Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Recept på gräddigkyckling

Är kyckling också en vardagsfavorit hemma hos dig? Vi äter nog mest kyckling och just därför hamnar vi lätt i samma mönster. Samma kycklingrätter- goda men lite tråkiga i helgen. Så det var himla tacksamt när min frisör kom med ett tips på recept: Gräddigkyckling med soltorkade tomater och bladspenat

Du behöver för ish 4 personer:

1 paket kycklingbröst
1 paket bladspenat
3 st steklökar
2 vitlöksklyftor
1 förpackning matlagningsgrädde
Hönsbuljong
Salt och peppar
Pasta

Gör såhär:

Dela kycklingen i små bitar. Fräs tills det är genomstekt och häll på lök och vitlök. Addera hackade tomater och häll i grädden. Låt det puttra och häll på hönsbuljong. När det har blivit gräddigt och gott så slänger du i bladspenaten och rör om. Servera med pasta/ris! =)

14469256_10154301405671273_1976573348_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Alltså måste bara säga TACK för detta recept! Bjöd på detta i kväll och vi alla var helt till oss så gott det var! Tack!

    Vill även säga att du inspirerar mig mycket!
    Kram

  2. Leslie

    Tänkte testa detta ikväll! ? Är det såna hönsbuljongtärningar du menar eller är det fond eftersom det står ”häll på buljongen”?:) (Hittade ej hönsfond utan endast kyckling). är det ett litet paket (2,5 dl) matgrädde? Och ungefär hur många kycklingfiléer är ett paket?:)

  3. C

    Detta ska absolut testas i helgen! 🙂 Du glömde dock tomaterna i listan över vad man behöver 😀 trevlig fortsättning på veckan 🙂

stats