Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Syskonlika med ändå inte

Det är lustigt. Vissa säger att våra döttrar är superlika varandra. Jag kan se det då och då, men ändå ser jag olikheter. Det skiljer sig också med vem Leonore är lik. Vänner och familj säger att hon är en mini-Paula, andra säger en mini-Hugo. Jag kan inte se mig själv i någon av mina barn, däremot ser jag likheter när jag tittar på kort på mig själv som liten.

Men denna bild… Asså mina skruttisar!! Båda är i samma ålder, ser du vem som är vem? =)

12910782_10153859973556273_582043214_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Japp, Molly till höger och Leo till vänster.

  Jag tycker att Molly är en kopia av Hugo och Leo en kopia av dig.
  Så ser jag det iaf…

  Jag tycker också att dom är syskonlika fast å andra sidan så tycker jag ju att du och Hugo har äktenskapstycke! 😉

  Lika barn leka bäst!

 2. Sandra

  Jag tycker kanske inte Molly eller Leonore är särskilt lik dig eller Hugo. Ska man välja nån är de nog båda lika Hugo (med näsan framförallt!) men framförallt är de lika varandra! Jag ser knappt nån skillnad på Molly och Leonore på bilderna ovan. Jag tjuvkikade de andra kommentarerna och såg att fler skrivit att Molly var till höger och okej, då gissar jag väl detsamma. Men det är långt ifrån självklart. Det är som att man genom att kolla på Molly idag så vet man hur Leonore ser ut om några år. Flummigt men kul med så lika barn! 🙂

 3. Anna

  På den här bilden var de verkligen lika! Tycker nog Leonore är lite mer lik Hugo än vad molly var under sina tidigare år 🙂

 4. Hanna

  Dom är lika men man ser absolut en tydlig skillnad mellan dom. Dock tycker jag att Leonore är mer lik Hugo, medan Molly är en blandning.

 5. Linda

  Gud så lika ? tror molly är till höger men de är bara för att bilden till vänster ser mer nutid ut eftersom de är kallare nu ?

 6. Victoria

  Molly till höger Leonore till vänster gissar jag på ! ☺️Tycker inte dom är lika på andra bilder ni lagt ut , men dessa var ändå ganska så lika! ??

stats