt och slarvar med tiden så denna hade varit en perfekt julklapp till mina tänder!

 177. Nermina

  Under perioden jag hade tandställning var jag väldigt noga med att borsta tänderna, eftersom jag trodde att mina tänder skulle ruttna och ramla ut och jag inte gjorde det. Nu när tandställningen är av, och jag inte längre tror på denna teori hade det varit bra att ha en eltandborste som är skonsam mot både tänder och tandkött. Samtidigt är det roligare att borsta tänderna med eltandborste än att stå och gnugga i två minuter.

  Mitt allra bästa knep för att förenkla borstningen är att ha det som en ”ritual”. Jag och min sambo brukar alltid borsta tänderna samtidigt. Och när någon annan tittar på kan man faktiskt inte fuska, och avsluta efter 1,5 min. På detta sätt sporrar vi varandra att borsta, fluxa och tråda tänderna varje kväll.

 178. Johanna

  Hej!
  Jag har själv en eltandborste och ÄLSKAR den. Dock har jag en sambo som snusar och har tandläkarskräck så hans tandhälsa är sisådär. Nu var han tvungen genom jobbet att göra en tandundersökning och insåg att han behöver en bättre tandhygien för att hans tänder och framförallt tandkött ska hålla sig friska. Då vi utifrån ekonomiska skäl inte köper julklappar till varandra i år hade jag älskat att ge honom denna så att han kan få en bättre tandhälsa!
  Mitt bästa tips för tandborstning är att göra något kul eller vettigt under tiden.. kolla på ett snabbt klipp på instagram, vattna blommorna, gå på toa – ja vadsomhelst egentligen som bara kräver en hand! 🙂

 179. Pauline

  Åh va kul det hade vart att vinna en sådan här! Har en tandborste från oral-b nu och jag ÄLSKAR den! Meeen…den är ett par år och börjar bli riktigt dålig och jag måste ladda den efter varje användning så en ny nu hade passat perfekt som en julklapp i år.
  Håller alla tummar och tår 🙂

 180. Nicole carlson

  Hejsan jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva då jag har svårt att formulera mig i ord på grund av mitt handikapp, och på grund av mitt handikapp jag har så kan jag inte jobba mer än 50% så det är inte mycket alls som trillar in på kontot. Så jag kan inte köpa alls mycket kläder till dottern. Får leta mycket begagnat och ärva kläder från vänner/släktingar osv. Så hade varit drömmen att få shoppa fina kläder till dottern o mig själv. Har aldrig vunnit en tävling så hade varit så roligt att få göra det för första gången så man kan shoppa sig något fint till julen ♡♡

  1. Linda

   Hej! Jag vill gärna vinna denna tandborste åt min älskade sambo! Han har kämpat med sin tandläkarskräck och faktiskt äntligen kommit över den. Dock har han en del problem med tandsten, så en riktigt bra eltandborste skulle vara av stor betydelse för honom, och det skulle nog bespara honom en del på tandläkarbesök. Håller verkligen tummarna för att få möjlighet att ge denna i julklapp till min älskande!

   Mitt bästa knep för en förenklad tandborstning:

   Att försöka vinna denna tävling, för eltandborste is is the shit för en förenklad tandborstning! 🙂

 181. Lenita

  Jag skulle vilja vinna då jag har extremt stor tandläkarskräck så jag drar mig alltid för att gå till tandläkaren. Men vill ju såklart vara en bra förebild för min dotter och använda tandborstar som faktiskt fungerar och är BRA för tänderna.

 182. Jenny

  Eltandborste de ekar i min hjärna,
  Varje dag jag tar upp min tro stjärna (gamla tandborste)
  Tandis hon gnäller en gång per år
  Men jag tror jag har gått och blivit snål!
  Mina tänder färtjänar mer än ett hål!!

  Mina bästa knep är att ta med tandtråd före tandborstningen och avsluta med fluorskölj, då blir de sådär extra fräscht i munnen, brukar säga att nu ska jag ha lite mun- SPA ! ?

 183. Jenny ylipää

  Eltandborste de ekar i min hjärna,
  Varje dag jag tar upp min tro stjärna (gamla tandborste)
  Tandis hon gnäller en gång per år
  Men jag tror jag har gått och blivit snål!
  Mina tänder färtjänar mer än ett hål!!

  Mina bästa knep är att ta med tandtråd före tandborstningen och avsluta med fluorskölj, då blir de sådär extra fräscht i munnen, brukar säga att nu ska jag ha lite mun- SPA ! ?

 184. Camilla

  Jag skulle vilja vinna och ge den till min mamma eftersom hon borstar alldeles för hårt. Mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen är att jag slår två flugor i en smäll, jag stretchar kroppen och borstar samtidigt.

 185. Johanna

  Hej!
  Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna tandborste då jag har problem med mina visdomständer som är på väg ut och jag når inte med en vanlig tandborste.. + att jag i våras fick laga mitt första hål och fick skäll av tandläkaren. Min tandläkare rekommenderade därför en eltandborste, men alla bra är så dyra vilket inte funkar för en studentplånbok 🙁 hoppas detta kan bli en julklapp från dig till mig!

 186. Emeliebb

  Min son gillar sin tandläkare och tycker hon är super rolig så behlver bara nämna henne så går de super enkelt ?? är sämst på borsta. Antingen för hårt eller så för snabbt. Skulle behöva något som säger till när det är klar och bra.

 187. Philip

  Hej Paula!
  Himla kul att följa din och Hugo och era barn i allt ni hittar på, jag har följt er i många år!

  Skulle vara kul att vara med och tävla om en ny tandborste då den gamla jag har är sen Jesus gick i kortbyxor och spretar åt alla håll.. 😉
  Ha det bäst!

 188. Ellen

  Hejsvejs mitt i julkaoset!
  Jag skulle verkligen vilja vinna den här eltandborsten för att kunna ge bort till min syster! Hon är en helt fantastisk nybliven mamma som kämpar på där hemma. Lillan tar ju mycket tid och jag vet att tandläkaren skällde på henne vid senaste besöket för att hon slarvat med borstningen. Det här kanske kan vara räddningen! Hon är mammaledig från sina studier så det blir inte mycket pengar in på kontot för henne och familjen. Jag själv studerar också och får inte in heller särskilt mycket på kontot… Så det skulle verkligen vara toppen att få vinna eltandborsten för att kunna ge henne den i julklapp!
  Mitt bästa knep när det kommer till tandborstningen är att ha en tandkräm som du tycker smakar gott och fräscht!
  Tack för världens bästa blogg och ha en fin december!

 189. Fanny

  Men vilken passade grej för mej!
  Gravid och med en ledsjukdom är det tydligen extra viktigt att ta hand om sin mun vilket jag varit väldigt dålig på! Sist jag var hos tandläkaren bad hon mig sluta dricka saft och äta nätter och ost istället, haha vilket byte va? En eltandborste kanske kunde göra att det skulle vara okej att ta ett glas saft ibland trots allt ??

 190. Fanny Hedlund

  Jag har för några år sedan drabbats av utmattningsdepression. Min tandhälsa blev lidande och förra veckan fick jag skäll hos tandläkaren. Jag som aldrig haft ett hål och alltid varit så noga. Nu vill jag ta revansch och ge mina tänder den kärlek dem förtjänar !

 191. Rebecca

  Tandläkaren påpekar varenda gång att jag borstar alldels för hårt, så en tandborste som varnar vore super! Har även riktigt snea tänder nertill, vilket gör det svårt att hålla tänderna kliniskt rent och som i slutändan gör att jag får inflammation/irriterat tandkött. Tror denna eltandborste skulle göra det mycket enklare för mig att hålla mina tänder renare, samt lindra mitt irriterade tandkött då det skulle vara lättare att få rent mellan tänderna. Mina bästa tips är kanske att använda tandtråd innan tandborstningen, samt att avsluta med flux (flourskölj). 🙂

 192. Michaela

  Åhh jag blev eld och lågor över resefodralet ? Jag vill vinna denna för att tandborstningen är otroligt viktig för mig och jag kånkar med mig min eltandborste med laddare överallt!! Om vi sover borta, om vi reser och då ska jag tillägga att vi är 4 personer i familjen och allas eltandborstar med laddare packas ner i fryspåsar och ner i väskorna, vilket min sambo är helt emot ? Han hade hellre packat ner vanliga tandborstar eller köpt nya på plats! Men jag envisas med att ta med eltandborstarna och kommer fortsätta att packa ner dem!

 193. Frida Andersson

  Jag önskar att vinna och tycker att jag är värd att vinna då jag sällan unnar mig själv något liknande då ekonomin inte är på topp när man pluggar. Jag är även gravid och har med det fått problem med tänkderna därför skulle denna tandborste passa perfekt. En grym julklapp till mig själv helt enkelt! Bästa tipsen för att förenkla tandborstningen är att göra det lite roligare, jag brukar lynna på misik eller kolla youtube medans. Ett annat tips är att inte borsta för hårt, det gäller både på tänder och tandkött.

 194. Hanna

  Jag har haft en eltandborste som jag älskade väldigt mycket, ändra fram till en kille jag dejtade använde den, utan att fråga. Det är bland det värsta jag vet, speciellt när han precis hade ätit kebab med mangoraja. Efter det blev jag så äcklad så jag slängde hela tandborsten och har inte riktigt kunnat prioritera att köpa en ny… därför önskar jag vinna denna tävling!

 195. Elsa Hedin

  Jag borstar för hårt och har haft det som vana sedan jag var liten. Tyvärr har det fått gå för långt och mycket av tandköttet är redan bortnött och kan aldrig mer komma tillbaka ?. Trots att jag vet om problemet är det svårt att ändra på eftersom det är en vana som sitter hårt inne och jag själv känner inte av att jag borstar för hårt. Jag skulle nog behöva den där påminnelsesignalen från tandborsten när jag borstar för hårt så därför önskar jag vinna den här tandborsten som en julklapp till mina tänder. Bästa knepet med dottern när hon inte vill borsta tänderna är att hon får kolla sig i spegeln när vi borstar och att vi sjunger en påhittad busig sång om att borsta tänderna samtidigt ?

 196. Tove

  Hej Paula!

  Jag vill verkligen vinna en eltandborste mestadels för att jag aldrig har haft en eltandborste och för att jag tycker att det är världens tråkigaste grej att borsta tänderna. Vill få det överstökat så fort som möjligt vilket resulterar i alldeles för kort tandborstning. Men med hjälp av denna eltandborste från Oral-B får jag hjälp med hur länge borstningen ska ske. Mitt bästa tips när det kommer till tandborstning är att stänga munnen helt samtidigt som tandborsten är kvar i munnen för att på så sätt kunna komma åt de zoner som är längst in i munnen. Det blir då mycket lättare att komma åt om man anser att borsten är för stor. Sen måste jag bara säga att jag älskar färgerna på just denna eltandborste! 😀

 197. Victoria

  Varför jag förtjänar en eltandborste? För att jag läser sista året på min 3 åringa högskoleutbildning och är riktigt less såhär inför jul med 3 tentor (?!?!) på bara några veckor! Vad passar inte bättre än en tandborste så iallafall munnen får glänsa (eftersom humöret inte gör det)… mitt bästa tips för tandborstning är att göra det med en tvn i bakgrunden så man kan roa sig under tiden! Och jag ÄLSKAR och inspireras när du delar med dig av träningstips och din kroppsliga utveckling //från en tjej som också lyfter skrot

 198. Caroline

  Får alltid skäll av tandläkaren att jag borstar får hårt och byter tandborste väldigt ofta, trots att jag själv tycker att jag borstar löst. Så en el tandborste som säger ifrån när det blir för hårt skulle vara super för mina tänder och framförallt tandkött. Mitt bästa tips för att förenkla tandborstningen när det kommer till barn är att ladda ner appen rocka munnen. Spelar en låt på två minuter och berättar hur man ska borsta under tiden. Min 3 åring älskar den och 2 min swishar förbi?

 199. Sofia

  Med mina två äldsta barn har tandborstningen gått utan problem, men vår minsta donna vägrar ofta öppna munnen. Knepet är att sjunga om hennes förisvänner som säger att hon ska öppna munnen. Funkar oftast ?

 200. Josefina

  Åh, en sån här hade passat mig perfekt! Jag har väldigt lätt för att få hål i tänderna och får laga hål i tid och otid och så har det varit sedan jag var liten. Dessutom får jag ofta höra från tandläkaren att jag borstar alldeles för hårt och hur mycket jag än försöker tänka på det så verkar det som att jag trycker för hårt. P.g.a detta så har mitt tandkött krypit högre och högre upp och det kan ju tyvärr inte läka igen så jag skulle verkligen behöva ett hjälpmedel för att få bukt med detta 🙂

 201. Petra

  Så snygg! Detta hade ju helt klart underlättat tandborstningen och kanske till och med gjort den lite roligare. Mitt tips är framförallt att använda eltandborste, är sån skillnad mot vanlig, sen även fasta rutiner så man inte glömmer bort att borsta.
  Lite komiskt att jag och mannen satt i helgen och prata om just vikten av en bra munhygien. Dottern har precis fått sin första tand så vi pratade lite om hur vi ska arbeta för att hon ska få en bättre förståelse för munhygienen som barn än vad vi själva haft. Ska bli roligt att läsa alla tips!

 202. Lovisa Hagve

  Jag har problem med mina visdomständer, ger ofta spänningshuvudvärk men kan även ge tandvärk då jag inte borstat ordentligt där bak. Jag har svårt att nå med en vanlig tandborste då huvudet är för stort. Med en eltandborste är de mindre huvud och lättare att komma åt. Om jag vann den skulle jag ialla fall slippa tandvärken som dyker upp när man som minst vill. Har även lätt att slarva så att någon har koll på min tandborstning hade varit perfekt!

 203. Paulina

  Med mycket tandsten kommer risker, jag har fått förklarat för mig att jag riskerar tandlossning vid äldre ålder. Min största mardröm ? Jag kör med en standard eltandborste, plackers & mellanrumstandborste och flux. Jag har alltid vart noga med mina tänder, men tror verkligen att denna eltandborste skulle kunna hjälpa mig med att inte missa olika partier eller guida mig om jag gör fel.
  Att förenkla tandborstningen för mig är att jag sätter på musik efter humör och kör på!

 204. Emmah

  Har barn som avskyr att borta tänderna och hade vart kul och kunna göra de till en sak att göra tillsammans för att hon ska tycka de är kul. Problemet för mig är att mina visdomständer växer mu vilket gör att jag ofta är svullen när de växer och hat väldigt svårt att nå med en vanlig tandborste och hade vart enklare med en eltandborste.

  Hoppas på vinst. ??

 205. Alma

  Jag har länge drömt om en eltandborste men studentekonomin tycker att det räcker med en vanlig tandborste. Det tycker däremot inte mina tänder! Jag vet att de skulle må ännu bättre av en eltandborste som visar när trycket blir för hårt och som ser till att alla vrår av tänderna blir rengjorda. Mina bästa tips för att förenkla tandborstningen är att göra det medan du gör något annat. Titta på en snutt av serien eller på ett roligt videoklipp. Ofta står du där fem minuter senare med tandborsten fortfarande i munnen och då är chansen högre att man har fått rent tänderna eftersom tiden nästan blir fördubblad när man är helt inne i något annat samtidigt.

 206. Nathalie

  Jag är en sån person som inte kan gå hemifrån utan att borsta tänderna. Jag kan inte heller somna utan att borsta dem, likaså efter en blöt utekväll. Min största önskan är att kunna få tänderna borstade ordentligt då med, och inte bara utanför? det matchande resefodralet skulle passa mig perfekt när jag ska till Filippinerna och gärna vill borsta tänderna under resans gång, perfekt att tandborsten går att ladda under mellanlandningarna också! ?‍♀️

 207. Madelen

  Vore guldvärt att vinna denna då min tonåring slarvar en del med tandborstningen. Hon skulle få denna för att bli mer motiverad!

  För att förenkla tandborstningen för min 3 åringa son som inte gärna borsta tänderna brukar han få borsta mina tänder under tiden som jag borstar hans. Det blir en win win win situation då han får rena tänder, han får träna motorik och jag får någorlunda borstade tänder två extra gånger om dagen ?

 208. Madelen

  För att förenkla tandborstningen för min 3 åringa son som inte gärna borsta tänderna brukar han få borsta mina tänder under tiden som jag borstar hans. Det blir en win win win situation då han får rena tänder, han får träna motorik och jag får någorlunda borstade tänder två extra gånger om dagen ?

 209. Vendela Philipsson

  Min tandläkare har alltid varit på mig att jag måste bli bättre på att borsta tänderna, att jag slarvar för mycket och för ofta. Sen har jag väldigt ojämna tandrader vilket gör det svårt att komma åt ordentligt med en vanlig tanborste. Så därför skulle jag behöva en tandborste som håller stenkoll på mig, just för att jag inte ska slarva och missa en massa! Jag har ju dessvärre ingen bra knep eftersom jag är lite slarvig med borstningen…. Men har på senare tid försökt sätta på en bra låt varje gång och se till att borsta under hela låten, har fungerat ganska bra, men det är ju ingen garanti för att jag inte ska missa vissa delar av munnen..

 210. Johanna

  Hej, hatade tandborstning när jag var liten men efter tandläkaren skrämde mig om hål i tänderna har jag alltid varit supernoga och älskar å borsta tänderna. Mitt tips är att köra några squats medan du borstar du får fina tänder och kroppen mår bra samtidigt ??

 211. Josefine

  Det enklaste sättet att förenkla tandborstningen för mig och mina barn är att göra det tillsammans. Jag och barnen står tillsammans på toaletten och borstar. Vi tränar samtidigt på att räkna (sönerna är 2 och 4) så vi räknar till 60 två gånger. Barnen får då borsta själva för attjag sedan hjälper dem att kika efter tandtroll som har blivit kvar. De får sedan kika om jag missat några och hjälpa mog ta bort dem ?

 212. Ibla

  Hej hopp!

  Skulle jag vinna, vilket jag håller alla tummar och tår att jag gör så skulle jag ge denna fantastiska tandborste till min kille! Hans eltandborste slutade funka för över ett år sen och med två små barn har han (eller jag) inte tagit oss tiden att köpa en ny. Barnen kommer alltid i första hand och vi glömmer liksom bort oss själva. Hans skulle bli så glad och extra glad över att den har ett fodral (då slipper han dela sin tandborste med familjens små vildingar).

  Mitt bästa knep är till att förenkla tandborstningen är att göra något samtidigt som du borstar; packa väskan, välj ut kläder, plocka undan eller varför inte dansa det blir genast mycket roligare!

 213. Caroline

  Var lite sugen på att önska mig denna när jag fyllde år!! Men tänkte att jag sparade det till ett senare tillfälle att köpa själv då jag tänkte att det var en för dyr tandborste att önska sig. Men nu vågar jag önska mig den av dig utan att få dåligt samvete!! Haha! Mitt bästa tips är att få in en rutin, det är det viktigtaste! Man känner sig mycket fräschare i munnen när man borstar morgon och kväll, ibland mitt på dagen efter lunch!

 214. Caroline Arentoft

  Hej Paula jeg er nu halvvägs i min graviditet med nr 2. Har haft hyperemesis sen vecka 6 (20-40 kräkningar pr dag) som nu äntligen börjar att bli färre! Yay! Jag har sista 3-4 månaderna verkligen försökt att ta hand om mina tänder, dvs aldrig börsta direkt efter kräkningerna, och försökt börsta så ofta som det har funkat. Så nu, när jag bara kräks 1-2 gg om dagen – så skal där fan tas hand om tänderna?
  Så skulle verkligen behöva en elektrisk tandbörsta som säger til when/where?
  Mitt bästa tips är väl – börsta aldrig direkt efter kräkning, då gör man det värre för tänderna??

 215. Nina

  Jag skulle vilja vinna då jag tycker den är så jäkla snygg så den hade piffat upp hela mitt trista badrum som egentligen behöver sig en renovering!

 216. Mia

  När mina barn var mindre så hittade jag på en sång som jag sjöng medans jag borstade deras tänder. Idag är den 10 och 12 och klarar borsta själv och ofta hör jag dem nynna på melodin till låten 🙂
  Jag har en Oral-B tandborste idag som tyvärr har många år på nacken och nu håller inte laddningen allas bra längre. Så jag har funderat på att köpa en ny. Att få vinna en sån fin hade varit en dröm för mig och en mardröm för tandtrollen 😉

 217. Jennifer

  Först och främst vill jag tacka dig för att du är en fantastisk insperationskälla på alla plan i livet! ??

  Jag skulle vilka vinna denna tandborste till min älskade mamma. Hon går ofta till tandläkaren och till tandhygienisten. Däremot vill jag vinna denna till henne för att den är snygg och chic, precis som min mamma!
  Jag själv är dålig på att gå till tandläkaren och har ofta prioriterat bort att borsta mina tänder på morgonen för att jag är extremt morgontrött och lägger därför hellre tiden på att sova ? trots det har jag nu insett att tänderna är väldigt viktigt och har en kryssnings på dörren innan jag går hemifrån varje dag. Som en påminnelse ? funkar galant!

  Kram

 218. Linnéa

  När jag var 10år sålde jag jultidningar och samlade då ihop tillräckligt mycket pengar för att ha råd att köpa min första eltandborste! Nu är tandborsten över 10 år och börjar ha gjort sitt, då den knappt går att ladda och borstmunstycket inte vill sitta kvar.. som student är inte en tandborste prio ett att lägga pengar på så håller tummarna att jag kan få byta ut min gamla pärla mot en ny ? ännu mer passande då december är månaden jag fyller år ?

 219. Camilla

  Jag skulle bli så glad att vinna denna tandborste eftersom jag har dåliga tänder med minst ett hål vid varje tandläkarbesök, trots att jag inte äter mycket socker. Haft problem med karies sedan jag var liten och min tandläkare har rekommenderat mig ATG köpa en eltandborste eftersom det skulle kunna hjälpa mig. De kostar så mycket och prioriterar aldrig att köpa en eftersom det finns så mycket annat dit pengarna ska gå, till barnen osv. Är väldigt dålig på att prioritera mig själv efter att barnen kom.

 220. Agnes

  Åh vad jag hade velat vinna den här fina tandborsten till min mamma! Hon har inte varit hos tandläkaren på säkert 15 år och unnar sig aldrig något fint, den här hade passat henne så bra!
  Mitt allra bästa knep för att förenkla borstandet är att ha fasta rutiner och klocka det så gör man det också lite roligare ✨?

 221. Camilla

  Mina tänder tog stryk när ja va gravid med mitt andra barn (av alla kräkor) som nu är 5 månader. Så är därför extra noga med min munhygien och tandborstning nu. Så den här skullr verkligen hjälpa mig och mina tänder nå enormt???

 222. Anna Olsson

  Åh vilken härlig julklapp! Nyss opererat bort min ena visdomstand som vuxit mot tanden bredvid… Jag väntar just nu på att få rotfylla den tanden i februari… Så min mun kan behöva lite extra kärlek nu! Vad vore bättre än en lyxig eltandborste då! ?
  Mitt bästa tips för att få barnen att borsta tänderna är att jag sjunger låtar för dom medans de borstar. De får inte sluta borsta förrän låten är slut! ? Tack för en bra blogg! Alltid lika rolig läsning och många bra tips! Kram kram

 223. Frida Bägerfeldt

  Jag anser att tänder är en av de viktigaste delarna på kroppen. Jag älskar att le och skratta så att mina tänder syns, vilket gör att det är extra viktigt att mina tänder ser fräscha ut. Jag studerar till lågstadielärare och möter ofta barn, för mig är det därför viktigt att alltid se glad ut och bemöta eleverna med ett stort leende på läpparna och fräscha tänder. Som student har man heller inte alltid råd med en tandborste för ca 1500kr så därför ska just jag vinna:)

  Jag är en tävlingsmänniska, så mitt bästa tips är att sätta klocka på två minuter, det blir lite som en tävling att man måste borsta i två minuter, annars förlorar jag.

 224. Anna Olsson

  Åh vilken härlig julklapp! Nyss opererat bort min ena visdomstand som vuxit mot tanden bredvid… Jag väntar just nu på att få rotfylla den tanden i februari… Så min mun kan behöva lite extra kärlek nu! Vad vore bättre än en lyxig eltandborste då! ?
  Tack för en bra blogg! Alltid lika rolig läsning och många bra tips! Kram kram

 225. Nathalie

  Åh, den tandborsten hade varit perfekt och ge min dotter i julklapp. Hon borstar alldeles för hårt och tandköttet har blivit känsligare och lätt för att blöda. Den här tror jag att hon hade gillat, även jag som mamma blir glad och framförallt hennes tänder och tandkött! Nu håller vi tummarna ✊?

 226. Cristina

  Hej Paula ! Jag skulle verkligen vilja vinna denna då jag har ett problem som tonåring valdra jag att dricka mycket läsk men mest av allt Redbull jag drack under min gymnasietid två st varje dag i tre år de va min drog. I dag sol vuxen förstår jag min mamma vad hon menade. Jag är 24 år gammal i dag och har en jätte tunn emalj att kunna njuta av en god glass finns inte de gör ont och slutar med att allt smälter på grund av alla mina pauser från glassen . När ja går ut och andas in den kalla luften ilar de även då. Idag när jag går till tandläkaren går ja därifrån med ångest. Ja får höra att mina tänder kan va på väg att ramla av alla och att de då får bli låtsass tänder usch blir så ledsen av att tänka den tanken men de är mitt egna fel. På kvällarna kunde ja slarva me bortsningen men jag fått höra att jag behöver en el tandborste. Att få vinna denna fina hade hjälpt mig så mycket itne nog med att den är fin så kommer de va roligare att borsta helt enkelt.

 227. Sofie

  Hej!
  Skulle jätte gärna vinna och ge den till min bästis. Hon har precis köpt en lägenhet och jag tror att hon inte ska ”treat herself” just nu. Men jag kan göra det eller hur! 🙂

 228. Anna

  Hej!

  Det bästa jag vet är att borsta tänderna. Kan göra det hur länge som helst. Tycker det är en härlig känsla efteråt, man känner sig så ren och fräsch och vill le lite extra. Det vore ju då lite extra kul med en fin tandborste 🙂

  Mitt bästa knep till att göra tandborstningen enklare och roligare är att se det som en stund för avkoppling. Jag drar på något youtube-klipp eller en låt på mobilen och vips har de tre obligatoriska minutrarna gått. Det blir oftast längre än så. Det gör inte tandborstningen till ett jobbigt ”måste”. Jag har inte alltid älskat att borsta tänderna och tyckte det var tråkigt förut. Men när jag började se det som några minuters paus, så blev det hela skönare och lättare. 🙂

  Kram!

 229. Antonia

  Perfekta eltandborsten för mig som länge har sökt den perfekta eltandborste. Jag själv har en vanlig tråkig tandborste men till våra
  son köpte vi en som blinkar blått 1 min för nere och 1min för uppe.

 230. Sofi

  Jag har alltid fått höra från andra att jag har dom perfekta tänderna. Tandraden är så rak, tänderna så vita och bettet så perfekt. Dessvärre finns det ingenting som är perfekt. Även om det på utsidan kan se så perfekt ut så är det insidan som räknas. Och där har jag minst sagt haft problem med hål och tandsten mycket pga användning av fel tandborste.

  Om jag skulle vinna denna tandborste från Oral-B skulle mina tänder få den skötsel som den förtjänar. O känner insidan sig perfekt kan jag utstråla att mina tänder faktiskt är alldeles perfekta för mig ✨?

 231. Sara

  Har alltid haft såna komplex för mina tänder! Vågade som tonåring inte skaffa tandställning av rädsla för att bli retad, men tog till sist förnuftet till fånga och tackade ja som ung vuxen. Har tagit ut den nu och är så stolt över mitt leende! Hade vart underbart att få behålla det fint med denna borste.

 232. Emma

  Ett fräscht leende så här i juletid vore inte helt fel:)
  Förhoppningsvis får mina vita fräscha tänder matcha de snö som förhoppningsvis kommer inom kort. Skulle bli väldigt lycklig om jag vann denna snygga tandborsten. Kommer inte gömma undan den i badrumskåpet de är en sak som är säkert .

 233. Mikaela K

  Detta är ju världens bästa grej. De senaste två gångerna jag ha varit hos tandläkaren så har de klagat på att jag borstar tänderna för hårt så att tanköttet drar sig uppåt. Jag känner ju inte själv att jag borstar tänderna för hårt utan tror att jag gör rätt fortfarande. Detta hade varit en enorm hjälp för mig i min vardag och det hade gjort tandläkaren väldigt glad plus att jag får ett fint smile på köpet! Sen att tandborsten är i finaste färgen som finns gör ju att den till och med är fin att ha stående framme i badrummet! Håller tummarna för min skull! Kram

 234. Ida Olsson

  Åh! Jag skulle verkligen behöva en sån!
  Tandläkaren brukar säga att jag har svårt att komma åt på vissa ställen i munnen.
  Det skulle va fantastiskt om jag fick hjälp med det av en eltandborste från oral-b. Det är bland det viktigaste att borsta o hålla tänderna rena o fina. Med rätt verktyg blir det mycket lättare o roligare i vardagen.
  Mitt knep är att först använda plackers, borsta mjukt men noggrant, jag byter sida i munnen efter 30 sekunder, avslutar med munskölj. Ibland gör jag en dans framför spegeln samtidigt ?

 235. Josefine

  Med en sambo värdelös på tandvård,
  får man vara mycket tjatig och hård
  Han älskar dock allt som är smart,
  så denna kanske skulle ge honom en kickstart
  Med hopp om att göra livet lättare för mig,
  önskar jag till honom vinna denna toppengrej ?

 236. Elin

  Åh som nybliven mamma vore der så härligt att vinna något till sig själv nu när pengarna går åt andra saker.
  Och en eltandborste har jag så länge velat ha men ännu inte unnat mig så därför håller jag tummarna att kunna vinna denna nu inför jul✊??
  Mitt bästa tips är att alltid använda tandtråd morgon och kväll, man tror att man fått bort allt efter man borstat tänderna men efter man använt tandtråd ser man att det ofta fastnar något mellan tänderna ?
  Tack för en fin tävling ☺️

 237. Sofia Ohlsson

  Denna tandborste hade suttit perfekt nu då vi (jag och sambon) har mycket framför oss, (bara roliga saker dock?) flyttar till hus som vi ska renovera lite och väntar vårat första barn som är beräknat 2e april. Behöver ny eltandborste men känner att vi inte vill lägga dom pengarna på det nu när vi har annat att tänka på ????
  Mina bästa tips när man borstar tänderna är att göra lite vad- eller benövningar under tiden ☺️

 238. Alicia Toft

  Jag skulle vilja vinna denna eltandborste för att ge den som julklapp till min älskade mamma, som sagt att hon önskar sig en sådan. Jag vet att hon skulle blivit jätteglad! Och mina bästa tips på tandborstning är att borsta mjukt, och inte missa tandköttet. Det kan jag göra i perioder och då gör det alltid så ont ganska länge efteråt ☺️

 239. Alexandra Rachow

  Ohh!! Denna är verkligen en dröm för mig just nu! Har två små barn och en man som jobbar alldeles för mycket så känner mig nästan som ”ensamstående mamma” det viktigast för mig är att känns mig fräsch, och jag vet att denna skulle underlätta min tandborstning så myclet! Var även med förra året tror jag det var när du lottade ut en men då var det någon annan som hade turen vid sin sida 🙂 jag hoppas verkligen jag får chansen denna gång! Brukar aldrig vara med på sådana tävlingar/lotteri men just denna eltandborste står nr 1 på min önskelista!
  <3

  Vill bara tillägga att du har en underbar blogg och älskar din personlighet. Ni är en jättefin familj!
  Kram på er!

 240. Tove

  Jag har precis tagit ut min tandställning efter 2 år och vill gärna sköta mina tänder på bästa sätt och har blivit rekommenderar att skaffa en eltandborste ?? Men är student så ekonomin tillåter det inte riktigt ännu..
  Eftersom det är extra viktigt att borsta noga och länge när jag hade tandställning så satt jag alltid på en favoritlåt på mobilen och lyssnade på medans jag borstade och då blev det alltid mellan 2-3 minuter ?

 241. Louise

  Det här är min absoluta drömtandborste, vilket kanske låter lite märkligt. Men jag har tittat på den här tandborsten så länge och velat köpa men aldrig riktigt kunna försvara att lägga så mycket pengar på en tandborste. Det jag absolut älskar med den är att man kan välja inställningar som bäst passar för dagen och att den visar var man har råkat missa att borsta! Sen att den är fantastiskt snygg också gör det ju inte sämre! Mitt absolut bästa tips när det kommer till tandborstning är att sätta en timer på två minuter och antingen titta på TV eller sätta på bra musik och dansa under tiden. Jag blir lätt uttråkad när jag borstar tänderna men att fokusera på något annat under tiden hjälper verkligen till så att jag inte slarvar med de där två små minutrarna.

 242. Julia Ronnebring

  Jag skulle vilja vinna tandborsten som en julklapp till min mamma, som under flera år har kämpat med tandlossning. Med tuffa behandlingar flera gånger i månaden, det tycker jag gör att hon förtjänar en så fin tandborste för lite glädje!

 243. Lisa

  Den här tävlingen känns som gjord för mig. Jag och min sambo delar just nu på hans eltandborste (med olika borst såklart) då jag har jättekänsligt tandkött och lätt får munsår med en vanlig tandborste. Jag har inte haft råd att köpa en egen el-tandborste (student) och det har blivit att jag fått låna hans i över ett år nu. Jag hade blivit genuint överlycklig för den här vinsten. Jag förenklar tandborstningen genom att se det som en god rutin där jag får tid att bara landa och tänka lite innan läggdags.

 244. Lisa Olsson

  Åh det vore så kul att vinna, som student räcker pengarna inte till allt man vill! Detta skulle bli den bästa julklappen till mig själv ? Idag för att liva upp tandborstningen så nynnar jag på någon låt samtidigt som jag borstar, kanske inte förenklar tandborstningen men gör den definitivt roligare ? Tack för en superbra blogg btw ❤️

 245. Michaela

  Jag har alldeles för mycket tandsten och världens största fobi för att skrapa bort detta hos tandläkaren. Därför vore det drömmigt att vinna en ordentlig tandborste så att jag varken glömmer att borsta alla delar av munnen eller inte borstar tillräckligt länge, då detta skulle förbättra min tandstenssituation supermycket!

  Just nu är mitt bästa knep för att förenkla tandborstningen att antingen göra det i duschen eller kombinera det med enkla träningsövningar som tåhäv.

 246. Clara

  En eltandborste står allra högst upp på min önskelista! Jag är student och har därför inte råd att köpa en i dagsläget.. När jag var yngre borstade jag alltid med eltandborste men efter att den sett sina sista dagar har jag använt vanliga tandborstar och märker en stor negativ skillnad på mina tänder. Jag sätter alltid på en härlig podd (gärna Paula&Hugos när den fortfarande gjordes) för att göra rutinen roligare. I perioder brukar jag även göra squats medan jag borstar tänderna, 30 på morgonen och 30 på kvällen! Fördriver tiden då man inte kan göra så mycket annat medan man borstar tänderna?

 247. Jenny

  Jag skulle verkligen behöva en sådan tandborste för jag är bokstavligen sämst på att borsta tänderna på kvällen. Jag kliver inte utanför dörren på morgonen utan att ha gjort det däremot så är jag som Doris i Hitta Nemo-Jag vill inte glömma och jag tänker på det konstant på kvällen och upprepar det nästan högt för mig själv trots detta så går jag upp och lägger mig utan att ha borstat tänderna. Jag behöver verkligen denna tandborste som kan hjälpa mig och få mig att prioritera tandborstning innan läggdags 🙂

 248. Sandra

  Jag vill vinna denna till min pojkvän i julklapp, jag har en likadant och jag börjad bli trött på att han lånar min i smyg! Dags för honom att få en egen! Borsta tänderna gör jag samtidigt som jag sminkar mig, praktiskt att ha allt i badrumsskåpet!

 249. Marie

  Åhhh!! Jag behöver verkligen en eltandborste då jag alltid få skäll hos tandläkaren på att jag borstar för dåligt 🙂 Så jag ska läsa igenom vart enda tips som kommer upp här för jag behöver dem garanterat! Enda tipset jag kommer på är att borsta i cirklar och borsta mjukt – för det säger tandläkaren vaaaarje gång till mig hehehe.

 250. Sara

  Jag har aldrig provat en eltandborste förut och detta hade varit ett perfekt första tillfälle. Mitt bästa tips är att borsta tänderna innan man somnar på soffan en fredagskväll och är för trött att göra det efter man vaknat. 😉

 251. Ida

  Jag har precis slutat röka efter 10 års rökning, med uppehåll under graviditet och amning men har nu bestämt mig för att ALDRIG ta ett endaste bloss till ? så skulle vara kul att vinna en ordentlig tandborste så mina tänder äntligen kan få det dom förtjänar, istället för cigg så skulle de va bra med en snygg tandborste ? mitt bästa knep är att alltid ha det som rutin att direkt efter frukost borsta tänderna oavsett vad ? annars kan jag lätt skjuta fram det till kvällen ..

 252. Sandra

  Jag skulle verkligen vilja vinna den så att jag får ha en ifred. Min tandborste har barnen och när jag ska använda den finns inget batteri . Sen vill jag väldig gärna att min tandborste bara är min , haha. Den är superfin färg och syns tydligt att det är min = ) .
  Och sen så jag skulle helt enkelt vilja ge mig själv en fin julklapp !

 253. Rebecca

  Det har vart lite tufft det senaste med alltför många motgångar i livets bana, det vore jätte roligt att få vinna en liten julklapp till sig själv iår ⛄️

 254. Elin

  Jag ääälskar min eltandborste, det blir så stor skillnad jämfört med en vanlig tandborste. Min som jag har haft i några år nu är inne på sista refrängen, batteriet dör nästan direkt efter två borstningar vilket är frustrerande. Som student är det mycket pengar men fortfarande något man vill prioritera. Dessutom skulle ett resefodral vara perfekt i vår när jag ska börja veckopendla till praktiken. Mitt bästa tips är att lyssna på musik/podd samtidigt som du borstar tänderna i lugn och ro, för att minska stress vilket annars lätt gör att man slarvar.

 255. Ida

  Jag har precis slutat röka efter 10 års rökning, med uppehåll under graviditet och amning men har nu bestämt mig för att ALDRIG ta ett endaste bloss till ? så skulle vara kul att vinna en ordentlig tandborste så mina tänder äntligen kan få det dom förtjänar, istället för cigg så skulle de va bra med en snygg tandborste ?

 256. My

  Jag älskar eltandborstar! Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren men gör såklart de ändå! Är väldigt noga med mina tänder, men min eltandborste har nu blivit för gammal.. denna skulle vara perfekt! Jag brukar sätta på min favoritlåt för veckan när jag ska borsta och så brukar jag borsta genom hela låten som är på 3:30! Ibland gör jag knäböj för att tiden ska gå lite snabbare! Vill så gärna vinna denna! ?

 257. Michaela

  Munhälsa har alltid varit viktigt för mig för att jag ska känna mig fräsch, efter en olycka har mina tänder blivit mycket skörare och jag upplever att det är svårare att få den här ”nu är jag fräsch!”-känslan. Med hjälp av en eltandborste, som dessutom är så himla snygg och praktisk, skulle jag förhoppningsvis kunna känna mig sådär fräsch igen!

 258. Caroline

  Åh jag skulle verkligen vilja vinna el tandborsten! Som tvåbarns mamma prioriterar jag inte alltid mig själv och att ta hand om tänderna är viktigt!!! Och man spar pengar i längden på det! Sen att den är i rosé gör en ju super glad att få borsta tändern! ?

 259. Elise

  Jag skulle vilja vinna denna tandborste till min mamma som förtjänar en ny eltandborste, och vad passar inte bättre än denna snygga då? Hon har en från urålderstid och jag själv har denna och tycker det är super roligt att kunna ha koll hur man borstar i appen. Vilket gör det mycket roligare att borsta tänderna, och min mamma som redan är super noga med tänderna skulle verkligen uppskatta detta!!
  Mina bästa knep är att använda tandtråd och flux, super fräscht och man känner sig ren i mun efter varje tandborstning!

 260. Maria

  Efter två tuffa graviditeter med otroligt mycket kräkningar och inlagd på sjukhus. Så hade denna eltandborsten hjälp mina tänder nått otroligt! Har fått så otroligt känsligt tandkött under graviditeterna att de blöder varje gång jag borstar tänderna. Trycker jag för hårt? Ingen aning men perfekt funktion på eltandborsten som säger till om man trycker för hårt! Håller tummarna för denna fantastiska vinsten!

 261. Sofie

  Åh, en sådan har jag sett och velat ha länge men som student är det svårt att lägga pengar på en sådan sak, tyvärr. Jag har stora problem med mina visdomständer och kommer inte åt när jag borstar (eller så borstar jag fel, who knows), vilket resulterar i massa smärta och infektioner och dyra tandläkarbesök. Håller tummarna för att jag vinner den!

 262. Frida

  Jag tycker verkligen att det är så viktigt och framförallt roligt att vårda mina tänder.
  Nu börjar min eltandborste se ljuset i tunneln och därför vore detta en perfekt vinst.
  Mitt bästa tips för att fördriva tiden vid tandborstning är att dagdrömma lite.
  Då kan mina tankar skena iväg och jag blir så full med inspiration och motivation för dagen eller
  morgondagen.
  Det är mitt absolut bästa tips, för i dina drömmar kan du göra och bli vad du än vill,
  Har du tur kanske några till och med går i uppfyllelse.

 263. Ylva

  Mitt bästa knep för att borsta tänderna tillräckligt länge är att sjunga sin favoritlåt (typiska 3-4minuters låtar) för sig själv i huvudet. Utan musik och sådär sjunger man oftast fortare än låten egentligen är – och man landar oftast strax över 2 minuter OCH man blir alltid glad av sin favvolåt! Perfekt start och avslut på dagen.

  1. Ylva

   Och genom att borsta tänderna med en så snygg tandborste blir man ännu mer motiverad att ta hand om sitt smile! Därför skulle jag SÅ gärna vilja vinna den.

 264. Sofie

  Skulle så gärna vilja vinna denna! Då min tandborsten är inne på de sista andetaget och har verkligen hjälpt mina tänder och tandkött att må bättre så skulle detta va så kul å få vinna nu och ha julklappen klar så det finns ett litet paket till mig också å resten till barnet. Vi borstar tänderna tillsammans varje kväll och vi hjälper varandra att få rena och friska tänder ihop. En liten grej jag och mitt barn gör ihop och har köpt en eltandborste till han nu så även mamman behöver en också nu! 🙂

 265. Sandra Ekholm

  Jag vill så gärna vinna och liva upp denna gråa höst med lite glitter och glamour á la praktisk-, vardags-, och mammastyle?

 266. Lina

  Mitt bästa knep vid tandborstningen (när man borstar på barnen) för att få dom att sitta stilla är att sjunga roliga sånger under tiden:
  Denna tandborsten har jag suktat efter ett tag men tycker alltid den är liiite för dyr, för som många andra nämner så sätter man ju sig alltid i sista hand, alla andra först,
  Håller alla tummar och tår på vinst för mig denna gången! Kramar ❤️

 267. Caroline

  Nybliven mamma och nu förstår jag det där med att prioritera sig i sista hand. När man är trött på kvällen tar tandborstningen emot, att få sova 2 min extra lockar. Med en eltandborste skulle de bli roligare och lättare att inte slarva. Vore dröm!

 268. Betarice asplund

  Men asså vem vill inte vinna denna tandborste, jag skulle verkligen behöva denna för att bli bättre på att borsta tänderna och veta hur man egENTLIGEN SKA BORSTA TÄNDERNA!! Men mitt bästa tips är att använda tandtråd morgon och kväll efter du har borstat tänderna för att få bort skit mellan tänderna.

 269. Ann-Sofie

  I januari har jag lyckats vara rökfri ett helt år, helt sjukt men sant. Är vansinnigt stolt över mig själv. Har också varit noga med tandläkartider (trots sjuk tandläkarrädsla) och fått bort tandsten och grejer och har nu en fräsch rökfri mun. Konstigt nog är jag mer noggrann med tänderna nu än när jag faktiskt rökte (äckligt jag vet) så lite hjälp på traven vore (rosė) guld värt. Håller alla tummar nu för denna vinst som en present för att jag lyckades med rökningen.

stats