Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

16:00

Känner ett behov av förändring i håret. Min frisör är på mig att klippa av längden. Vad tycker ni om det?

Vi skriver födelsedagskort 

Äpplet är från vårt äppelträd som vi planterade förra våren 

//Ikväll ska vi iväg på ett event och jag kommer att vara lady in red

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Finns ingen som är finare i kort än i långt hår enligt mig. Så klipp inte på längden du kommer ångra dig. ? däremot skulle det vara fint och klippa till en frisyr och eventuellt slinga håret i mörkare toner nu nät hösten är här?
  Kram

 2. Sophie

  Både och. Du är ju jättefin i ditt hår nu, men tror även att du skulle passa i kortare också. Inte helt lätt att ”våga” klippa av sig håret. Ja det växer ut men det tar ju väldigt lång tid att spara ut håret igen. Tänk efter ordentligt är mitt råd! PS: En skönhet klär i ALLT 😀

 3. Amanda

  Klipp! Tror du hade passat asbra i det ? Och om du hade tänkt dig en lob, så känns det fasiken som att ALLA är snygga i det ?

 4. Sara

  Nej! Du har aldrog varit snyggare i någon hårfärg/frisyr än den du har nu. Men en skönhet klär i allt så du hade säkert passat i kort.

 5. Jenny

  Ja klipp!! Tror det skulle passa dig jättebra ?
  Lite konstruktiv kritik angående bloggen, skulle önska att du blev lite mer aktiv i kommentarsfältet. Som det är nu svarar du mest på kritik och det är tråkigt tycker jag. Radera dom som skriver massa dynga och bemöt dom bra kommentarerna istället ?
  Tack för en bra blogg! Kram

  1. paulas

   Jenny: Tack, jag ska tänka på det. Är bättre på att svara på frågor på Instagram. Här höjer jag mer kommentarer till inlägg ?

 6. Tina

  Hej! Tycker det är trpkigt att du inte besvarar kommentarerna i bloggen bättre. Samt skriver inlägg som folk önskar ibland.. Det undrades ang Om man fick lämna barnen på förskola och träna samtidigt ? och inlägg efterfrågades ang detta.
  Synd med tanke på att bloggen e ditt arbete. Annars fin blogg!

 7. j

  Klipp! Jag har haft långt hår hela livet, sen klippte jag det (Loob) och har inte ångrat mig en sekund. Håret känns tjockare och man har en frisyr liksom. Och gillar man det inte så växer det snart ut igen. Ska man gå runt ett helt liv med samma frisyr? NEJ! VÅGA. Det är bara hår 😀

stats