Paula Uribe, Kontakt: [email protected].se

Räddare i nöden

 

Det började spöregna under vår utflykt till stan igår. Vi tog skydd inne på vappan och i dialog med barnen kom vi på en ny plan.
Leonore hade somnat och farmor och farfar bor bara i krokarna så vi tog med oss maten och åkte dit.

 

Bästa vagnen/cykelvagnen

Hos farmor och farfar serveras alltid god mat, hos farmor och farfar känner man sig omhändertagen. Jag älskar mina svärföräldrar och stämmer träff med dom ofta utan Hugo. Vi är familj och har varit det länge nu.

Att dricka te om kvällarna hör till hösten

Både Fia och Jaime är hantverkare. Fia är konstnär och Jaime (i grunden ortoped) men kan också göra skor. Han är specialist på skinn och gav Molly en egen gjord handväska i födelsedagspresent. Den är hon mycket rädd om. Vi var nere i deras ateljé och kikade och det fanns en massa spännande saker. Fia är duktig, vill du komma i kontakt med henne för hennes konst så heter hon @art_of_fia på Instagram.

Vi ska tillbaka nästa vecka för att baka bullar. Visste du att det är kanelbullens dag nästa torsdag? Vi brukar tänka ”minst en gång i veckan” med att träffa all familj. I helgen sover alla vi över hos min pappa, och sådär håller vi på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann

  Hanne jag förstår inte hur du orkar klaga på Paula? Det är la hennes egna blogg och hon får skriva hur hon vill right? Om du inte gillar det sluta läs hennes blogg så enkelt är det.
  Eller vänta lite,? Du är inte bättre själv varför? Du har ingen egen blogg och är bara svartsjuk så där sitter du bakom skärmen och mobbar henne.

  Sluta med det och peppa varandra istället du ger bara negativa vibbar.

 2. A

  Kan inte du göra ett inlägg om relation till svärföräldrarna? Tänkte hur er relation varit och förändras? Blev er relation starkare när du och Hugo fick barn? Har ni haft dålig stämning mellan er någon gång?

  Rätt intressant då många har problem med sina svärföräldrar och svärföräldrarna har problem med partners till deras barn

 3. Hanni

  Du måste lära dig skriva 🙁 Dina texter är så platta och oinspirerande.. Jag tror du ska sluta försöka så mkt, skriv bara från hjärtat. Inte mer inte mindre. Försök inte vara rolig, alla personer är helt enkelt inte roliga skribenter.

  1. Amanda

   Frågan är varför du lägger tid på att klicka dig in här då. Aldrig förstått mig på människor som dig, ingen tvingar dig att läsa. Snälla bara sluta sprida dålig stämning ?

   1. Kim

    Vart i texten försöker hon vara rolig ? Hon berättar om sin vardag och familj. Tror att felet ligger i din inställning när du går in och läser hennes texter. Tänk efter nästa gång du kommentera någon annan. Och tänk på att du går in och läser det frivilligt!

  2. Jennifer

   Konstigaste jag läst…
   ”Du måste lära dig skriva” ?? Vadå måste? Enligt vem? Och VAD är det som är är så platt och ointressant? Jag läser varje text med glädje och intresse. En av få bloggar jag följer.
   Brukar inte kommentera någonstans över huvud taget men det här kändes inte schysst,

 4. Sofie

  Bra tänk det där med att försöka träffa alla en gång i veckan. Vi kör med samma tänk här hemma, men då både jag och min sambo har skilda föräldrar som alla jobbar både dagtid och skift kan det bli svårt att få ihop träff med alla fyra hushåll varje vecka. Dock känns det bra att utgå ifrån detta tänk så gott det går, vill att alla ska få samma del av vår dotter och att ingen ska känna sig utanför, vilket det nog lätt kan bli ibland.

 5. A

  Så härligt! Vi träffar familjen minst en gån i veckan. Jag ringer mina svärföräldrar varje dag o mina föräldrar. Älskar mina svärföräldrar

  1. Sarah

   Alla tolkar ju olika. Jag läser det som att Jaimes hantverk är att göra skor och då flikar hon in att han är ortoped i grunden vilket ju faktiskt är en rätt bra grej om man sysslar med skor. Jag undrar om du känner detta behov av att rätt ska vara rätt i alla delar av ditt liv. Det måste vara jobbigt att behöva skriva andra på näsan hela tiden. Stort som smått. Ha en fin dag!

   1. Annie

    Asså Julia haha så skrattretande. Sorry men du är ju så dum som ens lägger en sån kommentar när du inte ens förstår vad hon har skrivit? ” Fia är konstnär och jaime (i grund ortoped) MEN kan OCKSÅ göra skor. ” då är de väl sååå rätt som de kan bli elr. Förstår att Paula ignorera dumma människor 😉 . Hon vet nog vad en ortoped är haha

  2. J

   Jag tolkade det som att han numer är hantverkare. Skapar skor, handväskor och arbetar med skinn. Men att han tidigare utbildat sig och arbetat som ortoped, men inte längre.

  3. Sara

   Man kan väl vara utbildad ortoped och hantverkare? Varför ska man beskriva någon som endast ortoped om denne även är hantverkare? ?

  4. Annie

   Asså Julia haha så skrattretande. Sorry men du är ju så dum som ens lägger en sån kommentar när du inte ens förstår vad hon har skrivit? ” Fia är konstnär och jaime (i grund ortoped) MEN kan OCKSÅ göra skor. ” då är de väl sååå rätt som de kan bli elr. Förstår att Paula ignorera dumma människor 😉 . Hon vet nog vad en ortoped är haha

 6. Jenny

  Det är underbart att kunna ge sina barn många extra vuxna! Min dotter är supertajt med många av ”mina” (våra numera) vänner och med sin mormor och morfar. Det ger en trygghet både för henne och mig. Och skänker mycket glädje.

stats