Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Recept

Såg att några undrade över receptet på pulled porken så här kommer det:

2 kg benfri fläskkarré på bit
2 gula lökar
1 hel vitlök
Salt
Peppar
Hickory barbequesås

Jag började med att sätta på ugnen på 125 grader och sedan la jag ner köttet i en ugnsäker form. Salta, peppra, grovhacka lök och vitlök för att sedan strö på och till sist täckte jag köttet och löken med barbequesåsen. På med ett lock och in i ugnen i ca 4-5 timmar. Ju längre det får stå och dra desto godare blir det!

När jag tog ut grytan ur ugnen så drog jag igenom köttet med en gaffel så att köttet skulle falla isär. Vi serverade med baguette, pita, sallad, jalapenos, tomat, gurka, rödlök, majs och gräddfil. Vi var 8 personer som åt och har fortfarande flera lådor med pulled pork i kylen =)

20131023-001421.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Licious

    Hejjjja. Jag tycker det är jätte kul att du lägger upp recept på detonation du lagar. Fortsätt så för vissa av oss blir inspirerade. Tack fina du.

  2. Maria

    Paula kan du inte snälla berätta om när du flytta hemifrån? Hur du fick lägenheten, varför du flytta ut tidigt, hur du fick ihop det ekonomiskt osv. Hur kan man som 20åring få en lägenhet i stockholm? Sen visa bild på alla dina lägenheter 😀

  3. Linda

    Tack så mycket! Det måste jag testa 🙂
    Jag brukar inte göra långkok men har börjat göra en chili som får stå i typ 4-5 timmar och det blir också så sjukt gott.

stats